• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7103  από elena
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 11:59 am
τελικά διαπίστωσα ,ότι τις τελευταίες μέρες η μόνη <αργόσχολη >είμαι εγώ :D :D
όλοι πολύ απασχολημένη είσαστε,τρέχετε δεν ξέρω που....αλλά εγώ το διασκεδάζω :D :D
από αύριο λέω να ξεκινήσω και κανένα μπάνιο στην θάλασσα :D :D

vivi_gia μόλις μπορέσω θα σου γράψω σε περίληψη τα προγούμενα επεισόδια :D για να πάρεις μια ιδέα :D

Maria77 ...χμ...χμ...κάτι υποψιάζομαι!!!

aorate...σε έφαγε το κατεστημένο(δουλειά-δουλειά-δουλειά)

Γιούλη...έφυγε ο Σουηδός και ούτε παστίτσιο...ούτε νέα...τίποτα...

Αλέξανδρε? που είσαι Αλέξανδρε?σε διέλυσε η μικρή <πυραυλοκίνητη κορούλα>?
πότε φεύγετε διακοπές?

Λίτσα καλά να περάσεις με την φίλη σου!!!

Mary_d_ath που είσαι?και εσύ διακοπές?
τελείωσε η εξεταστική και την κοπάνησες?

λοιπόν για ενημέρωσή σας ,άκουσα ότι άνοιξε ένα καινούριο ξενοδοχείο στην Αγ.Άννα στην β.Εύβοια,σε πολύ ωραίο μέρος...ιδανικό για σαββατοκύριακο,λέγεται Thalatta ...αν το επισκεφθώ θα σας ενημερώσω σχετικά!!!

την καλημέρα μου σε όλους και όλες!!!
 #7133  από αλεξανδρος1
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 6:16 pm
Διακοπές τον αύγουστο γιατί δεν πήρε άδεια η γυναίκα. Η μικρή έχει βρεί την χαρά της τώρα που κάθομαι αλλα απο δευτέρα κομένα αυτά. Τελειώνει η άδεια και ποιός πάει για δουλειά. Πείτε καμία ιδέα να την σκαπουλάρω.
 #7139  από litsa
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 7:42 pm
me ένα υπολογιστή τρία άτομα γίνεται???
;) :(
με ένα πόδι μπαταρισμένο και ένα σωρό δουλειές??

αφήστε τα!!!

καλές διακοπές να πω για να δω...και λίγο φως...
 #7147  από Γιούλη Κ.
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 9:07 pm
elena έγραψε:τελικά διαπίστωσα ,ότι τις τελευταίες μέρες η μόνη <αργόσχολη >είμαι εγώ :D :D
όλοι πολύ απασχολημένη είσαστε,τρέχετε δεν ξέρω που....αλλά εγώ το διασκεδάζω :D :D
Έλενα δεν είσαι η μόνη "αργόσχολη" :roll:

Αν σας πω πού έχω μπλέξει θα γελάσετε :lol: Σας έχω πει πως έχω ένα blog, αλλά αυτό είναι χαλαρό και ιδίως τώρα που σκορπίσαμε ανά την Ελλάδα για διακοπές :lol: :lol: Όμως ένα ωραίο πρωί έρχεται ο αδελφός μου και μου λέει πως μπήκε στο facebook και με έβαλε και μένα :o χαχαχα!!! Όταν μιλάμε για κόλλημα, εννοούμε ΚΟΛΛΗΜΑ!!! Παίζω παιχνίδια... κουβεντιάζω... κατεβάζω βίντεο με τραγούδια, αστεία κ.λπ.

Σήμερα πήγα τελευταία μέρα για φυσικοθεραπεία :oops: Ελπίζω αυτό να μη με επηρεάσει αρνητικά :roll: Είμαι κλεισμένη λοιπόν στο σπίτι, οι αντοχές μου ελάχιστες έως μηδενικές :mrgreen: άρα; Ένα φαγητό (και όχι παστίτσιο... Έλενα είπα να περιποιηθώ το Σουηδό :lol: μη το πάρω και σκοινί κορδόνι :roll: )... πίνω κι έναν καφέ με τις φιλενάδες :lol: και μετά στο laptop και παίζω :oops:

Ξυπνάω το πρωί και η πρώτη μου δουλειά είναι να ανοίξω το laptop και να πάω να θερίσω τη σοδειά μου στη φάρμα μου :roll: Πώς είμαι εδώ καφετζού; :roll: εκεί είμαι αγρότισσα :roll: και σ'ένα άλλο παιχνίδι έχω ένα pet... δε το συζητάω :roll: θα πάω σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης :roll: επειγόντως :roll:

Αυτές είναι οι δραστηριότητές μου :oops: γιατί αν κάνω ένα βήμα παραπάνω (κυριολεκτικά)... πέφτω :oops: Και περιμένουμε και μίνι καύσωνα :mrgreen:

Λοιπόν λέω σιγά-σιγά να την κάνω :roll: Απ' όσα διάβασα είστε όλοι καλά και χαίρομαι γι' αυτό και να περνάτε καλά όπου κι αν είστε... ότι και αν κάνετε :D :D :D

Ένα τελευταίο ποτάκι η vivi_gia ένα τζινάκι ;) οι υπόλοιποι ότι τραβάει η όρεξή σας :lol: Κάτω από τον πλάτανο... με τα κεράκια στα τραπέζια και σιγανή μουσική για να μπορούμε να κουβεντιάζουμε ;)

