• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7388  από αλεξανδρος1
 Παρ Ιούλ 24, 2009 3:35 pm
Καλησπέρα. Έλενα το εφαρμόσαν αυτό στο ναυτικό απο ότι ξέρω αλλα δεν συμφέρει οικονομικά. Φαντάσου για όλα τα στρατόπεδα στην Ελλάδα να παίρνανε συνεργεία καθαρισμού μιλάμε για πολλά λεφτά. Δές το και αλλιώς το θέμα, όπως καθαρίζεις εσύ το σπίτι σου έτσι καθαρίζουν και αυτοί το μέρος που μένουν και άσε να μάθουν να κάνουν και καμία δουλειά γιατί κακά τα ψέματα τα σημερινά παιδιά είναι πολύ παραχαϊδεμένα. Αμα δείς όταν μπαίνουν στον στρατό πώς κάνουν θα τα βλέπεις και θα πεθαίνεις στα γέλια. Οι περισσότεροι έχουν την μέση τους αλλεργία στα απορυπαντικά και το 70% έχει ψυχολογικά προβλήματα και δεν πρέπει να τα ανχώνουμε. Και που να κάνανε 24 μήνες θητεία εκεί να δείς γέλια.
 #7397  από elena
 Παρ Ιούλ 24, 2009 9:01 pm
καλησπέρα στην πιό όμορφη παρέα του διαδικτυακού τόπου!!!! :D :D

Σήμερα δεν σας έγραψα το πρωί,γιατί πήγα για μια ώρα στην δουλειά,και κατέληξα να γυρίσω στις 3 το μεσημέρι...είμαι αναντικατάστατη :D δεν φταίω...αν δεν είμαι εκεί να βάλω τα πράγματα στην θέση τους ...ότι θέλουν κάνουν και όλο απορίες έχουν....πρωτοβουλία μηδέν!!!

Αλέξανδρε ,έχεις δίκιο είναι πολύ κακομαθημένα τα παιδιά...μην ζοριστούν λιγάκι,σηκώνουν τα χέρια ψηλά!!!
στο σπίτι μας ανοίγεις την ντουλάπα της κόρης μου...και απελπίζεσαι...από την ακαταστασία...
ο μικρός είναι πιο νοικοκύρης...με τα πραγματά του...με το σπίτι γενικά!!!

πρέπει να σας πω ότι τις επόμενες μέρες καταφθάνουν κάποιοι συγγενείς από την Αμερική...
και αυτό που δεν αντέχω βρε παιδιά στους συγκεκριμένους ανθρώπους είναι οι διάλογοι τύπου:
-Γιάννη give me the πηρούνι..
-είναι έτοιμο το caro να πάμε στην marketa?
-δεν έχουμε τίποτα for eat...
αυτή την βλαχο-ελληνοαμερικάνικη προφορά δεν την αντέχω με τίποτα!!!ούτε Ελληνικά μιλάνε ,ούτε Αγγλικά ...έχουν δική τους διάλεκτο...
και καλά άντε να πούμε ότι τεντώνεις αυτιά και μάτια για να συνηθίσεις....τις κάλτσες με τα πέδιλα ...γιατί τις φοράνε?έχω απορία...δηλαδή να μην το πω?γίνομαι κακιά ?όχι πείτε μου... :D
και τι να κάνω για να τους αποφύγω?θα κάνω την άρρωστη...αλλά επειδή δεν πρόκειται να πιάσει
θα καταναλώνω ότι βρίσκω μπροστά μου ,είτε αλκοόλ ,είτε χάπια..... :D :D ή θα κάνω κάθε μέρα
ιντερφερόνη μπας και δεν καταλαβαίνω τίποτα.... :D και θα λέω ΝΑΙ μόνο ΝΑΙ :(

από ότι διάβασα στα άλλα θέματα ...οι περισσότεροι φεύγουν για διακοπές!!!καλό αυτό!!!
εγώ επειδή μάλλον θα φύγω τελευταία ή και καθόλου ...θα σας κρατάω συντροφιά :D και όποιος αντέξει :D και οι υπόλοιποι όταν θα γυρίσετε θα έχετε να διαβάζεται....ου..ου...μέρες :D :D

φιλιά σε όλους ...χχχχχχ(έτσι δεν είναι τα φιλιά?δεν έπρεπε να έχει και αντίστοιχη φατσούλα?)
καλό βράδυ και ΠΡΟΣΟΧΗ τις επόμενες μέρες ...θα έχει πολύ ζέστη!!!
 #7400  από Maria77
 Παρ Ιούλ 24, 2009 10:09 pm
Καλησπέρα φίλοι μου :D :D

Αλέξανδρε πολύ καλή η ιδέα να γνωρίσω τη γυναίκα σου :D Θα μου πει μάλιστα και τί άλλο να προσέξω στο σπίτι και θα τους βάλω να τα χαλάσουν όλα πάλι... :D :D

Έλενα σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για την θετική ενέργεια...μου είναι απαραίτητη!!! :D

Την επόμενη Τετάρτη θα πάω στην συναυλία της Έλενας Παπαρίζου!!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί μου αρέσουν πολύ τα τραγούδια της!!! Θα σας πω τα νέα της συναυλίας ;)
Θα βάλω και ένα τραγουδάκι τώρα για να μπούμε στο κλιμα...

