Καλημέρα. Σας διαβάζω αρκετό καιρό και αποφάσισα να σας πω για την δική μας ιστορία.Η γυναίκα μου μετά από μαγνητικη εγκεφάλου για άσχετο λόγο (ατυχία δεν ξέρω...) βρέθηκε να έχει εστίες τύπου απομυελινωσης. Νοσηλευτικαμε μια εβδομάδα για εξετάσεις με παρακεντηση οριακά θετική και αρνητικά προκλητα. Αυτό ήταν το 2009. Δεν είχε κανένα σύμπτωμα όπως και δεν έχει. Μας στριμωξαν για θεραπεία προληπτική. Αυτό στην Πάτρα. Στο γεννηματα που πήγαμε μας είπαν να μην κάνουμε τίποτα αφού δεν υπάρχει σύμπτωμα. Μετα απο αρκετές μαγνητικες η εστίες πανε και έρχονται. Σε ένα ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ που μας συνέστησαν μας είπε ότι αφού δεν υπάρχουν ωσεις δεν χρειάζεται ιντερφερονη. Μας ρώτησε όμως για τυχόν ύπαρξη θρομβοφιλιας. Εντελώς τυχαία λόγω εγκυμοσύνης είχαμε κάνει τεστ το οποίο ήταν αρνητικό. Του είπα για την ΧΕΝΦΑ και μου είπα ότι θα τον ενδιέφερε να δει έναν υπέροχο. Δυστυχώς απο όσο έχω καταλάβει στην ΕΛΛΑΔΑ δεν ασχολούνται με το θέμα. Ένας φίλος ακτινολογος μας είπε ότι πρέπει να πάμε εξωτερικό. Σας κούρασε αλλά είμαι αγχωμένος . Πάντως μέχρι σήμερα δεν υπάρχει σύμπτωμα. Είναι νωρίς να το ψάξουμε για ΧΕΝΦΑ; Τέλος πάντων θα ήθελα να πω ότι είστε απίστευτα άτομα και μου δίνετε πολύ κουράγιο μιας και αποκτήσαμε και μωρά κι. Μακάρι να πάρουν χαμπάρι για το θέμα το φλεβικο να αλλάξει το τοπίο. Αυτά και θα τα λέμε....