• ΣΚΛΠΥΡΗΝΙΚΕΣ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #78137  από sofia13
 Κυρ Σεπ 23, 2012 12:37 pm
Καλημέρα δικά μου κοριτσάκια!!! Ο υπνος κι΄εγώ είμαστε στα διαζύγια , αλλά χωρίς μπουνίδια! Επίσης παιδάκια δεν κατάφερα να έχω, ισως δεν το κυνήγησα πολύ, δεν ξέρω. Λίγο ψιλοχύμα μου φάνηκαν χθές τα της Αθηνας κι΄εμεινα γωνία μεριά να δω τι παίζει παρακάτω. Σήμερα επανέρχομαι κι΄όποιον πάρει ο χάρος. !!! Σας αγαπώ και τα λέμε. Ο.κ;
 #78139  από litsa
 Κυρ Σεπ 23, 2012 12:52 pm
alo alo!!!
ιντα κάμνετε??? ησυχία.......
άντε μετά θα τα ξαναπούμε.... :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #78143  από αθηνα47
 Κυρ Σεπ 23, 2012 2:37 pm
καλησπεραααααααααααααα.Εχω ενα θεμα με τον υπνο κοριτσια οπως εχεται καταλαβει.ειμαι στο ορθανοικτο ματι ολη νυχτα και στο κοιμησου και παραγκηλα την μερα.Τ ο απεκτησα μετα απο δυο χρονιας ταλεπορια στο λαικο με τον νικο.Κοριτσια χημα στο κυμα σημερα και χτες παρθενες ολες.............τι επαιξε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;αν δεν σας αρεση το ονομα την κανουμε για τα παλια μην κολατε............................ :happy-partydance:
 #78144  από αθηνα47
 Κυρ Σεπ 23, 2012 2:41 pm
σοφια μου δεν ημουν καπως αλλα να δεν ηξερα αν αρεσε η αλαγη και περιμενα αντηδρασης :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp:
 #78145  από Ιωάννα
 Κυρ Σεπ 23, 2012 4:15 pm
Γεια σας φιλενάδες όμορφες!Τι κάνετε σήμερα;Εγώ παιδιά θα σας πω τι κάνω τώρα να γελάσετε!Λοιπόν επειδή από χθες είμαι σε αγώνα με το σπίτι και το ματς είναι άνισο...τα φτυσα!Επίσης τα παιδιά μου τάχθηκαν με το μέρος του σπιτιού κ έτσι απόμεινα έρμη παντέρμη και ξεγίνηκα!Έβαλα λοιπόν μια λεκάνη με ζεστό νερό κάτω απ το γραφείο..έβαλα τα ποδαράκια μου μέσα..και κάθησα στον υπολογιστή να χαλαρώωωωωωσω!Βέβαια σε λίγο έχω να πάω σε γενέθλια κ ξανά τα ίδια...κ ξανά να μαζεύω τα τερατάκια μου κ να φωνάζω χαμογελώντας....και να είμαι ευδιάθετη κ χαρούμενη κτλ ενω εγώ θέλω ν αράξω στον καναπέ κ να μην ακούω άνθρωπο.Είμαι τόσο κουρασμένη βρε παιδιά που νιώθω απογοητευμένη κ μου φταίνε όλα!Αντε δε θέλω να το βαρύνω αλλο γιατί όταν το εκφράζει κανείς το νιώθει κ ο ιδιος εντονώτερα.ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ!!!!!!!Σε λίγο θα πάω να γίνω καρακουκλάρα κ θα είμαι η ωραιότερη μαμά του πάρτυ!Θα σας φυλάξω καπελάκι κ ντουντούκα!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!
 #78151  από litsa
 Κυρ Σεπ 23, 2012 5:30 pm
θέλω και εγώ πάρτυ!!! που ναι τα χρόνια που έπαιρνα τα όμορφα μου τέκνα και πήγαινα στα πάρτυ τους!!! η καλύτερη μου διασκέδαση....
αχ πόσο θα ήθελα να ήμουν και εγώ στο πάρτυ...

