• ΑΝΕΚΔΟΤΑ!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #70340  από LL--MM
 Κυρ Απρ 15, 2012 10:51 pm
Aχ, Πάνο, μου σπαράζεις την καρδιά! Κι εγώ που τα νόμιζα αληθηνά! ότι οι τυφλοί θεραπεύτηκαν άμεσα από την απογραφή, και άν όχι, σταμάτησαν να είναι τυφλοί επειδή τους είδε αυτός ο Aμερικάνος καθηγητής! :cry: :sad-pacing:

Μα σαφώς και για ανέκδοτα πρόκειται: Τι άλλο θα μπορούσανε να είναι; Το περιεχόμενο είναι σαφέστατα ανεκδοτικού τύπου, και στον ίσιο δρόμο που χάραξες ο ίδιος:
Απλά, ΕΤΥΧΕ κι εκδόθηκαν στο ΠΑΜΠΜΕΝΤ! (από ατυχή συγκυρία, δεν είναι δα και έγκλημα!)

Είναι ΑΔΙΚΟ: Με το που εκδίδεται κάτι, να χάνει, δηλαδή την ιδιότητα του ανέκδοτου: :( :( :(
Εξ άλλου, κι εσύ ο ίδιος το έγραψες πιο πανω: Το ΙΚΑ θεράπευσε 70.000... στο προηγούμενο ποστ, σου ήταν ΜΟΝΟ 36.000... :eusa-dance:
Οπότε, το 50% παραμένει ποσοστό σημαντικό! Που βλέπεις τη διαφωνία; :romance-caress: :romance-heartsthree:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Δευ Απρ 16, 2012 9:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #70343  από panos59
 Δευ Απρ 16, 2012 9:25 am
:lol:

πλειοδοτικό δείχνει να είναι !

σήμερα ας πούμε ''τρέχει'' στις 74.050 .......... και ανεβαίνει κι άλλο!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

:greetings-waveyellow:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Δευ Απρ 16, 2012 1:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #70355  από panos59
 Δευ Απρ 16, 2012 12:58 pm
Teacher: Can you tell me the name of 3 great kings who have brought happiness & peace into people's lives?

Student : Smo-king, Drin-king & Fuc-king.

Εικόνα

:laughing-rolling:
 #70358  από κατερινα 55
 Δευ Απρ 16, 2012 7:17 pm
Ίσως η καλύτερη διακαιολογία για το κέρατο !!!

:-D :-D :-D :-D :-D

Η γυναίκα φτάνει ξαφνικά στο σπίτι και βρίσκει τον άντρα της να κάνει έρωτα με μια νεαρή κοπέλα…σκέτη μπόμπα!!!
- Ανήθικε!, πως μπορείς να το κάνεις αυτό σε εμένα, την μητέρα των παιδιών σου, την πιστή γυναίκα σου;;; Θέλω διαζύγιο τώωωωωωωραααααα!!!
-Περίμενε ένα λεπτό αγάπη μου, σου ορκίζομαι υπάρχει μια εξήγηση.
-Mμμμμμ… μίλα αλλά γρήγορα, δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ πια στη ζωή μου, θέλω να φύγεις αμέσως και για πάντα.
-Συνέβη το εξής: Γύριζα στο σπίτι μετά από μια τρομερή μέρα στο γραφείο και είδα αυτή την φτωχή κοπέλα που έκανε ωτοστόπ στη λεωφόρο. Μου φάνηκε τόσο ανυπεράσπιστη που αποφάσισα να τη βοηθήσω.
Πρόσεξα ότι ήταν πολύ αδύνατη, κακοντυμένη και βρώμικη και μου είπε ότι είχε τρεις μέρες να φάει. Συγκινήθηκα, την έφερα στο σπίτι και της ζέστανα τα μακαρόνια που σου έφτιαξα χτες βράδυ και δεν τα έφαγες γιατί παχαίνουν…η καημενούλα τα καταβρόχθισε!
Έπειτα, όπως ήταν τόσο βρώμικη, της είπα να κάνει ένα μπάνιο και εν τω μεταξύ είδα ότι τα ρούχα της ήταν σε κακή κατάσταση. Έτσι τα πέταξα στα σκουπίδια και της έδωσα εκείνα τα παντελόνια που χρόνια τώρα δεν φοράς επειδή δεν μπορείς να τα κουμπώσεις, την μπλούζα που σου χάρισα για την επέτειο και δεν φοράς, γιατί δεν έχω καλό γούστο και δεν ξέρω να σου διαλέγω ρούχα, το sweater που σου χάρισε η μάνα μου για τα Χριστούγεννα και δεν φοράς, για να της μπεις στο μάτι και τις μπότες που αγόρασες για 1000 ευρώ και τις φόρεσες μια μόνο φορά, επειδή η φίλη σου αγόρασε τις ίδιες.

