Τelis322 γεια σου man!
Με τρελανε η περιπτωση σου,ευχομαι ολα δεξια
Με τρελανε η περιπτωση σου,ευχομαι ολα δεξια
Και κανεις δεν ειναι τελειος λεμε.
Σκλήρυνση κατά πλάκας
soulla έγραψε:μια χαρα σας βρισκω..και οι 2 με σκπ?????/καποτε ενας γιατρος που για πολλους ειναι τσαρλατανος μου ειπε για τη μεταξυ συζυγων πιθανότηταΚαλησπέρα ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά έχω μια απορία.Μου εξηγείς τι είναι τα ερωτηματικά (????) στο μήνυμα σου. Γιατί να κάνη κάποιος πλάκα με ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα πρέπει το λιγότερο να είναι "Ανθρωπάκι" της σειράς.Και πάλι ευχαριστώ.![]()
καλή συνεχεια και στους 2 καλη σταθεροτητα
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Καλησπέρα και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Δυστυχώς κορίτσι μου ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.....ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ????? ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ....?????? ΜΑΚΑΡΙ.... Οσο γι αυτο που ρωτας, για το ποσοστο αναπηριας, τα πραγματα αλλαξαν με τα ΚΕ.Π.Α.
Πατησε ΕΔΩ και θα καταλαβεις......http://www.e-forosimv.gr/docs/11321_2011_parartima.pdf
![]()
![]()
Ευχομαι να πανε ολα καλα ΚΑΙ στους δυο σας !!!!!
elina έγραψε:Συμφωνώ και επαυξάνω ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΌΤΗΤΑ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΌΤΗΤΑ ΞΕΧΆΣΤΕ ΤΟeleni POL έγραψε:Καλό θα ήταν να μην γίνεται ούτε κατά λάθος αναφορά σε μεταδοτικότητα της ΣΚΠ σε τρίτους, ειδικά σε ένα φόρουμ ασθενών που υποτίθεται ξέρουμε πέντε πράγματα περισσότερα για την ασθένεια από τον υπόλοιπο κόσμο!
για το θεμα της μεταδοτικοτητας πρεπει να το ψαξουμε αυτη ειναι η δυναμη του φορουμ.
κι εγω ανησυχω μηπως νοσησει και ο αντρας μου ...
Είτε κάποιος πιστεύει στην αυτοάνοση θεωρεία, είτε στην ιογενή προέλευση, είτε στην φλεβική (ΧΕΝΦΑ), ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ/ΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ! Ξαναγυρνάμε στον προηγούμενο αιώνα, στην ιατρική άγνοια και στις απάνθρωπες προκαταλήψεις του!
Για το θέμα της κληρονομικότητας ως προς τα παιδιά μας, η συζήτηση πάει αλλού και έχει διάφορες παραμέτρους, και θεωρώντας προσωπικά τη ΧΕΝΦΑ πολύ σημαντική παράμετρο θα προτιμούσα να μην το συζητήσω εδώ και θεωρηθώ εκτός θέματος.
George Good News έγραψε:Δεν υπάρχει ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΌΤΗΤΑ ΞΕΧΆΣΤΕ ΤΟ.elina έγραψε:Ακριβως!!!! Σε λιγο θα μας στειλουνε στο "νησι" για απομονωση...eleni POL έγραψε:Καλό θα ήταν να μην γίνεται ούτε κατά λάθος αναφορά σε μεταδοτικότητα της ΣΚΠ σε τρίτους, ειδικά σε ένα φόρουμ ασθενών που υποτίθεται ξέρουμε πέντε πράγματα περισσότερα για την ασθένεια από τον υπόλοιπο κόσμο!
για το θεμα της μεταδοτικοτητας πρεπει να το ψαξουμε αυτη ειναι η δυναμη του φορουμ.
κι εγω ανησυχω μηπως νοσησει και ο αντρας μου ...
Είτε κάποιος πιστεύει στην αυτοάνοση θεωρεία, είτε στην ιογενή προέλευση, είτε στην φλεβική (ΧΕΝΦΑ), ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ/ΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ! Ξαναγυρνάμε στον προηγούμενο αιώνα, στην ιατρική άγνοια και στις απάνθρωπες προκαταλήψεις του!
Για το θέμα της κληρονομικότητας ως προς τα παιδιά μας, η συζήτηση πάει αλλού και έχει διάφορες παραμέτρους, και θεωρώντας προσωπικά τη ΧΕΝΦΑ πολύ σημαντική παράμετρο θα προτιμούσα να μην το συζητήσω εδώ και θεωρηθώ εκτός θέματος.
soulla έγραψε:οπως ειπα καποιος γιατρος καποτε μου ειπε οτι ΙΣΩς απο μια ερευνα που μου εδειξε να συμβει για καποιους λογους που δεν θελησα να ασχοληθω.....ουτε σαν σκεψη να μην σου περασει απο το μυαλο οτι θεωρησα οτι μας κοροιδευεις..δεν ηξερα τι να βαλω μαλλον απο το σοκ (και την ατυχια να εχετε και οι δυο..τουλαχιστον μπορει ο ενας να καταλαβει απολυτα τον αλλων,καλη συνεχεια και υπομονη (στα παιδια κανενος να μην εμφανιστει)Απλός θα το διάβασα λίγο "στραβά".Και πάλι σε ευχαριστώ και σου εύχομαι ότι καλύτερο στην ζωη σου.Θα τα λεμε απο εδω χαρηκα!!!
Γιάννης έγραψε:Γεια σου Τέλη, μας τρέλανες λίγο αλλά εγώ μένω στη δύναμή σου να δουλεύεις και ειδικά ως πωλητής. Μακάρι να σε πάει έτσι άλλα 30 χρόνια φίλε. Όσον αφορά στη σύζυγό σου μάλλον τυχαίο είναι, τι να πω;Γεια σου Γιάννη.Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια .ΝΑΙ είναι τυχαίο με την γυναίκα μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ.Χάρηκα που τα είπαμε.Σου εύχομαι και σε σένα ότι καλύτερο στη ζωή σου.
billios έγραψε:Τelis322 γεια σου man!Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια"billios"εύχομαι και σε σένα ότι καλύτερο!!!!!
Με τρέλανε η περίπτωση σου,εύχομαι ολα δεξια