για αυτό απόλαυσε τα τώρα που μπορείς.... και μην σκέφτεσαι την κούραση .... σύντομα θα είσαι τούρμπο!!!!!!!!! :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:

:banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance:

Ρε, που να πάμε πίσω???? εδώ δεν μας βλέπουν όλοι μα όλοι... παρά μόνο τα μέλη του φόρουμ .... για αυτό λύσσαξα να σας φέρω εδώ... γιατί θα είμαστε ''πριβέ''' :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ??? !!!!! :oops: :oops: :oops:

:-D :-D :-D ;) ;) ;) ;)

:lol: :lol: :lol:

:clap: :clap: :clap: :clap: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
 #78152  από αθηνα47
 Κυρ Σεπ 23, 2012 5:35 pm
χαλαρωση ανεμελια και ολα εξω απο την πορτα...........κοριτσια μου ηταν κατι που για χρονια δεν ηξερα τι ηταν.Οταν εμαθα τι ειχα το πρωτο που εκανα ηταν να το πω στα παιδια μου και να προσπαθησω να βρω εναν τροπο να τους δωσω να καταλαβουν οτι καποια πραματα θα αλαζαν...........και αλαξαν.Σηκωθηκε η κορη μου και μου λεει :character-oldtimer: μου δεν θα καταφερης να μας κανεις να πιστεψουμε οτι βγενεις εκτως παιχνιδιου.Πηγενε σε ενα σπα κανε κουρα ομορφιας ξεκουρασου οσο θες και κοιτα να ερθεις πησω ξανα.Απο τοτε εχω τρομερη βοηθεια στο σπιτι και σε ολα και εχω χρονο για μενα.ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ αυτη η ξεκουραση των ποδιων ειναι το αγαπημενο μου.IKTIST22 θαμποσε τους με την ομορφια σου και φαε ολα τα καλουδια τους...κακια δεν φερνεις και τιποτα απο εδω;;;;;;;;Σημερα εφαγα μακαρονακια με σαλτσουλα.Ο γιος μου τα εφτιαξε και κανει μια σαλτσα τρελαααααααααααααα.Που εισται καλε τσουπρες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; γιατι χαθηκατε;;;;;;;;;;;;;;;;;; μην με αφηνετε μονη :scared-eek: :scared-eek:
 #78153  από αθηνα47
 Κυρ Σεπ 23, 2012 5:41 pm
λιτσα καλησπερα.Μην σκας για παρτυ δεν κανουμε ενα εμεις;;;;;;;;;;; το ειχα προτηνει ξανα βαζω το σπιτι βαλτε το κεφι και ειμασται οκ.Στα παρτυ των παιδιων μου δεν περναγα και πολυ καλα μαλλων βαριωμουν.Εγω ειμαι λιγο κουκου και στα μονα παρτυ που διασκεδαζα ηταν σε αυτα που μπορουσα να ανεβω σε τραπεζι η σε πιστα η οπου τελος παντον μπορουσα και να χορεψω μεχρης τελικης πτωσης.Ειμαι αυτο που λενε βγαλε την σκουφια σου και βαραμε.Τωρα θα μου πεις ρε :character-oldtimer: αναπηρη πως θα χορεψεις αγκαλια με το μπαστουνι;;;;;; δεν βαριεσαι θα βρω και θα καθιερωσω νεο χορο θα τον πουμε μπαστουνοαναπηροχορο.
 #78154  από litsa
 Κυρ Σεπ 23, 2012 5:46 pm
χαχαχαχααχα!!!!

ήμουνα με τις άλλες μαμάδες..... σήμερα πήγα για καφέ το πρωι΄.... και τώρα σκέφτομαι τι θα κάνω ... χμ...!!
 #78155  από αθηνα47
 Κυρ Σεπ 23, 2012 5:48 pm
αν δεν ξερης τι να κανεις λιτσα μου τι να σου πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω κανε τρελιτσες και ξανα τρελιτσες :romance-adore:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 38