• E! Εσυ σληρυνση.........

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #69486  από Αναστάσιος
 Τετ Μαρ 28, 2012 9:10 pm
Καλησπερα σας!

Μεσω αυτου του θεματος θελω να σας δωσω δυναμη να συνεχισουμε τον αγωνα μας! Το ξερω πως ολοι εχουμε κουραστει κ εχουμε βαρεθει πλεον, αλλα παιδια να μην χανουμε την πιστη μας κ το κουραγιο μας θα τα καταφερουμε αρκει να μην τα παρατησουμε! Εμεις οι ιδιοι θα τα καταφερουμε κ θα νικησουμε την ΣΚΠ ουτε κανενας γιατρος, ουτε κανενα φαρμακο. Μονοι μας θα βοηθησουμε τον ευατο μας κ θα στειλουμς την ΣΚΠ στον δι@ολ...

«Ε Εσυ παλιογρια σκληρυνση, ναι εσυ που με βασανιζεις τοσο καιρο κ δεν μ'αφηνεις ησυχο λιγα ειναι ακομα τα ψωμια σου γελα οσο προλαβαινεις».

«Μπορει να σκονταφτω αλλα δεν θα πεσω»

Για εμενα προσωπικα τα παραπανω λογια ειναι ενα απο τα φαρμακα μου.
 #69494  από George Good News
 Πέμ Μαρ 29, 2012 1:08 am
"Επιτρεπεται να πεσεις, επιβαλλεται να σηκωθεις" Pablo Garcia (και μη με ρωτησετε ποιος ειναι... ο ποιητης)
 #69499  από passenger
 Πέμ Μαρ 29, 2012 12:12 pm
George Good News έγραψε:"Επιτρεπεται να πεσεις, επιβαλλεται να σηκωθεις" Pablo Garcia (και μη με ρωτησετε ποιος ειναι... ο ποιητης)

Μηπως ο παικτης του Μπαοκ ; :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Υπάρχει και ένας άλλος ( Έλληνας ) ποιητής που λέει κάτι παρόμοιο ….
- Επιβάλλεται να πέσεις όσες ποιο πολλές φορές μπορείς . Καλό είναι να αργείς να σηκωθείς , για να πάρει και κάρτα ο αντίπαλος . ( Καραγκούνης )
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #69508  από George Good News
 Πέμ Μαρ 29, 2012 2:12 pm
Χαιρομαι που σ αρεσει και σενα η ποιηση! Σκεφτομαι να το κανω και tatoo! Ποσο να ποναει, 5 χρονια avonex κανω... :doh:
 #69534  από passenger
 Πέμ Μαρ 29, 2012 8:23 pm
George Good News έγραψε:Χαιρομαι που σ αρεσει και σενα η ποιηση! Σκεφτομαι να το κανω και tatoo! Ποσο να ποναει, 5 χρονια avonex κανω... :doh:

Αστα .... περιπου 7 χρονια εκανα !!! Τωρα copaxon ( no pain )
Παντως , το tatoo ποναει περισσοτερο , αλλα ειναι μονο για τις 2-3 φορες που θα χρειαστει να πας !!
:greetings-waveyellow:
 #69558  από Tinkerbel
 Παρ Μαρ 30, 2012 10:26 am
Αναστάσιε, καλημέρα και καλημέρα σε όλους!
Μαζί σου κι εγώ γιατί πιστεύω ότι μόνο εσύ, εγώ, όλοι οι ασθενείς μπορούμε να καταπολεμήσουμε όσο είναι δυνατό κάθε ασθένεια. Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο. Και τόσα χρόνια μονολογώ και λέω "Για κανένα π@#%&#" τώρα άρχισα να λέω και "για καμία Π*^$@#$&... σκλήρυνση"....
Χαζό ή όχι δεν ξέρω αλλά εγώ με αυτό τον τρόπο αισθάνομαι καλύτερα. Κι ας με λένε αναίσθητη.........
Να 'στε καλά....

:greetings-waveyellow:
 #69573  από κωστας
 Παρ Μαρ 30, 2012 3:10 pm
George Good News έγραψε:Χαιρομαι που σ αρεσει και σενα η ποιηση! Σκεφτομαι να το κανω και tatoo! Ποσο να ποναει, 5 χρονια avonex κανω... :doh:
Εκανα εγω φιλε πριν κανενα 4-μηνο,στο σημειο που το εκανα ειχε πολυ πονο(λιγο ποιο κατω απο τον ωμο στην πλατη) εκανε 15 λεπτα και τελος βεβαια παιζει ρολο ποσο μεγαλο ειναι αυτο που θες να κανεις...αλοιφη 3-4 φορες την μερα για μια βδομαδα τιποτα αλλο !
 #69587  από tom80
 Παρ Μαρ 30, 2012 9:17 pm
George αν το tatoo που σκέφτεσαι να κάνεις είναι ο Δικέφαλος. Ναι να το κάνεις αξίζει!!
 #69592  από κωστας
 Παρ Μαρ 30, 2012 10:59 pm
tom80 έγραψε:George αν το tatoo που σκέφτεσαι να κάνεις είναι ο Δικέφαλος. Ναι να το κάνεις αξίζει!!
συμφωνω αν ειναι ο κιτρινομαυρος...
 #69597  από George Good News
 Παρ Μαρ 30, 2012 11:58 pm
tom80 έγραψε:
George αν το tatoo που σκέφτεσαι να κάνεις είναι ο Δικέφαλος. Ναι να το κάνεις αξίζει!!
Υπαρχει τιποτα πιο σταθερο σε αυτη την κωλοζωη? Εννοειται κατι που να εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ!Ετσι μαθαμε απο παιδια 8-) Να το βλεπω και να παιρνω θαρρος! Να θυμαμαι οτι ολα γινονται! Αρα tatoo ΠΑΟΚ!!! :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: