• ΤΟ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΒΩ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #78107  από αθηνα47
 Σάβ Σεπ 22, 2012 10:21 pm
κοπελες μου γλυκιες και αγαπημενες σας εληψα;;;;;;;;;;;;;;;;;; εμενα να δητε.Εκανα μια πατατα εκανα την ενεση χτες και δεν πηρα τιποτα.Ειπα να δοκημασω χωρης μην και δεν ειναι απαρετιτο :sad-roulette: :sad-roulette: ταπαιξα η :character-oldtimer: με κλωσταγανε 20 πιτσιρικια στα καλαμια και 50 αραπαδες στην πλατη.Αλογο πραμα......δεν βαριεσε με πηρε αγκαλια το μωρο μου με χαιδεψε μου ετρηψε τα πανεμενα μου μελη και εμενα γενικος που οσο περναγε η ωρα ολα και σε ποιο πολα μερη ποναγα.................και ναμεεεεεεεεεεεεεεε κανω το καμελακι μου φοραω το ροζ σωβρακακι μου ασορτη με καλτσουλες εκοψα και το μαλλι χιχιχι το εκανα καρε μαρε μην και γηνει φλαμπε αορατε καποια φαση.ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ μου ληψατε κοκονες μου και διαβαζωντας σας με κανατε να δακρυσω με αγαπατε και σας αγαπω πολυ :romance-adore: :romance-heartsthree: :romance-adore: :romance-heartsthree: :romance-adore: :romance-heartsthree: αλλα το καφενειο αθηνα η αθηνα σκετο δεν σας παει σε κοκκινα φωτακια;;;;;;;;;;;;;;;; Μην μας παρουν και χαμπαρη ρε κοριτσια ειμαστε κουκλες δεν λεω αλλα μην το λεμε κιολας ας το δηχνουμε μονο.Να μου πεις τωρα δεν βαριεσε;;;;;;;;;;;;;;;;;; καντε προτασεις και βαπτισια και μεσα σε ολα.Ειμαι καλοπροερετη και δεκτηκια σημερα εφαγα καλααααααααααααααα και ειμαι μες στην χαρα.
 #78109  από Ιωάννα
 Σάβ Σεπ 22, 2012 10:30 pm
Βρε καλώς το Κορίτσι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!Βλέπω όμως κ αλλο κόσμο ή κάνω λάθος .Εμφανιστείτε βρε ...δε θα σας δαγκωσουμε!Άντε να γίνουμε πολλές!!!!
Αθηνούλα είσαι ετοιμη για κόντρες; Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί ΟΛΑ τα παιδιά μου τα βλέπω ακμαία και θ αργήσουν να κοιμηθούν (μάλλον).Θα το παλέψω όμως ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΩ τα όπλα εέτσι εύκολα. :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
Υ.Γ. Τι μυαλό είναι αυτό που έχεις ρε Αθηνούλα; Εγώ το άβγαλτο δε σκέφτηκα τα κόκκινα φωτάκια....δεν ξέρω αν έχεις δίκιο ή άδικο ...αλλά όπως νομίζεις.Εσύ έχεις τον πρωτο κ τελευταίο λόγο σ αυτό!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ιωάννα την Σάβ Σεπ 22, 2012 10:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #78110  από litsa
 Σάβ Σεπ 22, 2012 10:31 pm
αθηνα47 έγραψε:κοπελες μου γλυκιες και αγαπημενες σας εληψα;;;;;;;;;;;;;;;;;; εμενα να δητε.Εκανα μια πατατα εκανα την ενεση χτες και δεν πηρα τιποτα.Ειπα να δοκημασω χωρης μην και δεν ειναι απαρετιτο :sad-roulette: :sad-roulette: ταπαιξα η :character-oldtimer: με κλωσταγανε 20 πιτσιρικια στα καλαμια και 50 αραπαδες στην πλατη.Αλογο πραμα......δεν βαριεσε με πηρε αγκαλια το μωρο μου με χαιδεψε μου ετρηψε τα πανεμενα μου μελη και εμενα γενικος που οσο περναγε η ωρα ολα και σε ποιο πολα μερη ποναγα.................και ναμεεεεεεεεεεεεεεε κανω το καμελακι μου φοραω το ροζ σωβρακακι μου ασορτη με καλτσουλες εκοψα και το μαλλι χιχιχι το εκανα καρε μαρε μην και γηνει φλαμπε αορατε καποια φαση.ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ μου ληψατε κοκονες μου και διαβαζωντας σας με κανατε να δακρυσω με αγαπατε και σας αγαπω πολυ :romance-adore: :romance-heartsthree: :romance-adore: :romance-heartsthree: :romance-adore: :romance-heartsthree: αλλα το καφενειο αθηνα η αθηνα σκετο δεν σας παει σε κοκκινα φωτακια;;;;;;;;;;;;;;;; Μην μας παρουν και χαμπαρη ρε κοριτσια ειμαστε κουκλες δεν λεω αλλα μην το λεμε κιολας ας το δηχνουμε μονο.Να μου πεις τωρα δεν βαριεσε;;;;;;;;;;;;;;;;;; καντε προτασεις και βαπτισια και μεσα σε ολα.Ειμαι καλοπροερετη και δεκτηκια σημερα εφαγα καλααααααααααααααα και ειμαι μες στην χαρα.
άντε πάμε καφενείο και ονόμασε το οπως θέλεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #78111  από αθηνα47
 Σάβ Σεπ 22, 2012 10:36 pm
IKTIST22 καλησπεραααααααααα μην σκας για τα παιδια σου καποια στυγμη θα την κανουν για νανι.Θημαμε μια φορα χροοοοοοοοοοοοοοονια πριν οταν ηταν η χριστινα μου 4 και ο γιωργος 3 πασχα ειχα κανει το κοκορετσι και το ειχα βαλει στο μπανιο να στραγκηξει το βλεπουν τα μικρα και με ρωτανε τι ειναι αυτο και εγω σαν μαμα καλη τους λεω ηταν ενα κακο παιδακι που δεν εκανε οτι του ελεγε η μαμα του.........χιχιχι ειχα τα ποιο τελεια παιδακια για πολα χρονιαΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ που ειστα οι υποληπες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; απουσια;;;;; ααααααααααααααααααααααααααααααα δεν μου τα λετε καλα θα θημωσω και θα στριμωξω τον καημενο τον νικο λυπηθητετον :sad-roulette: :sad-roulette: Υ.Γ.ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑς ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ [ εκει που ειπατε μαντεψτε;;;;;]
 #78114  από sofia13
 Σάβ Σεπ 22, 2012 11:07 pm
Aντε ρε Αθηνούλα , που ήσουν και ανησύχησε η ομάδα εδώ μέσα....ολες θ΄αποφασίσουμε ουαν μαζευτούμε για την Αθηνοκατάσταση , αλλά με τα '' κόκκινα '' φωτάκια έφαγα φλασιά. Για να δείς τι βλήμα ήμουν κάποτε. Ούτε κι΄αυτό το ήξερα. Το χρώμα λέω, τι 'αλλο συμβολίζει.... Θεσ/κη λοιπόν με τον ''αρμενιστή'' βράδυ να ψάχνουμε σε κάτι σκοτογειτονιές , το μπουατοαντάρτικο που μάθαμε οτι τα '' σπάει''. Και δεν ήμασταν οι μόνοι , ενας λαός απο πίσω .... ολοι αυτό ψάχναμε. Κάποια στιγμή βλέπω σ' ενα καταγώγι ενα κόκκινο φωτάκι απέξω. Χαρούμενη φωνάζω , να παιδιά εδώ είναι το βρήκαμε!!!! Καταλαβαίνεις τι έγινε;;;; Γέμισε το σοκάκι ημιλιποθυμα άτομα απ' τα γέλια κι' εγώ κοιτιόμουνα, τι είπα πάλι!!!!Μετά μου εξήγησαν τι είναι τα κόκκινα φωτάκια . Γι' αυτό α΄στο καλύτερα , ψυχολογικ'ο τραυμα ήταν, ολόκληρη γα'ι'δάρα να μην ξέρω. .... Τελικά την βρήκαμε την μπουάτ που ψάχναμε αλλά εμένα μούμεινε το σόκ. Εχω κάνει κι΄εγω ΤΙΣ πατάτες στη ζωή μου και πούσαι ακόμα........
 #78116  από litsa
 Σάβ Σεπ 22, 2012 11:09 pm
μεταφερθήκαμε Σοφάκι ...!!! πάμε για αλλού .... ψάξε λίγο...!!!!
 #78191  από kath
 Κυρ Σεπ 23, 2012 10:29 pm
Γεια σου Αθηνα :greetings-waveyellow:
 #78192  από αθηνα47
 Κυρ Σεπ 23, 2012 10:35 pm
γεια σου και σενα kath ειμαστε ολες στο καφε ελα και εσυ στην παρεα μας ειναι το καφε ΣΚΛΠΥΡΗΝΙΚΕΣ σε περιμενουμε με χαρα στην τρεντη παρεα μας
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13