Αγαπητοί φίλοι,
Έχω βαρεθεί μέχρι σήμερα να ακούω για το επίδομα και την αντιμετώπισή μας από τους κρετίνους καρεκλοκένταυρους ως υγιέστατους απατεώνες, που έχουμε χόμπι κάθε τρεις και λίγο να τρέχουμε στους μαγνητικούς τομογράφους, να τρυπιώμαστε μέρα παρά μέρα με ιντερεφερόνες και να μαδάμε την μαργαρίτα αν θα κάτσουμε κάποια στιγμή σε αναπηρικό καρεκλάκι ή όχι.
Αν και μέχρι σήμερα δόξα τω Θεώ δεν έχει χρειαστεί να απευθυνθώ σε κάποια "υπερεσία" για το επίδομα και τα οικονομικά μου είναι μια χαρά, επειδή όμως έχω βαρεθεί να ακούω για τους κάθε λογής συνδικάλες του ΙΚΑ, της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, της Αγροτικής, Της Τράπεζας της Ελλάδος και της κάθε χρεωκοπημένης κοινωνικής κρατικής λειτουργίας, που έχει διακομματικά εκατομμμύρια για Μίζενς, αλλά δεν έχει για επίδομα ΣΚΠ λέω να ταράξουμε λίγο τα νερά.
Ένας σύλλογος απαιτεί 20 ανθρώπους για να συσταθεί. Τα έξοδα μπορώ να τα αναλάβω εγώ. Πρέπει κάποιος να βρει μπροστά. Όχι κλείνοντας δρόμους στο Σύνταγμα (με τους 40 βαθμούς εξάλλου θα μας είναι δύσκολο !), αλλά να αρχίσουμε πια να διεκδικούμε κάτι καλύτερο από αυτό που σήμερα ΔΕΝ έχουμε...
Το email μου είναι
stexnis@yahoo.com
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, εργαζόμενος, νέος και μπαμπάς