• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6972  από Γιούλη Κ.
 Σάβ Ιούλ 11, 2009 11:23 am
Maria77 έγραψε:Τσακώθηκα χτες και με κάποιον φίλο μου και είχα νευριάσει πολύ και φώναζα και αυτός στο τέλος αφου τα βρήκαμε γυρίζει και μου λέει: "νομίζω όλα αυτά τα φάρμακα που παίρνεις σε επηρεάσανε στο μυαλό" και εγώ νευρίασα πολύ περισσότερο και στεναχωρέθηκα αλλά δεν είπα τίποτα γιατί δεν ήθελα να το συνεχίσω... :cry: :cry: Δεν ξέρω αν όλες αυτές οι καταστάσεις με κάνουν πιο ευέξαπτη και νευρική... :roll:
Καμία σχέση ;) Νεύρα έχουμε όλοι... και με φάρμακα :mrgreen: και χωρίς :mrgreen: Ρίξε μια ματιά γύρω σου :roll: όλοι έχουν λυμένο το ζωνάρι τους για καβγά :mrgreen: Οπότε μην το παίρνεις προσωπικά :lol: :lol: Χαμογέλα :lol: :lol: και το καφεδάκι είναι έτοιμο :lol: :lol:

Ορίστε!!! περιποιημένο για να καλμάρεις και να δροσιστείς :D :D :D
 #6973  από Maria77
 Σάβ Ιούλ 11, 2009 2:02 pm
Ευχαριστώ Γιούλη μου, έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις ;) Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω...Στην υγεία μας ;)
 #6984  από αλεξανδρος1
 Σάβ Ιούλ 11, 2009 10:23 pm
Καλησπέρα στην παρέα. Η μικρή τελικά έχει αμυγδαλές και ευτυχώς της έπεσε ο πυρετός σήμερα.
Μαρία μην ακούς κανέναν νεύρα έχουμε όλοι άλλοι περισσότερα άλλοι λιγότερα.
 #6988  από litsa
 Κυρ Ιούλ 12, 2009 1:20 am
θάλασσα πλατιάαααααααα!!!!!!!!!!!!!
για να φύγουν τα νεύρα!
:D
Συνημμένα
διακοπές!!.jpg
διακοπές!!.jpg (61.92 KiB) Προβλήθηκε 155 φορές
P1020362.JPG
P1020362.JPG (126.13 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
 #6992  από vivi_gia
 Κυρ Ιούλ 12, 2009 9:41 am
kalimeeera! leo na rikso kamia voutia :) sas skeftomai olous na ste kala.. E ta neyra pane ki erxonte se olous tous anthropous oriste mas.
 #6993  από Γιούλη Κ.
 Κυρ Ιούλ 12, 2009 10:37 am
[youtube]kznbVLYcE0w[/youtube]

Φωτογραφίες δεν έχω :roll: άρα το τραγούδι μου φαίνεται πως είναι αρκετό :roll: και ταιριάζει με τις θαλασσινές φωτογραφίες της Λίτσας... ναι;

Αλέξανδρε όλα καλά :lol: Την έχουν αυτή τη συνήθεια... την ανατρεπτική τα μικρούλια :roll: Περαστικά και δως της ένα μεγάλο φιλί :lol:

Ησυχία, τάξη και ασφάλεια :roll: Δρόσισε πάντως :roll: και κάτω από τον πλάτανο του καφενείου... είναι υπέροχα :lol: :lol: Έμεινε κανείς για πρωινό καφέ; μπάαααααααα!!! στις παραλίες όλοι :lol: :lol:

Καλά να περνάτε και τα λέμε... με όσους δεν την έχουν κάνει ακόμα :roll:
 #7008  από Maria77
 Κυρ Ιούλ 12, 2009 9:44 pm
Καλησπέρα σε όλους :D Τί έγινε δεν επιστρέψατε απο τις παραλίες? ;) Άδειο είναι το καφενείο...
Αλέξανδρε περαστικά στην κορούλα σου!
Ποιός θα με σερβίρει τώρα ένα ποτάκι??? Άντε θα το ετοιμάσω μόνη μου... :D :D
 #7012  από litsa
 Δευ Ιούλ 13, 2009 10:46 am
αντε καλή εβδομάδα!!!
που είστε όλοι??
παραλία - θάλασσα - βουνό= τα μπάνια του λαού που λέμε...

να παραγγείλω ένα φρεντουτσίνο ???

και μια παγοκύστη μια και κατασκοτώθηκα :!: :roll: χθες ως συνήθως...
αλήθεια το καφενείο σερβίρει και παγοκύστες για τους ομοιοπαθείς?????????
να πάρουμε και καμμιά νοσοκόμα για να μας γηροκομάει!!! χι χι !! :P :P
φιλιά ;) ;)
 #7017  από aoratos
 Δευ Ιούλ 13, 2009 11:24 am
Καλημέρα σε όλο τον κόσμο και καλή βδομάδα να έχετε!

Δευτέρα σήμερα και μέσα τα κεφάλια, τέρμα οι ξάπλες και οι παραλίες. :lol:
 #7022  από elena
 Δευ Ιούλ 13, 2009 11:52 am
καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

αν και οι απουσίες ,πλέον δικαιολογούνται λόγω των αδειών,...δεν μπορείτε τουλάχιστον να λέτε μία καλημέρα?να ξέρουμε ότι είμαστε όλοι καλά?

και εγώ καλά είμαι ...προς το παρόν ,ποτέ δεν μιλάω για το μέλλον :D :D
θάλασσα πλατιά?ονειρευτείτε λοιπόν και ταξιδέψτε παρέα με το γλάρο...δείτε τον κόσμο από ψηλά,μέσα από τα μάτια του!!!...άραγε τι θα μπορούσαν να μας πούν αυτά τα πουλιά αν μίλαγαν?
πάντως θα ήθελα να ήμουν γλάρος...μου δίνει ένα αίσθημα ελευθερίας ...και μοναξιάς...βέβαια θα έπρεπε να προσέχω τα <βέλη>των ανθρώπων...αλλά και τώρα δεν πρέπει να τα προσέχουμε?
οπότε θα ήθελα να ήμουν γλάρος ...το αποφάσισα!!! :D :D

λοιπόν....πως περάσατε Σαββατοκύριακο?εγώ καλά πέρασα!!!
το Σάββατο ,είχα έξοδο με μία φίλη μου από το κολλέγιο,πήγαμε για καφέ ,τα είπαμε τα νέα μας
περπατήσαμε ,χαζέψαμε τις βιτρίνες...αποφασίσαμε τι θα ψωνίσουμε :D :D :D και φυσικά συμφωνήσαμε ότι θα το επαναλάβουμε...σε άλλη περιοχή ....να πάρουμε και αλλες ιδέες :D :D

την Κυριακή αποφασίσαμε να πάμε ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ :o βρήκαμε έναν πολύ ωραίο ,κοντά μας,
αλλά την παροιμία ...πήγε ο Εβραίος στο παζάρι και ήταν ημέρα Σάββατο....την έχετε ακούσει?
εεε... λοιπόν ξεκίνησε το έργο ...και μετά το διάλλειμα ...πιάνει μια βροχή :D :D :D τρέχαμε να μπούμε κάτω από ένα υπόστεγο που είχε...το υπόλοιπο το είδαμε όρθιοι ..μέσα στα νερά..
στο σημείο που καθόμουν έβλεπα από την μέση της οθόνης και κάτω :D :D μόνο τα γράμματα δηλ.διάβαζα!!!

αυτά προς το παρόν ...

φιλιά σε όλους και όλες
καλή εβδομάδα να έχουμε :D
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 2901