Καλή ανάρρωση Κώστα όλα να πάνε καλά.
Σκλήρυνση κατά πλάκας
κωστας έγραψε:Καλησπερα στην παρεα,βγηκα σημερα κατα τις 2 απο το νοσ/μειο...η αγγειοπλαστικη κρατησε περιπου 4 ωρες(την πρωτη φορα κρατησε 25 λεπτα) και ειχα 4 στενωσεις στην αριστερη σφαγιτιδα και 3 στην δεξια(η αζυγο ηταν ok)!Σε γενικες γραμμες ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και χαρουμενος που υπαρχει μια αξιοπιστη λυση στην αποκατασταση της χενφα και στην Ελλαδα!Με αντυπωσιασε η οργανωση της ολης διαδικασιας(ακτινολογος,αναισθησιολογος,νευρολογος,καρδιολογος) και εκτος απο την καλη δουλεια των γιατρων νομιζω οτι και η τιμη ειναι προσιτη σε σχεση με το εξωτερικο!Θα ενημερωσω ξανα,τωρα ειμαι ψιλοκουρασμενος(το αλλο παιδι στο δωματιο ροχαλιζε και εμεινα αυπνος)!!!
Petro! έγραψε:Προφανως μπερδεψες του Κωσταδες!
Αλλός αυτος: memberlist.php?mode=viewprofile&u=1411
και άλλος
Αυτός: memberlist.php?mode=viewprofile&u=506
Mitsos83 έγραψε:Κωστα, σήμερα πως αισθάνεσαι;Ειναι πολυ νωρις ακομα για να πω οτι με βοηθησε σε καποια συμπτωματα...το μονο σιγουρο ειναι οτι με βοηθησε πολυ στην ουρηση(ειχα καποιες διαταραχες) και ισως και μια μικρη βελτιωση στην σπαστικοτητα αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο την επεμβαση γιατι τυχαινει πολλες φορες το πρωι να νιωθω καλυτερα χωρις να ξερω την αιτια!!!Ο γιατρος ειναι πολυ εμπειρος(πανω απο 150 επεμβασεις) και ασχολειται πολυ με τον καθε ασθενη(με παιρνει τηλ. καθε μερα απο τοτε που βγηκα απο το νοσ/μειο)!Σε γενικες γραμμες νιωθω πολυ καλυτερα αλλα αυτο δεν λεει τιποτα για το ωφελος της επεμβασης,δεν θελω να δημιουργησω ψευτικες εντυπωσεις θα χρειαστει χρονος για να ανεφερω με σιγουρια καποιες τυχον βελτιωσεις!!!
Μπορείς να συγκρίνεις αυτή την φορά με την προηγούμενη;
Θες να μας πεις λίγα λόγια παραπάνω για την συμπεριφορά του γιατρού;
Μπορείς να κάνεις μια γενικότερη αποτίμηση των πραγμάτων μια και τα έχεις φρέσκα;