• TΣΑΙ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ!!!!

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #65562  από manoula 2
 Δευ Δεκ 19, 2011 3:02 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΟΥ!!!ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΗΠΙΑ ΕΝΑ ΡΟΦΗΜΑ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΝΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ!!ΜΙΑΣ ΚΑΙΘΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΛΙΓΟ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ?ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΟΡΡΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΡΟΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ....ΑΝ ΞΕΡΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΑ-ΟΣ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ!
 #65564  από kate2002
 Δευ Δεκ 19, 2011 4:07 pm
φακελακια κροκου με διαφορους συνδιασμους (τσαι-μελι-κανελα-λεμονι-κλπ) εχει σε σουπερμαρκετ... εγω απο κει ειχα δοκιμασει, σαν τσαι ειναι...
 #67865  από eleni POL
 Σάβ Φεβ 18, 2012 11:28 am
:greetings-waveyellow: ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΥΓΙΕΙΝΑΔΙΚΟ ΜΕ ΒΙΟΛ ΦΥΤΙΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤ ΒΟΤΑΝΑ . ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΟΥΠ ΜΑΡΚΕΤ ΚΟΙΤΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΖΑΧΑΡ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ. ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.
 #70492  από Tinkerbel
 Παρ Απρ 20, 2012 10:35 am
Καθυστερημένη απάντηση αλλά ελπίζω να βοηθήσει!!!

Βρήκα κρόκο Κοζάνης ακόμα και τσάι Sencha με κρόκο Κοζάνης, το οποίο και παράγγειλα μέσω Internet. To site είναι http://www.timefortea.gr.
Τώρα από γεύση δεν ξέρω τι λέει γιατί λογικά σήμερα θα το παραλάβω.
 #70519  από Tinkerbel
 Παρ Απρ 20, 2012 4:44 pm
Πολύ καλό το site Κώστα! Σ'ευχαριστούμε.
Σε περίπτωση που δεν βρω βασιλικό πολτό από μελισσοκόμο, θα καταλήξω σε αυτό.
Να'σαι καλά!!
 #70601  από kath
 Δευ Απρ 23, 2012 11:10 pm
Thanks κι απο μενα Κωστα για το site.
Της superfoods πηρα μυρτιλλο σε καψουλες,δεν εβρισκα αλλιως,επειδη εχω μικροενοχλησεις στα ματια.Περιεχει την αντιοξειδωτικη ουσια ανθοκυανινη.
Θεωρω πως κανει πολυ καλο,για οσους ενδιαφερονται κ αντιμετωπιζουν προβληματα με τα ματια
 #70859  από tom80
 Σάβ Απρ 28, 2012 5:54 pm
Kath, για ενοχλήσεις για στην όραση προτιμότερα είναι τα Καροτινοειδή όπως η Λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη τα οποία βρίσκονται στον κρόκο αυγού, στο καλαμπόκι και στο σπανάκι.