[youtube]WH4gjdTbIBw[/youtube]

Καλό βραδάκι σε όλους, φιλάκια!!!
 #7402  από elena
 Παρ Ιούλ 24, 2009 10:19 pm
καλά να περάσεις Maria77 στην συναυλία !!!σίγουρα περιμένουμε νέα!!!
εγώ πάλι θα βάλω ένα τραγούδι ,μαζί με συμβουλές για αυτούς που φεύγουν,με την ευχή να έχουν καλό ταξίδι και με το καλό να γυρίσουν!!! :D
[youtube]1_YWihchWZ8[/youtube]
 #7403  από Maria77
 Παρ Ιούλ 24, 2009 10:26 pm
Πολύ γέλιο Έλενα οι συμβουλές απο τους "Ευτυχισμένοι μαζί" :lol: :lol:

Εγώ τώρα θυμήθηκα ένα άλλο τραγούδι που μου θυμίζει πολύ τις διακοπές...

[youtube]3pExRpbsAK8[/youtube]

Αχ! Τί τέλειο τραγουδάκι...καλές διακοπές σε όλους όσους φεύγουν αυτές τις μέρες :D
 #7404  από αλεξανδρος1
 Παρ Ιούλ 24, 2009 10:28 pm
Μαρία είμαι σίγουρος οτί εαν αποφασίσεις να πάρεις την γνώμη της γυναίκας μου θα αφήσετε μόνο της κολόνες και θα τα ξαναφτιάξετε όλα απο την αρχή.
Έλενα θέλεις να γελάσεις πολύ; Φαντάρος στην νήσο Λήμνο πήρε τηλέφωνο την μανούλα του και της έκανε παράπονα γιατί δεν είχε ζεστό νερό όλη την ημέρα στο στρατόπεδο και στην άσκηση που είχα βγεί για δώδεκα μέρες έξω απο το στρατόπεδο δεν είχε ντουζίερες για να κάνει μπάνιο το παιδί. Όσο για τους Αμερικάνους μπορείς να πείς οτι ο γιατρός σου σύστησε λόγο της γρίπης να μην έρχεσαι σε επαφή με ταξιδιώτες απο το εξωτερικό αυτο σίγουρα θα πιάσει.
 #7408  από litsa
 Σάβ Ιούλ 25, 2009 1:29 am
έλενα.. μία είναι η λύση : μίλα τους και εσύ αναποδα ή βλάχικα - να μην καταλαβαίνουν ...θα σε βλέπουν με απορία και θα μιλάνε σωστά στο τέλος...

τα εξοδα της επισκευής ποιος τα πληρώνει??
αμα ειναι να σας φέρω μαρια77 και γυναίκα Αλεξανδρου για να μου κάνετε ανακαίνιση...
φιλια
 #7410  από elena
 Σάβ Ιούλ 25, 2009 11:09 am
καλημέρα :D σε μια καυτή μέρα :shock: αυγό τηγανίζεις :o

θα το αντέξουμε ...σήμερα και αύριο θα είναι....ελπίζω δηλαδή :D

λοιπόν και τα τραγουδάκια μας βάλαμε ...τα καλοκαιρινά...και ωραίες ιδέες μου δώσατε για τους Αμερικάνους...η αλήθεια είναι ότι δεν τα είχα σκεφτεί :?

