Καλημέρα!
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας και τις ευχές σας!
Η αληθειά είναι πως είμαι αρκετά καλύτερα και απο ψυχολογικής πλευράς...όπως έγραψε και ο Αλέξανδρος ένοιωσα πως έφυγε ένα βάρος απο πάνω μου...ουφ...! Πήγα να κάνω το Tysabri και αγωνιούσα πάρα πολύ, με τόσες παρενέργιες που διάβασα πως έχει
Ευτυχώς μετά ήρθε ο γιατρός μου και με καθησύχασε πως τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί! Δίπλα απο μένα ήταν και μία άλλη κοπέλα που κάνει Tysabri εδώ και ενάμιση χρόνο και απ' οτι μου είπε με αυτό το φάρμακο αισθάνεται πολύ καλύτερα!
Έλενα υπομονή με τα δέκατα...που θα πάει θα περάσουν και αυτά! Θα σε ρίξουν τώρα εσένα μερικά δέκατα? Όχι φυσικά
Andriko τι θα γίνει?? Θα ξεκινήσει αυτή η ξενάγηση τελικά? Κουραστήκαμε να κουβαλάμε τόσες αποσκευές όλες αυτές τις ώρες!!! Το ξενοδοχείο μας που είναι? Ελπίζω να μας έκανες κράτηση σε πολύ καλό ξενοδοχείο
Φιλιά σε όλους και καλό Σαββατοκυρίακο
Καλά να περάσετε 
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας και τις ευχές σας!
Έλενα υπομονή με τα δέκατα...που θα πάει θα περάσουν και αυτά! Θα σε ρίξουν τώρα εσένα μερικά δέκατα? Όχι φυσικά
Andriko τι θα γίνει?? Θα ξεκινήσει αυτή η ξενάγηση τελικά? Κουραστήκαμε να κουβαλάμε τόσες αποσκευές όλες αυτές τις ώρες!!! Το ξενοδοχείο μας που είναι? Ελπίζω να μας έκανες κράτηση σε πολύ καλό ξενοδοχείο
Φιλιά σε όλους και καλό Σαββατοκυρίακο