• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7414  από LL--MM
 Σάβ Ιούλ 25, 2009 2:13 pm
Να σας πώ, εγώ αερίζομαι με ενα μπλοκακι χαρτί, το κλιματιστικό δε μ' αγαπάει καθόλου και μου γεμίζει τη μύτη, το άτιμο... Κλειστά τα παράθυρα, βέβαια, για να μήν μπάινει η ζέστη, και ίσα ίσα αρκετά για ν' αφήνουν το φως της μέρας... Πάμε να κοιμηθούμε, δε μπορεί να μας κάνει παρά καλό... :D
 #7415  από elina
 Σάβ Ιούλ 25, 2009 2:50 pm
Να πω ένα πολύ βιαστικό γεια σε όλους γιατί μόλις γύρισα από ένα διήμερο που έλειπα εκτός, και να υποσχεθώ ότι θα επανέλθω μόλις έχω λίγο χρόνο να διαβάσω τι λέγατε όσο έλειπα, για να ξέρω και τι να σας πω!

ΜΑ ΤΙ ΦΡΙΧΤΗ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;;;;;;

Φιλιά (το ίδιο βιαστικά με το γεια)! :D
 #7418  από litsa
 Σάβ Ιούλ 25, 2009 5:34 pm
παιδιά Ρόδο φυσάει και έχει και ζέστη...
το θέμα είναι το εξής: ΚΑΙΓΟΜΑΙ !!!!! μπαίνω για ντους = κατεβάζω θερμοκρασία και πάλι!!!
ειδικά καίγονται τα πόδια μου... και όχι μόνο.. κάποια στιγμή νομίζω ότι θα πάρω φωτιά... από το ..στήθος..

σας συμβαίνει αυτό?? ή χάλασε ο θερμοστάτης μου??
:) :)
 #7423  από Γιούλη Κ.
 Κυρ Ιούλ 26, 2009 11:32 am
Πολλές πολλές καλημέρες και πολλή πολλή αγάπη σε όλους :lol: Σας καλοπιάνω τώρα... για να ξεχάσετε την κοπάνα που έκανα :lol: Ήταν όμως δικαιολογημένη... πέρασα μια ταραχή... αλλά ουφ!!! σήμερα το πρωί με πήρε η γιατρός :lol: και με καθησύχασε :lol:
Να σας πω; ή να φτιάξω καφεδάκια να τρατάρω... Κερνάω γιατί είμαι πολύ χαρούμενη :D :D Λοιπόν ακούστε τι θα γίνει... πάω μέσα να τακτοποιήσω, ν' ανοίξω το κλιματιστικό, ν' αρχίσω να ετοιμάζω καφεδάκια και όλα τα σχετικά ;)

Καλά σας διάβαζα και σας απολάμβανα :lol: όντως είμαστε μια τρελλή τρελλή παρέα :lol: φτου μας!!! φτου μας!!! Για να σχολιάσω όλα όσα διάβασα θα ξημερωθούμε :roll: Σκεφτείτε ότι έχετε γράψει και σκεφτείτε το ανάλογο σχόλιο :lol:

Θα επανέλθω δριμύτερη... το νου σας να έχετε :lol:
 #7424  από vivi_gia
 Κυρ Ιούλ 26, 2009 12:13 pm
kalimera!! ftiakse mou kai mena ena kafedaki, ki oti pioune oloi kernao simera gia tin giorti mou :D :P
 #7426  από elena
 Κυρ Ιούλ 26, 2009 12:28 pm
Ναι Γιούλη μου δεν το καταλάβαμε ότι μας καλοπιάνεις!!! :D :D :D
άντε καλέ ...κάθομαι και περιμένω πότε θα μας πεις τι έπαθες?

και όσο περιμένω θα κάνω υποθέσεις....
1.δεν μάζεψες την σοδειά που έπρεπε και υπήρξε πρόβλημα?
2.τσακώθηκες με τον άντρα σου?
3.άργησε ο μεγάλος γιος να έρθει τα βράδυ?
4.ξέχασες το φαγητό στην κατσαρόλα και πήρε φωτιά?
5.είχατε διακοπή ρεύματος?
6.δεν πέτυχαν οι αντάυγειες στα μαλλιά?
7.νόμιζες ότι έπαθες ώση?
8.σου είπε η γιατρός ότι θα ξεκινήσεις νωρίτερα την θεραπεία?