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!
 #7150  από Maria77
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 9:38 pm
elena έγραψε:
Maria77 ...χμ...χμ...κάτι υποψιάζομαι!!!
:D :D :D :D
Αχ βρε Έλενά μου, μακάρι να ήταν αυτό που υποψιάζεσαι... :D
Τρέχω και δεν προλαβαίνω αυτές τις μέρες!!! Απο τη μιά το πρωί στη δουλειά και τα απογεύματα τρέχω για το σπίτι μου που θέλω να τελειώσει πριν τις διακοπές του Αυγούστου! Λοιπόν και μόλις είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω και θα σας περιμένω, είστε ευπρόσδεκτοι :D :D

Ένα ποτάκι και για μένα και μετά θα πάω κατευθείαν για ύπνο :shock:

Λοιπόν και η ερώτηση της ημέρας είναι: :arrow: τί είναι αυτό που υποψιάζεται η Έλενα???
( Ο τυχερός θα κερδίσει μία διαμονή στην Κύπρο- όλα πληρωμένα :D )

Καληνύχτα και τα φιλιά μου σε όλους/όλες! :D
 #7151  από elena
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 10:01 pm
καλησπέρα σας!!!

Γιούλη ακόμα δεν έχω καταλάβει τι κάνεις με το blog ,καλά για το facebook ξέρω ...έχουν και τα παιδιά μου...αλλά δεν ξέρω παραπάνω :D είμαι άσχετη :D χαίρομαι που περνάς καλά και διασκεδάζεις :D :D πάντα τέτοια να ακούω...όμως δεν βγαίνετε καμμιά βόλτα για καφέ και τέτοια?

Maria77 καλά τελειώματα στο σπίτι!!!εμένα προσωπικά είναι σαν να με φιλοξένησες!!!που το είπες φτάνει!!! :D μακάρι να είμασταν εκεί ....από τα 300 άτομα οι 10 να είμασταν ,θα είχαμε τελειώσει!!!
δηλαδή δεν <παίζει> τίποτα? :D βγες και εσύ βρε παιδί μου...κυκλοφόρα :D :D

Αλέξανδρε η μικρούλα χαίρετε τον μπαμπά της ,που είσαι τώρα στο σπίτι!!!
τώρα ιδέα για την δουλειά δεν έχω :? άσε να σκεφτώ και θα σου πω!!!

καλό βράδυ σε όλους και όλες :D :D
τα λέμε αύριο :D
 #7152  από elena
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 10:03 pm
katerina76s έγραψε:παιδια ειδατε στην espressonews.gr ενα αγγελο ....κολλησα..
το είδα !!!τώρα που το έγραψες!!!είναι αλήθεια όμως?δεν ξέρω ...τι να πω?
 #7163  από elena
 Παρ Ιούλ 17, 2009 1:11 pm
καλημέρα :D καλημέρα :D

σήμερα πρωί -πρωί έλαβα τα βιβλία μου από το ΕΑΠ!!!! :D :D :D
5 βιβλία χοντρά-χοντρά,γεμάτα μαθηματικά και φυσική :shock: πολύ μαθηματικό και φυσική βρε παιδιά!!!πάρα πολύ!!!

τώρα θα μου πείτε τι περίμενες να σου στείλουν....ΑΡΛΕΚΙΝ ,ΝΟΡΑ,κτλ...? :D :D
φυσικές επιστήμες πας να σπουδάσεις!!!!ναι το ξέρω ,πρέπει να προσαρμοστώ πρώτα,να θυμηθώ ,να διαβάσω ....και ελπίζω να τα πάω καλά!!! :D :D
να σας πω ,πως κάθε βοήθεια δεκτή !!!μαθηματικοί και φυσικοί ,του forum,παρακαλώ να είστε stand by....τώρα θα μου πείτε τι φταίμε εμείς?την δική σου τρέλα εμείς θα την πληρώσουμε?
ελάτε παιδιά δεν θα βοηθήσετε ένα μέλος και μία χαριτωμένη φίλη σας? :D :D

τα δικά μου νέα σας τα έγραψα!!!
πρέπει επίσης να προσθέσω ότι είμαι ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!! :D
θα μου πείτε σιγά ,έκανες κανένα κατόρθωμα?
ΝΑΙ ΕΚΑΝΑ!!! :D :D

ελπίζω να είστε όλοι καλά
σας στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου(σας καλοπιάνω ;) )
 #7173  από litsa
 Παρ Ιούλ 17, 2009 4:50 pm
καλως όρισες στον χώρο του ΕΑΠ αγαπητή μας Έλενα!!! :D
Ελπίζουμε τώρα που θα είσαι εαπίτισσα να μην ξεχάσεις τους σκουπίτες!!

Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια!!

λοιπόν καταρχήν υπάρχει φόρουμ για το εαπ οπου αν εισαι τυχερή όλο και κάτι θα μαθαίνεις..

και μαζί θα δίνουμε εξετασεις και θα ...διαβάζουμε και υπάρχει και άλλο σκπ μέλος που είναι στο εαπ..!

εγώ πάντως πηρα μία θεματική!!
:roll: :lol:
φιλιά πολλά
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 2901