ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Νοικοκυρούλες χαρωπές!!!!καλέ τι ώρα σηκωθήκατε και τα έχετε όλα έτοιμα?
μπράβο τα καλά κορίτσια!!!
και εγώ όμως πρωί σηκώνομαι

αλλά πρώτα βγαίνω έξω ,για τις εξωτερικές δουλειές...δηλ.τώρα που δεν πάω στην δουλειά...διαφορετικά μέχρι το μεσημέρι δουλειά...δουλειά...αααα δεν αγχώνομαι κιόλας!!!βγάζω από δουλειά αυτά που μπορώ!!!
και να σας πω και κάτι?καλύτερα να ήμουν στην δουλειά!!!τώρα για ψύλλου πήδημα με παίρνουν τηλέφωνο...και ξανά τηλέφωνο ...και στο κινητό ,και στο σταθερό,μου έχουν σπάσει τα νεύρα
λοιπόν...ας αφήσουμε τα νεύρα ...κατά μέρος ...και ας πούμε τα δικά μας!!!
Γιούλη...μίλα ελεύθερα...θέλεις να πεις κάτι...βγάλτο από μέσα σου και μετά θα νοιώσεις καλύτερα!!!τι σε προβληματίζει?η ειδικότης μου στα προβλήματα...βρίσκω λύσεις αμέσως!!!
Λίτσα ,πως πάει η ζωή στην Ρόδο?
λοιπόν αυτό που χάρηκα πέρυσι που είχαμε έρθει,ήταν ότι έχει HONDOS CENTER!!!
κατεβαίνουμε μιά μέρα στην πόλη....λέω του άντρα μου ,πάω στον HONDO ...δεν είσαι καλά μου λέει...δεν πιστεύω να έχει!!!
τέλος πάντων μου λέει ,εγώ θα κάτσω να πιω έναν καφέ και εσύ πήγαινε όπου θέλεις...
και επειδή ρωτώντας πας στην πόλη....ρώτησα και το βρήκα το μαγαζί!!!τις υπόλοιπες μέρες ήμουν ήρεμη....γιατί αρχικά ένοιωσα μία ανασφάλεια

καταλαβαίνετε!!!
καλέ ...η Maria77 που είναι?
επίσης δεν έχουν εμφανισθεί καθόλου η αλεξάνδρα...και ο prince...μου κάνει εντύπωση !!!ξέρετε τίποτα?
aorate ,ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες...

έχω πάρει την ενότητα ΦΥΕ14...όπως σας είπα έχω ξεκινήσει διάβασμα...χτες το βράδυ που λείπατε όλοι ,διάβασα το 2ο κεφάλαιο ,τα διανύσματα...αν προλάβω μέχρι τον Οκτώμβρη θέλω να κάνω μία ανάγνωση όλα τα βιβλία...
μου κάνει εντύπωση που από αυτά που διαβάζω δεν θυμάμαι τίποτα...λέτε να ήταν αποθηκευμένα στο μέρος του εγκεφάλου που έχω τις εστίες και να έχασα αυτά που ήξερα???
πήγατε για την θεραπεία της γυναίκας σου?τι κάνει ?είναι καλά?
elina ...που ήσουν χτες βράδυ ?ξεβιδωθήκαμε στον χορό ...αρχικά...μετά μαζέυαμε τις βίδες
οι υπόλοιποι ,γιατί δεν έρχεστε στο καφενείο?
και επειδή δεν είναι μόνο μία καλημέρα...είναι και δυό και τρεις...και...δέκα
φιλιά σε όλους και καλή συνέχεια!!!