• ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΠ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #69673  από LL--MM
 Κυρ Απρ 01, 2012 1:58 pm
Αλήθεια; Και η γιαγιά η Κασσάνδρα που νόμιζε ότι το προαπαιτούμενο στην ανθρώπινη υγεία αυτην είναι η πρότερη επιβίωση; Κάποτε δεν έλεγαν "Η εγχείρηση επέτυχε, ο ασθενής απέθανε"; :think:
Όσο και υγιείς να μας κάνει η ΧΕΝΦΑ γεγονός που ΟΛΟΙ ελπίζουμε ανεπιφύλλακτα, όπως έχουμε ήδη πεί κι επαναλάβει, της Αννας μας συμπεριλαμβανομένης, δεν πρέπει να επιβιώσουμε για να τη χαρούμε, αν μή τι άλλο, και να ...παράγουμε και πλούτο στην κοινωνία; :twocents-mytwocents:

Τα υπόλοιπα είναι abstrusser Humbug, δυστυχώς... :obscene-drinkingchug: Ιδίως όταν δε δίνονται απαντήσεις...

Α, και όποιος θέλει να επικπινωνήσει και μαζί μου υπάρχει το σκάυπ...

Η γιαγια η Κασσάνδρα
 #69677  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Απρ 01, 2012 4:24 pm
:bow-yellow:
LL--MM έγραψε:Aφού "αποφασίστηκε" το θέμα των υπογραφών, θα τολμήσουμε ναρωτήσουμε μερικά πράγματα...

Ομολογουμένως, οι χαρακτηρισμοί σαφώς κάθε άλλο παρά συμβάλλουν σ'ενα ήπιο κλήμα απαραίτητο σε μια ομάδα αλληλεγγύης. Εκείνο που φαίνεται περίεργο είναι ότι καποιοι θέλουν να θέσουν "παζάρια" με την ...κυβέρνηση, η οποία όπως και να το κάνουμε, αυτή τη στιγμή, κωφεύει στα πάντα:

Είτε στα συλλογικά αιτήματα που αφορούν τους ασθενείς γενικά όσον αφορά στα επιδόματα, και, όπως και να το κάνουμε, ούτε η σκπ είναι η μόνη αναπηρία στον καθ'ολά επαίστχυντο ΕΠΠΠΑ:

Το να περιοριστούμε να "παζαρεύουμε" την όποια μέθοδο, οσοδήποτε σωστή, αφήνοντας στην τύχη τους όσους πασχουν ήδη από πρωτευόντως προϊούσα μορφή επειδή εμείς ΘΑ καταφέρουμε ΙΣΩΣ, κάποτε (κι εφ όσον μας αφήσουν να κάνουμε την επέμβαση) να ξέρουμε ότι αποφύγαμε τη μορφή αυτή διότι σταματήσαμε την όποια εξέλιξη της σκπ, σημαίνει ότι δε μας αφορά, έτσι;;;

Αν διαβάσαμε καλά το τί έγινε με το αίτημα στο ΚΕΣΥ, επιφανή μελη του φόρουμ εκείνου δήλωσαν ότι "ΕΦΑΓΑΝ ΧΟΝΔΡΗ ΠΟΡΤΑ". Το σύστημα αυτό δε σηκώνει παζάρια: αντίθετα, ένα τέτοιο "παζάρι" θα του δώσει άλλοθι να μην κάνει τίποτα για τα θέματα που αντιμετωπίζουμε όλοι, την επιβίωση, δηλαδή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΜΑ/ΧΕΝΦΑ. διότι απλούστατα, δεν απαντούν στις ίδιες ανάγκες...

Και δεν κατάλαβε καλά η γιαγιά: Ορισμένοι εδώ μέσα θεώρησαν θεμιτό να εκτιμούν την οικονομική κατάσταση του καθενός μας με βάση του πόσα θα μπορούσαμε να διαθέσουμε για τη ΧΕΝΦΑ; Δηλαδή, πρώτα μας είπαν ότι δεν είναι ο Βενιζέλος κι ο Λοβέρδος, μετά θεώρησαν ότι ...ειμαστε ΕΜΕΙΣ οι προαναφερόμενοι, επειδή δε φωνάζουμε αρκετά...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #69678  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Απρ 01, 2012 4:34 pm
LL--MM έγραψε:Αλήθεια; Και η γιαγιά η Κασσάνδρα που νόμιζε ότι το προαπαιτούμενο στην ανθρώπινη υγεία αυτην είναι η πρότερη επιβίωση; Κάποτε δεν έλεγαν "Η εγχείρηση επέτυχε, ο ασθενής απέθανε"; :think:
Όσο και υγιείς να μας κάνει η ΧΕΝΦΑ γεγονός που ΟΛΟΙ ελπίζουμε ανεπιφύλλακτα, όπως έχουμε ήδη πεί κι επαναλάβει, της Αννας μας συμπεριλαμβανομένης, δεν πρέπει να επιβιώσουμε για να τη χαρούμε, αν μή τι άλλο, και να ...παράγουμε και πλούτο στην κοινωνία; :twocents-mytwocents:

Τα υπόλοιπα είναι abstrusser Humbug, δυστυχώς... :obscene-drinkingchug: Ιδίως όταν δε δίνονται απαντήσεις...