εεεε....δεν σκέφτομαι κάτι άλλο ...περιμένω να γράψεις ...με ανυπομονησία!!! :D

Λίτσα ,δεν κάνεις αύριο ένα τηλέφωνο στον γιατρό να σου φύγουν οι <κακές ιδέες>?
μήπως είσαι στην προ εμμηνόπαυση?έχεις ρωτήσει γυναικολόγο?είσαι μικρή ακόμα αλλά δεν ξέρω ...κάνε μία επίσκεψη και συζήτα όλα αυτά....

vivi_gia μία ερώτηση ....μήπως γιορτάζεις σήμερα?μήπως σε λένε Παρασκευή και σε φωνάζουν βιβή?

Σε μια καυτή αφρικάνικη μέρα ,είναι κανείς για Σαφάρι στην Αφρική?
αν ναι βάλτε τις απαραίτητες στολές ....ξέρετε στολές σαφάρι και φύγαμε οι τρελλές?
Γιατί????θα είμαστε μέσα στο κλίμα :D :D

φιλιά σε όλους!!!
 #7432  από elena
 Κυρ Ιούλ 26, 2009 1:12 pm
vivi_gia έγραψε:nai giortazo gi ayto kernao :!: :P :) :D :lol: ;)
το κατάλαβα και για αυτό σου ανοίξαμε ανάλογο θέμα ;)
 #7445  από Maria77
 Κυρ Ιούλ 26, 2009 7:45 pm
Vivi να ζήσεις και να έχεις πάντα ότι επιθυμείς :D Περιμένουμε το κεραστικό ;)

Γιούλη το παρατηρήσαμε πως χάθηκες για λίγο :D Εύχομαι τώρα να είσαι καλύτερα...περιμένουμε νέα σου :D

Λοιπόν, θα καθήσω εδώ στο καφενείο, θα ετοιμάσω και ουζάκια για όλην την παρέα και σας περιμένω...προτιμάτε έξω ή μέσα με το κλιματιστικό? Σας περιμένω για κουβεντούλα, να πούμε τα νέα μας, τους πόνους μας και ότι θέλει ο καθένας...

Θα ξεκινήσω εγώ με τα δικά μου...κάθε Σαββατοκυρίακο τώρα μένω μέσα μόνη μου! Οι διάφορες παρέες μου κανονίζουν εκδρομές σε παραλίες, κάθονται στον ήλιο με τις ώρες χωρίς να τους ενοχλεί και επιστρέφουν πολύ αργά! Κάτι που για μένα είναι πολύ δύσκολο να γίνει και να συμμετέχω και εγώ στις εκδρομές τους...Και αν τύχει να πάω, μπορώ μόνο να αντέξω καμία ωρίτσα, μετά ξεκινάνε πονοκεφάλοι απο τον ήλιο και υπερβολική κόπωση! Οπότε αν πω ότι θέλω να φύγω, ξεκινάνε οι παρατηρήσεις του τύπου "μα που θα πας ?" "φεύγεις απο τώρα" "πολύ ιδιότροπη έγινες" κτλ...Δεν με καταλαβαίνουν οι υγιείς ιδιαίτερα... :oops:
Όταν θέλω να βγω έξω βράδυ για κανένα ποτάκι θα πρέπει να αποθηκεύσω ενέργεια όλο το υπόλοιπο της ημέρας, διαφορετικά δεν έχω αντοχές...Για παράδειγμα χτες βράδυ που είχα πάει σε ένα μπαράκι και στεκόμουνα γιατί δεν είχαμε κράτηση, μετά την μία ώρα ξεκίνησα να αισθάνομαι χάλια :shock: και δεν με κρατούσαν τα πόδια μου :cry: Έτσι αναγκάστικα να φύγω πολύ νωρίς...

Και θα μου πείτε τώρα, έχουμε τόσα πιο σοβαρά προβλήματα στην ασθένειά μας, αυτά σε ενόχλησαν?? Ομως ναι, με ενοχλούν και αυτά...πως γίνεται οι άλλοι γύρω μου να μου λένε συνέχισε την ζωή σου όπως και πριν αφού έχουν αλλάξει τα δεδομένα??? :shock: Και σίγουρα όλα αυτά επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής μου! Αισθάνομαι πως όλοι οι υγιείς γύρω μου δεν μπορούν να με καταλάβουν και όταν τύχει να θέλω να φύγω απο κάπου γιατί κουράζομαι εύκολα, το βλέπουν σαν "ιδιοτροπία"! Με στεναχωρεί πολύ αυτή η κατάσταση...

