Καλησπέρα. Έλενα το εφαρμόσαν αυτό στο ναυτικό απο ότι ξέρω αλλα δεν συμφέρει οικονομικά. Φαντάσου για όλα τα στρατόπεδα στην Ελλάδα να παίρνανε συνεργεία καθαρισμού μιλάμε για πολλά λεφτά. Δές το και αλλιώς το θέμα, όπως καθαρίζεις εσύ το σπίτι σου έτσι καθαρίζουν και αυτοί το μέρος που μένουν και άσε να μάθουν να κάνουν και καμία δουλειά γιατί κακά τα ψέματα τα σημερινά παιδιά είναι πολύ παραχαϊδεμένα. Αμα δείς όταν μπαίνουν στον στρατό πώς κάνουν θα τα βλέπεις και θα πεθαίνεις στα γέλια. Οι περισσότεροι έχουν την μέση τους αλλεργία στα απορυπαντικά και το 70% έχει ψυχολογικά προβλήματα και δεν πρέπει να τα ανχώνουμε. Και που να κάνανε 24 μήνες θητεία εκεί να δείς γέλια.
Σήμερα δεν σας έγραψα το πρωί,γιατί πήγα για μια ώρα στην δουλειά,και κατέληξα να γυρίσω στις 3 το μεσημέρι...είμαι αναντικατάστατη
Αλέξανδρε ,έχεις δίκιο είναι πολύ κακομαθημένα τα παιδιά...μην ζοριστούν λιγάκι,σηκώνουν τα χέρια ψηλά!!!
στο σπίτι μας ανοίγεις την ντουλάπα της κόρης μου...και απελπίζεσαι...από την ακαταστασία...
ο μικρός είναι πιο νοικοκύρης...με τα πραγματά του...με το σπίτι γενικά!!!
πρέπει να σας πω ότι τις επόμενες μέρες καταφθάνουν κάποιοι συγγενείς από την Αμερική...
και αυτό που δεν αντέχω βρε παιδιά στους συγκεκριμένους ανθρώπους είναι οι διάλογοι τύπου:
-Γιάννη give me the πηρούνι..
-είναι έτοιμο το caro να πάμε στην marketa?
-δεν έχουμε τίποτα for eat...
αυτή την βλαχο-ελληνοαμερικάνικη προφορά δεν την αντέχω με τίποτα!!!ούτε Ελληνικά μιλάνε ,ούτε Αγγλικά ...έχουν δική τους διάλεκτο...
και καλά άντε να πούμε ότι τεντώνεις αυτιά και μάτια για να συνηθίσεις....τις κάλτσες με τα πέδιλα ...γιατί τις φοράνε?έχω απορία...δηλαδή να μην το πω?γίνομαι κακιά ?όχι πείτε μου...
και τι να κάνω για να τους αποφύγω?θα κάνω την άρρωστη...αλλά επειδή δεν πρόκειται να πιάσει
θα καταναλώνω ότι βρίσκω μπροστά μου ,είτε αλκοόλ ,είτε χάπια.....
ιντερφερόνη μπας και δεν καταλαβαίνω τίποτα....
από ότι διάβασα στα άλλα θέματα ...οι περισσότεροι φεύγουν για διακοπές!!!καλό αυτό!!!
εγώ επειδή μάλλον θα φύγω τελευταία ή και καθόλου ...θα σας κρατάω συντροφιά
φιλιά σε όλους ...χχχχχχ(έτσι δεν είναι τα φιλιά?δεν έπρεπε να έχει και αντίστοιχη φατσούλα?)
καλό βράδυ και ΠΡΟΣΟΧΗ τις επόμενες μέρες ...θα έχει πολύ ζέστη!!!