Μαστροχαλαστρούδες(Maria77,Λίτσα,γυναίκα του Αλέξανδρου)...για αυτό τον λόγο,όταν έχουμε αποφασίσει ότι θέλουμε να κάνουμε ανακαίνηση στο σπίτι μας,ή ξεκινάμε καινούρια οικοδομή,παίρνουμε τα σχέδια που μας δίνει ο μηχανικός,και δουλεύουμε πάνω σε αυτά...αποφασίζουμε τι θέλουμε να αλλάξουμε ή τι θέλουμε να φτιάξουμε,και τα αποτυπώνουμε στο χαρτί...μπορούμε ακόμα να αποφασίσουμε που θα μπουν τα έπιπλά μας...ή το ψυγείο ή η κουζίνα ή το πλυντήριο...και έτσι μπορούμε να αποφύγουμε πολλές δυσάρεστες καταστάσεις...
π.χ. να υπάρχουν πρίζες πίσω από καναπέδες,ή να πάρουμε ψυγείο δίπορτο και να μην υπάρχει παροχή νερού,ή ο φούρνος της κουζίνας να μπει ψηλά και να μην υπάρχει η ανάλογη παροχή ρεύματος....δουλεύοντας επίσης τα σχέδια και δίνοντάς τα στα συνεργεία των τεχνικών που αναλαμβάνουν την κάθε δουλειά,θα προχωρούν βάση των σχεδίων,και δεν θα μπορούν να μας πουν τίποτα...έτσι έχουμε εξοικονομίσει χρήματα και χρόνο!!!άλλο πολύ βασικό είναι να έχουν γίνει οι απαραίτητες μελέτες (ηλεκτρομηχανολογικών)που περιλαμβάνουν θέρμανση ,κλιματισμό,υδραυλικά ,ηλεκτρικά,κτλ.και έτσι μπορούμε να πάρουμε τις προσφορές μας στα συγκεκριμένα πράγματα,που ζητάει ο μελετητής,και που είναι οι απαιτήσεις του σπιτιού μας...
ελπίζω να βοήθησα... :?

αχ ...Αλέξανδρε πόσο δίκιο έχεις!!!λοιπόν έχουμε ένα φιλικό ζευγάρι ,που έχει δύο γιούς...
ο μικρός ,πήγε φαντάρος τελείωσε μια χαρά!!!ο μεγάλος τους...έχει πάει δυό φορές...την πρώτη κάθησε 3 μήνες ...έφυγε...την δεύτερη κάθησε 1 μήνα έφυγε...
οι άνθρωποι κόντεψαν να πεθάνουν από την στεναχώρια τους !!!δεν καθόταν τουλάχιστον ένα τρίμηνο ακόμα...την τρίτη φορά θα τελείωνε :D
άσε που φτύνω τον κόρφο μου ,επειδή έχω γιο ...λέω λες να μου κάνει τα ίδια?
και το αστείο είναι(το συγκεκριμένο παιδί) ότι όλη μέρα κάνει γυμναστική με βάρη και φουσκώνει μπράτσα!!!!δεν λες τίποτα άλλο...μόνο Παναγιά μου βόηθα μας!!!

καλέ.....οι υπόλοιποι που είστε?με τέτοια ζέστη?κοπανούλες, μπανάκια,εκδρομούλες :D :D
καλά κάνετε...μόνο προσοχή στην ζέστη!!!
ότι και αν κάνετε ...να περάσετε καλά!!!

καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της ημέρας!!!!
:D :D :D :D :D
 #7411  από Maria77
 Σάβ Ιούλ 25, 2009 1:12 pm
Καλημέρα αγαπημένοι μου φίλοι :D :D
Τί είναι αυτή η φοβερή ζέστη αυτές τις μέρες?? Δεν μπορώ να βγω έξω απο το σπίτι...κάθομαι στο δωμάτιό μου με το κλιματιστικό στους 25βαθμούς! Καλά είναι έτσι...που να γυρίζω μέσα στις ζέστες? :roll: Μόνο κατα το βραδάκι θα βγω για να πάω για κανένα, δύο, τρία :shock: ποτάκια!!!

Βέβαια εννοείτε πως το πρωί πήγα στο σπίτι μου για να δω τί γίνεται...Θα μου φέρνανε σήμερα τον καινούργιο νιπτήρα που παράγγειλα!!! Αφού επέστρεψα τους 2 προηγούμενους πίσω γιατί δεν ταιριάζανε με τον χώρο :shock: :lol:Αυτός που είδα σήμερα μου άρεσε, θα τον αφήσω :lol:
Νευρίασε και ο επιστάτης που επιβλέπει την κατάσταση του σπιτιού και μου λέει "τί θα γίνει την μιά θα τα φέρνουμε και την άλλη θα τα παίρνουμε πίσω?" Αλλά δεν με ενδιαφέρει ας λέει ότι θέλει :lol: εγώ θα βάλω αυτά που μου αρέσουν :D :D Έτσι δεν είναι??

Καλό Σαββατοκυρίακο και να προσέχετε απο τις ζέστες! Για όσους θα πάνε για μπανάκι, καλές βουτιές!!! Τα λέμε :D
 #7412  από vivi_gia
 Σάβ Ιούλ 25, 2009 1:32 pm
kalimeeeeraa!! den pisteuo na kovete voltes me ti zesti?? :) :D ego oute pou na to skeuto! mesa min exoume tipota alla :D :lol: :?
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 2901