Συγνώμη ελπίζω να μην σας ζάλισα με τα δικά μου! θα φέρω και άλλα ουζάκια, να βάλουμε και λίγη μουσική να χαλαρώσω λιγάκι :)
Φιλάκια!!!
 #7448  από litsa
 Κυρ Ιούλ 26, 2009 8:33 pm
ela βρε Μαρια77!!! :lol:
τι πρωτότυπο?? :!:
''ευτυχώς'' που τα λες και εσύ- μακάρι να μην τα έλεγες!- αλλά και εγώ μες στην μουρμούρα δεν είμαι?? δεν θέλω να τα λέω γιατί για ιδιότροπη περνιέμαι ακόμα και εδώ... -εγώ το νιώθω αυτό, χωρίς λόγο--- :oops: :oops:
πρώτο καλοκαίρι με διάγνωση και τα σχετικά και ...καίγομαι!
έχεις δίκιο που να σε καταλάβουν! το πολύ πολύ να σε λυπηθούν ή να σε συμπονέσουν!!
αφού δεν ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ! φαινόμαστε και καλά ...άντε τώρα να εξηγείς...
εγώ δεν είναι ότι κουράζομαι τόσο, όσο με την ζέστη που νιώθω ..φωτιά... ή που αποφεύγω το συνοστισμό και για τα μικρόβια και για την κούραση την γενικότερη...
ας γελάσουμε και λίγο... πήγα τώρα σε μια βάπτιση εξπρές!!! :cry: πήγα στο τελειωμα - έλιωνες απο τη ζέστη, βρηκα την εργοδότρια μου -πρώην- Α! με τόση ζέστη κυκλοφοράς??
είδα και τον ορθοπεδικό για το ...γόνατο που σκοτώθηκα και του είπα ότι ...ακόμα να κάνω ακτίνα ... και μου λέει :ε! και ράγισμα να ήταν τώρα....
αντι να μου πει την πρώτη φορά!
επιβάλλεται ακτίνα...!!!
΄τέλος!!
και μια και μου είπε και η Ελενα - ήταν και ο γυναικολόγος μου εκεί- αλλά δεν ...πρόλαβα να τον ρωτήσω για τις κάψες μου!!!
χι χχι!!!!!!!! χα χα!!!!!!!
αρον -αρον χαιρέτησα δια αποστάσεως πήρα και το γλυκάκι μου και την ...έκανα!!
και συν για να μην χάσω τις θερμίδες μου πήγα για ιταλικό καταπληκτικό παγωτό που το έφαγα απολαμβανοντας τη θάλασσα απο το αυτοκίνητο με κλιματισμό!!!!!!
πως έχουμε καταντήσει!! χα χα!!
συνέχισε τη ζωή σου κανονικά μου είπαν, μάλλον για να παρηγοριούνται και οι ίδιοι οι''καταρτισμένοι''
λοιπόν μαράκι 77 εμείς θα συνεχίσουμε τη ζωή μας και θα τα καταφέρουμε...
θα περάσουν και οι ζέστες και θα είμαστε καλύτερα...
και εγώ δεν μπορώ να πάω στην παραλία όλη μέρα - αισθάνομαι άσχημα- το βρήκα ! αρχίζουν ψιλομουδιάσματα...και κάψιμο ....
και μάλιστα τώρα που δεν δουλεύω δεν μπορώ να κυκλοφοράω όπως θέλω...και τώρα που ήταν εδώ η φίλη μου δεν μπορεσα να την ακολουθήσω όπου πήγαινε....
και οι γιατροί λένε όχι ηλιο και για τους υγιείς! που πάνε όλοι αυτοί μες στο μεσημέρι για μπάνιο??
και να θυμάσαι φίλοι είναι αυτοί που μας καταλαβαίνουν και λιγάκι...
Α! μετά είχα και δύο γάμους!! :roll: αλλά με την ζέστη που να πάω?? :?:
γυρισα σπίτι και γράφω στον υπολογιστή!
αντε πάω για μπανιο μπας και ξεκαψώσω και μετα΄θα δω τον ελγκρέκο...
φιλιά και κουράγιο - και να θυμόμαστε ! δεν είμαστε εμείς οι ...περίεργοι απλά οι άλλοι έχουν άγνοια!!!
και μια που ποτίζω συνέχεια το μπαλκόνι μου καθάρισα έστρωσα ότι δεν ήταν τελειωμένο στο καφενεδάκι μας και αναμένουμεν παραγγελίες!!!!!!!!!!!!!!
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 2901