• ΤV

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #69287  από maraki12
 Κυρ Μαρ 25, 2012 1:21 am
Μαριάννα έγραψε:ειναι πολλές οι εξαιρεσεις
εκτος απο την κυρια που ειναι σε αυτη την κατασταση ,και αλοιμονο δεν λεω οτι δεν εχει προβλημα γιατι ο καθενας μονος του το γνωριζει , γιατι δεν καλεσανε και καποιον που ειναι στο καροτσι και η σπαστικοτητα να πηγαινει συννεφο και να μη μπορει να λυγισει τα ποδια και να προσεχει να μην κατουρηθει πανω του.......και πολλα άλλα
Γιατί δεν είναι ωραίο τηλεοπτικά.

Και γιατί αν δεν το δείξεις το καροτσάκι, δεν θα το φοβόμαστε καθε μέρα. Στρουθοκάμηλοι..
 #69288  από Biskoto10
 Κυρ Μαρ 25, 2012 4:15 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!! ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ....!!!!!ΑΠΛΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΣΚΠ.....ΕΤΣΙ, ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΕΥΚΟΛΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ,ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΙΚΗ....!!!!
Αυτο εννοουσα και γω, δεν μιλουσα για σενα απλα την παραθεση πηρα! :greetings-waveyellow:
 #69289  από Genovefa®
 Κυρ Μαρ 25, 2012 9:20 am
κι εγω ειδα εχθες την εκπομπη...
Μακαρι η κοπελα που μας "εκπροσωπουσε" να ειναι παντα καλα...!!!Αλλα που ζει;;;;;Στη στρατοσφαιρα;
Πηγε για να πληροφορησει τους τηλεθεατες οτι εβριζε καταστηματα παπουτσιων γιατι αγοραζε τακουνια και την εσφιγγαν;;;;
Ελεος κοπελα μου!Ελα να δεις πως "νοικιαζω οικοπεδα" και με τα Flat!
 #69299  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Μαρ 25, 2012 12:15 pm
Πριν λιγο...παραλιγο να αγορασω......διαμερισμα...με τις παντοφλες !!!! Απο ''θαυμα'' δεν εσκασα στα πλακακια του σπιτιου μου !!! Ουτε που καταλαβα πώς ''εφυγε'' το...ποδι μου.... :sad-roulette: Κατα τα αλλα...ειμαι λειτουργικη...! ΠΕΡΠΑΤΑΩ.. Δεν μου αξιζει να...φοραω την τιμητικη ταμπελα ,με το νουμερο...67%..... :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:
 #69305  από Genovefa®
 Κυρ Μαρ 25, 2012 12:39 pm
απο ημι-υπαιθριους πως πας;
 #69307  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Μαρ 25, 2012 12:57 pm
Genovefa® έγραψε:απο ημι-υπαιθριους πως πας;
Μια χαρα..ημιυπαιθριοι..πεζοδρομια.... :laughing-rolling: Θαυμα...
 #69312  από Genovefa®
 Κυρ Μαρ 25, 2012 1:59 pm
Ενα θα σου πω...ΚitchenBar & Village Cosmos δικα μου!

Τωρα τελευταια επενδυω στα αγροτεμαχια!
 #69357  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Δευ Μαρ 26, 2012 12:44 pm
Συγνώμη , ρε παιδιά αλλά είστε άτυχοι , άτυχες που δεν έχετε γνωρίσει τα πλακάκια της ευελπίδων , είναι αρωματισμένα και δεν γλυστρούν .
 #69371  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Μαρ 26, 2012 4:47 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #69437  από Dimitris-56
 Τρί Μαρ 27, 2012 9:56 pm
Πως κάνομε έτσι ρε παιδιά το μόνο μας πρόβλημα είναι που δεν μπορούμε να παίξουμε μπάλα !!!! Όλα τα άλλα τα έχομε λύση !!!!