Περιμένω τα σχόλιά σας................ 
Σκλήρυνση κατά πλάκας
vasia έγραψε:μπορει καποιος να μου πει η να με παραπεμψει στην καταλληλη σελιδα για να μαθω που μπορω να κανω την εξεταση για ΧΕΝΦΑ,ποσο κοστιζει,πως γινεται,αν ειναι κατι επωδυνο κτλ?vasia την εξέταση την έκανα χτες και στοιχίζει 350 ευρώ
Κωνσταντίνα έγραψε:Περιμένω τα σχόλιά σας................Με βάση τα αρχικά 5 κριτήρια του καθ. Ζαμπόνι, τα οποία φαίνεται να έχει χρησιμοποιήσει ο κ. Λιάσης (δεδομένου ότι έλεγξε τις ενδοκρανιακές φλέβες και βρήκε παλινδρόμηση), η ΧΕΝΦΑ ταυτοποιείται με την ύπαρξη δύο (2) κριτηρίων. Μάλιστα ελέγχεται και η ύπαρξη ενδοαυλικών προβλημάτων σε όλο το μήκος των έσω σφαγίτιδων, έλεγχος που από όσα έγραψες δεν φαίνεται αν έγινε. Σε κάθε περίπτωση, με 2 θετικά κριτήρια θα πρέπει να σου είπε ότι έχεις ΧΕΝΦΑ.
Petro! έγραψε:Νομίζω κάτι δεν κατάλαβες σωστά!Αν αναφέρεσαι σ'εμένα Petro! να διευκρινίσω ότι στον υπέρηχο πληρούσα τουλάχιστον τρία κριτήρια κι έτσι προχώρησα σε φλεβογραφία/διάνοιξη.
Ακόμη και ένα κριτήριο είναι ικανό να δημιουργεί ccsvi.Προσωπικά δεν το ήξερα αλλά με ενημέρωσε μέλος για αυτό που τηρούσε μόνον ένα κριτήριο έκανε την παρέμβαση με το μπαλονάκι και τώρα είναι καλα!Αν θέλει ας μιλήσει η ίδια!