Στο τέλος και καθώς έφευγε γεμάτη ευγνωμοσύνη και χαρά η κοπέλα γύρισε με δάκρυα στα μάτια και με ρώτησε:
.
.
- Υπάρχει κάτι άλλο που η γυναίκα σου δεν χρησιμοποιεί;;;

http://www.xaxa.gr/2012/01/14/%ce%af%cf ... z1sDeyjy00
 #70389  από kate2002
 Τρί Απρ 17, 2012 4:59 pm
Ο πελάτης, στον μανάβη:
- Ένα κιλό ντομάτες, παρακαλώ

Και ο μανάβης απαντά στον πελάτη:
- Για Παπανδρέου, Βενιζέλο, Σαμαρά ή για γεμιστά;
 #70394  από κατερινα 55
 Τρί Απρ 17, 2012 9:47 pm
Ένας έξυπνος και ένας βλάκας μπήκαν σε μια τράπεζα για να την ληστέψουν, οπότε και λέει ο έξυπνος στο βλάκα
- Ψάξε τους όλους.
- Όλους ;;
- Ναι ρε μ@λ@κ@, όλους.
- Και τη γιαγιά ;; (ήταν εκεί και μια γριούλα 90 ετών)
- Ναι ρε μ@λ@κ@, και τη γιαγιά
Μετά του λέει…
- Ρίξε τους όλους στο πάτωμα.
- Όλους ;;
- Ναι ρε μ@λ@κ@, όλους.
- Και τη γιαγιά ;;
- Ναι ρε ΜΑΛΑΚΑΑΑ, και τη γιαγιά. Και γδύσε όλες τις γυναίκες για να τις βιάσω.
- Όλες ;;
- Ναι ρε ΜΑΛΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ, όλες.
- Και τη γιαγιά ;;
Οπότε πετάγεται η γριούλα…
.
.
- Ναι ρε μ@λ@κ@, και τη γιαγιά.
 #70396  από panos59
 Τρί Απρ 17, 2012 10:44 pm
κατερινα 55 έγραψε:... Ναι ρε μ@λ@κ@, και τη γιαγιά.
:laughing-rolling: :laughing-rolling:

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Τετ Απρ 18, 2012 11:19 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #70402  από κατερινα 55
 Τετ Απρ 18, 2012 6:58 am
Καλημέρα Πάνο!!!!!Ωραία η γιαγιά!!!
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #70416  από κατερινα 55
 Τετ Απρ 18, 2012 2:47 pm
:teasing-neener: :teasing-neener:

Το ζεύγος πάει στον σεξολόγο και βέβαια μιλάει η γυναίκα:

- Γιατρέ μου ο άνδρας μου δεν μπορεί να…, δεν έχει στύση .
- Περάστε στο ιατρείο κυρία μου.
- Μα ο άντρας μου έχει πρόβλημα .
- Κυρία μου , δεν θα μου μάθετε τη δουλειά μου.

