ela βρε Μαρια77!!!
τι πρωτότυπο??
''ευτυχώς'' που τα λες και εσύ- μακάρι να μην τα έλεγες!- αλλά και εγώ μες στην μουρμούρα δεν είμαι?? δεν θέλω να τα λέω γιατί για ιδιότροπη περνιέμαι ακόμα και εδώ... -εγώ το νιώθω αυτό, χωρίς λόγο---
πρώτο καλοκαίρι με διάγνωση και τα σχετικά και ...καίγομαι!
έχεις δίκιο που να σε καταλάβουν! το πολύ πολύ να σε λυπηθούν ή να σε συμπονέσουν!!
αφού δεν ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ! φαινόμαστε και καλά ...άντε τώρα να εξηγείς...
εγώ δεν είναι ότι κουράζομαι τόσο, όσο με την ζέστη που νιώθω ..φωτιά... ή που αποφεύγω το συνοστισμό και για τα μικρόβια και για την κούραση την γενικότερη...
ας γελάσουμε και λίγο... πήγα τώρα σε μια βάπτιση εξπρές!!!

πήγα στο τελειωμα - έλιωνες απο τη ζέστη, βρηκα την εργοδότρια μου -πρώην- Α! με τόση ζέστη κυκλοφοράς??
είδα και τον ορθοπεδικό για το ...γόνατο που σκοτώθηκα και του είπα ότι ...ακόμα να κάνω ακτίνα ... και μου λέει :ε! και ράγισμα να ήταν τώρα....
αντι να μου πει την πρώτη φορά!
επιβάλλεται ακτίνα...!!!
΄τέλος!!
και μια και μου είπε και η Ελενα - ήταν και ο γυναικολόγος μου εκεί- αλλά δεν ...πρόλαβα να τον ρωτήσω για τις κάψες μου!!!
χι χχι!!!!!!!! χα χα!!!!!!!
αρον -αρον χαιρέτησα δια αποστάσεως πήρα και το γλυκάκι μου και την ...έκανα!!
και συν για να μην χάσω τις θερμίδες μου πήγα για ιταλικό καταπληκτικό παγωτό που το έφαγα απολαμβανοντας τη θάλασσα απο το αυτοκίνητο με κλιματισμό!!!!!!
πως έχουμε καταντήσει!! χα χα!!
συνέχισε τη ζωή σου κανονικά μου είπαν, μάλλον για να παρηγοριούνται και οι ίδιοι οι''καταρτισμένοι''
λοιπόν μαράκι 77 εμείς θα συνεχίσουμε τη ζωή μας και θα τα καταφέρουμε...
θα περάσουν και οι ζέστες και θα είμαστε καλύτερα...
και εγώ δεν μπορώ να πάω στην παραλία όλη μέρα - αισθάνομαι άσχημα- το βρήκα ! αρχίζουν ψιλομουδιάσματα...και κάψιμο ....
και μάλιστα τώρα που δεν δουλεύω δεν μπορώ να κυκλοφοράω όπως θέλω...και τώρα που ήταν εδώ η φίλη μου δεν μπορεσα να την ακολουθήσω όπου πήγαινε....
και οι γιατροί λένε όχι ηλιο και για τους υγιείς! που πάνε όλοι αυτοί μες στο μεσημέρι για μπάνιο??
και να θυμάσαι φίλοι είναι αυτοί που μας καταλαβαίνουν και λιγάκι...
Α! μετά είχα και δύο γάμους!!

αλλά με την ζέστη που να πάω??
γυρισα σπίτι και γράφω στον υπολογιστή!
αντε πάω για μπανιο μπας και ξεκαψώσω και μετα΄θα δω τον ελγκρέκο...
φιλιά και κουράγιο - και να θυμόμαστε ! δεν είμαστε εμείς οι ...περίεργοι απλά οι άλλοι έχουν άγνοια!!!
και μια που ποτίζω συνέχεια το μπαλκόνι μου καθάρισα έστρωσα ότι δεν ήταν τελειωμένο στο καφενεδάκι μας και αναμένουμεν παραγγελίες!!!!!!!!!!!!!!