Α, και όποιος θέλει να επικπινωνήσει και μαζί μου υπάρχει το σκάυπ...

Η γιαγια η Κασσάνδρα
Κασσανδρα μου, εμεις εχουμε γνωριστει απο κοντα !!! Επικοινωνω μαζι σου και τηλεφωνικα, οπως και με αρκετους αλλους φιλους...που ΔΕΝ ειναι πια...φορουμ-φιλοι...αλλα κανονικοι φιλοι!!!! Γνωριζομαστε, αρκετα καλα ,πια !!!! Μπορουμε να συζητησουμε για την εκδηλωση διαμαρτυριας, εκτος φορουμ !!! Να μην ενημερωσουμε και τα αλλα μελη, ομως ????? Δεν θα ηταν σωστο κατι τετοιο !!!!!.......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ, ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΩ????????????........ :teasing-tease: :confusion-seeingstars: :teasing-tease: :confusion-seeingstars: :teasing-tease: :confusion-seeingstars: :teasing-tease: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
 #69681  από LL--MM
 Κυρ Απρ 01, 2012 6:28 pm
Βεβαίως να το δηλώσεις, και με το φύλλο του νόμου 105... Τώρα τι θα βγεί... :think:
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #69682  από Γιάννης
 Κυρ Απρ 01, 2012 6:40 pm
Petro! έγραψε:Όσον αφορά τους αυτοανοσακηδες ασθενείς αν παρατήρησες το έβαλα μέσα σε εισαγωγικά οπότε αλλάζει άρδην το νόημα(και για να γίνω αντιληπτός εννοώ τους υποτιθέμενους ασθενείς που δεν είναι άλλοι από τους <<αγαπημένους>> μας νευρολόγους.)Δηλαδή πως γίνεται να σου μιλούν με ιατρική ωρολόγια και να υποστηρίζουν την αυτοανοσια?Εσυ μπορείς?Εγω όχι.
Μπερδεγουέι :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
 #69683  από Γιάννης
 Κυρ Απρ 01, 2012 6:48 pm
Petro! έγραψε:Το ότι δεν συστήθηκα μπορεί να σημαίνει ότι είμαι χάλια ψυχολογικά ή ότι είμαι εσωστρεφείς ή(το κυριότερο) ότι δεν θέλω κάποιος να καταλάβει ποιος είμαι στην πραγαμτικότητα.Μπορει κάποιος στην καθημερινότητα μου να διαβάσει και αυτός την ιστορία μου και να καταλάβει ότι ο Πέτρο είμαι εγώ και να με ρωτήσει <<Ρε φίλε έχεις σκληρυνση>>.Δεν το θέλω αυτό!Εσυ το θελεις?
Και δεν νομίζω να υπάρχει πρωτόκολλο που να λέει ότι θα πρέπει να συστηθώ ,αν θελω το κανω!Ωστοσο αν κάποιος θέλει να μου μιλήσει υπάρχει και το skype
Το να μην συστήνεσαι και να μας λες στα μούτρα ότι αν θέλεις το κάνεις είναι από μόνο του απαξίωση προς τους υπόλοιπους, άρα, είχες κάθε λόγο να τους αποκαλέσεις και "αυτοανοσάκηδες", άρα, θα λουστείς και την όποια κριτική ταιριάζει στο απαξιωτικό σου προφίλ.
Δέκα τελείες και σαράντα παύλες.

ΥΓ. Γαμάτο το avatar, πες την αλήθεια, σου αρέσει αυτός ο ρόλος εεεεεεεεε;
 #69717  από marinaki
 Δευ Απρ 02, 2012 7:07 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ.ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΤΗ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!!ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΖΗΤΑΜΕ Τ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙ ΔΙΑΒΙΟΣΗ.ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!!!!ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!
 #69721  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Απρ 02, 2012 8:36 pm
Γιάννης έγραψε:Που πήγε το avatar γειτόνισσα;
Τι να υποθέσω;
Ότι θα πας με διαλλακτική διάθεση στη διαμαρτυρία; :teasing-neener:
Το εσβυσα, για να βαλω αλλο !!!! Δεν μπορεσα , ομως,να κατεβασω ενα ......!!!!!!.....Διαλλακτικη διαθεση ????? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!!! Αφου ειμαι ενα....φρικτο αποβρασμα...που προτιμα το....επιδομα απο την ιαση...... :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 14