Περάστε στο ιατρείο.
Παρακαλώ γδυθείτε.
- Μα ο άνδρας μου έχει πρόβλημα .
- Γδυθείτε είπα.
- Όλα.
- Ναι και τα εσώρουχα.
- Μα…
- Δεν θέλω μα και μου…!
- Ξαπλώστε ανάσκελα… Γυρίστε μπρούμητα… Ανοίξτε τα πόδια σας… Γυρίστε στο πλάϊ … Λυγίστε τα πόδια σας… Εντάξει …! Ντυθείτε και περάστε έξω.

Φωνάζει τον σύζυγο, του προσφέρει κάθισμα, τον χτυπάει στον ώμο και λέει :
- Δεν έχεις κανένα πρόβλημα, ούτε εμένα μου σηκ#θ#κε… !

#70417  από κατερινα 55
 Τετ Απρ 18, 2012 3:06 pm

Ο διοικητής του στρατοπέδου φωνάζει τον Κωστίκα που είναι φαντάρος και του λέει :
- Κωστίκα. Αύριο το πρωί περιμένω τον Μειμαράκη. Να είσαι στην πύλη από τα ξημερώματα και να με ειδοποιήσεις όταν φτάσει.
Το πρωί, πράγματι ο Κωστίκας είναι στην πύλη από τις 6 το πρωί. Κατά τις 6.30 παίρνει τηλεφωνο στη πύλη ο διοικητής.

- Κωστίκα, έφτασε ο Μειμαράκης;
- Όχι, κύριε διοικητά, δεν έχει έρθει.
Στις 7 παρά τέταρτο πάλι τα ίδια…
- Έφτασε ο Μειμαράκης;
- Όχι ακόμα!
Ο διοικητής πήρε ξανά στις 7, στις 7.15, στις 7.30… Συνεχώς ως τις 9…Κατά τις 9 και κάτι, σκάει μια μαύρη μερσεντές στην πύλη. Ο Κωστίκας κάνει νόημα να κατεβάσουν το φιμέ τζάμι.
- Μεϊμαράκη, εσύ είσαι;
- Ναι, λέει ο Μεϊμαράκης.
- μ@λ@κ@, τρέχα παρουσιάσου στο διοικητή γιατί θα σε γαμήσει. Από τα ξημερώματα σε ψάχνει….

Κοτόπουλο με Ουίσκι

Αγοράζετε ένα κοτόπουλο 1200 γρ. και ένα μπουκάλι Ουίσκι.
Προβλέψτε , αλάτι, πιπέρι ,ελαιόλαδο, και μπέικον σε λωρίδες.
Για καλό και για κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα βάζο μαγιονέζα.

Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου.
Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5 ) για 10 λεπτά
Σερβιριστείτε ένα ποτήρι Ουίσκι και πιείτε το.
Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε κατάλληλο σκεύος.
Βάλτε και πιείτε ακόμα ένα ποτήρι Ουίσκι.
Επαναλάβατε αυτό το βήμα άλλες δυο φορές.
Μετά από ένα τέπαρτο φουρνίστε το άνοιγμα για να επιγλέψετε το κλείσειμο του ψοτόπουλου.
Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγία.
Μετά από ένα κετα.. οχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τέλος πάτνων ….κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο, ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε, βάλτε τελος παντων το φωτόπουλο απ την άλλη καφήστε σε μια λωκοκαλέκρα και καβετάστε κανα’δυό φατήρια Κίσκη αμόκα.
Νύστε, λύστε ψήστε το κουφόλουπο για μισή φώρα ακόμα .
3 λοτήρια αρφότερα ….
Ζαμέψτε το γατόπουλο από χάμω(έπεσε το μακαλισμένο), καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο.
Φτάτε τα κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας.
Μην αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδω μάτω.
Απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι.
Αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι.
Την επομενη μέρα , παρτε ενα αλκα σελτζερ.
Πηγαινετε να φάτε κρύο kοτόπουλο με μαγιονεζα και καθαρίστε το μπουρδέλο που δημιουργήσατε στην κουζινα.
Την άλλη βδομάδα θα δοκιμάσουμε την Κρητική συνταγή:

Κατσικάκι με τσικουδιά!!!

• 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 283