• Μπεκρο οραση..

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #67641  από maria72
 Κυρ Φεβ 12, 2012 6:37 pm
pelopidas έγραψε:η θεωρια (ας πουμε της σχετικοτητας), τα θεωρεια (του κινηματογραφου)
+
hans έγραψε:Είναι επειδή η κουβέντα είναι για διπλωπία. Η θεωρία (που είναι ένα) γίνεται θεωρεία (διπλασιάζεται δηλαδή).
δεν θα πιστευα ποτέ ότι αυτό είναι το επίπεδο συζυτησης που επιδιωκετε. :lol:
hans έγραψε:Υ.Γ. Όχι δεν είχα διπλωπία 6 μήνες, μπεκρο-όραση είχα 6 μήνες (πως ονομάζεται η μπεκρο-όραση;) αλλά με διαλείμματα κανονικής όρασης, άλλοτε ωρών και άλλοτε ημερών και μόνο όταν κοιτούσα μακρυά και πλάγια, αλλά εκείνη την περίοδο ζήτημα είναι αν κατάφερνα να κοιμηθώ 4 ώρες το 24ωρο, λες Maria72, αν έπαιρνα κορτιζόνη να μου κρατούσε λιγότερο από 6 μήνες; πόσο το υπολογίζεις; 5μιση μήνες; 5 μήνες και μια βδομάδα;
εμενα παντως αν η διπλωπια μου μου κρατουσε 6 μηνες θα ειχα σοβαρο προβλημα .......
τωρα εσυ επειδη ότι είχες ηταν λογω της χενφα την οποια διορθωσες και σου περασαν όλα με εξαιρεση την κουκιδα όταν κάνεις zoom in φανταζομαι οτι και να επαιρνες κορτιζονη δεν θα σου περνουσε :)
 #67877  από billios
 Σάβ Φεβ 18, 2012 4:52 pm
45 μερες ηταν και περασαν,εχω επανελθει πληρως απο οραση,βεβαια το κεφαλακι μου ''γεμιζει'' γρηγοροτερα μολις πιεστω λιγο σωματικα και αυτο ειναι ενα θεματακι αλλα για μενα το σημαντικο ειναι οτι δεν εκανα χρηση κορτιζονης.Πιστευω πως θα ισιωσει και το κεφαλι μολις βοηθησει λιγο και ο καιρος και ετσι θα εχω κερδιση αυτη τη μαχη
 #67889  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Φεβ 18, 2012 7:30 pm
:happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ !!!!!!!!!
 #67898  από billios
 Σάβ Φεβ 18, 2012 11:24 pm
Μακαρι να ειχα τη δυνατοτητα να γυρισω 45 μερες πισω και να παρω κορτιζονη για να μπορουσα να εχω ενα βασιμο κριτηριο,[θα ειχε λυθει το ολο ζητημα] προφανως μου πηγε καλα αυτη τη φορα.
Με βρισκεις συμφωνο σε αυτο που λες,απο το βιωμα της ''πρωτης'' μου ωσης με χρηση κορτιζονης τα συμτωματα εφυγαν στον ιδιο χρονο περιπου,απλα τοτε ηταν διαδοχικα και ανυποφορα γι αυτο και την εκανα,αυτη τη φορα ειχα εγω το πανω χερι.
:text-thankyouyellow: αννα59
 #72025  από mitsos
 Δευ Μάιος 21, 2012 5:36 pm
Ειμαι στην πρωτη μερα κορτιζονηςς λογο διπλωπιαςς...απο χθες τα βλεπω ολα διπλα,αλλα και με πολυ μεγαλη αποσταση μεταξυ τους...τερμα στραβισμος...ζαλαδες,παραπατημα,γνωστα...αντε να δουμε ποσο θα παρει για να επανελθει....
 #72039  από billios
 Δευ Μάιος 21, 2012 8:17 pm
Λογικα δεν θα σε ταλαιπωρισει,ενημερωσε ξανα αν θελεις πως τα πηγες
 #72605  από mitsos
 Τετ Μάιος 30, 2012 12:53 am
Ευτυχως ολα πηγαν πολυ καλα...ειδα θεαματικη βελτιωση απο την δευτερη κιολας μερα της ενδοφλεβιας κορτιζονης...πλεον εξαφανιστηκε η διπλωπια,αλλα η απωλεια γευσης δεν εχει βελτιωθει αισθηητα...λιγη υπομονη ακομα:-) ελπιζω να στεε καλα...
 #72624  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Μάιος 30, 2012 2:05 pm
mitsos έγραψε:Ευτυχως ολα πηγαν πολυ καλα...ειδα θεαματικη βελτιωση απο την δευτερη κιολας μερα της ενδοφλεβιας κορτιζονης...πλεον εξαφανιστηκε η διπλωπια,αλλα η απωλεια γευσης δεν εχει βελτιωθει αισθηητα...λιγη υπομονη ακομα:-) ελπιζω να στεε καλα...
Να ενα καλο νεο !!!!! Ευχομαι, γρηγορη βελτιωση ΣΕ ΟΛΑ !!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow:
 #72625  από Π.Μ79
 Τετ Μάιος 30, 2012 2:17 pm
Περαστικά Μήτσο.

Η γεύση θα επανέλθει πλήρως καμιά βδομάδα περίπου μετά την τελευταία έγχυση κορτιζόνης.
 #72628  από billios
 Τετ Μάιος 30, 2012 3:46 pm
Χαιρομαι μητσο,να συνεχησεις ετσι