• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6806  από Maria77
 Σάβ Ιούλ 04, 2009 9:39 am
Καλημέρα! :D :D
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας και τις ευχές σας! :D Η αληθειά είναι πως είμαι αρκετά καλύτερα και απο ψυχολογικής πλευράς...όπως έγραψε και ο Αλέξανδρος ένοιωσα πως έφυγε ένα βάρος απο πάνω μου...ουφ...! Πήγα να κάνω το Tysabri και αγωνιούσα πάρα πολύ, με τόσες παρενέργιες που διάβασα πως έχει :shock: Ευτυχώς μετά ήρθε ο γιατρός μου και με καθησύχασε πως τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί! Δίπλα απο μένα ήταν και μία άλλη κοπέλα που κάνει Tysabri εδώ και ενάμιση χρόνο και απ' οτι μου είπε με αυτό το φάρμακο αισθάνεται πολύ καλύτερα!

Έλενα υπομονή με τα δέκατα...που θα πάει θα περάσουν και αυτά! Θα σε ρίξουν τώρα εσένα μερικά δέκατα? Όχι φυσικά ;)

Andriko τι θα γίνει?? Θα ξεκινήσει αυτή η ξενάγηση τελικά? Κουραστήκαμε να κουβαλάμε τόσες αποσκευές όλες αυτές τις ώρες!!! Το ξενοδοχείο μας που είναι? Ελπίζω να μας έκανες κράτηση σε πολύ καλό ξενοδοχείο ;)

Φιλιά σε όλους και καλό Σαββατοκυρίακο :D Καλά να περάσετε :D
 #6835  από Γιούλη Κ.
 Κυρ Ιούλ 05, 2009 12:47 pm
elena έγραψε:
τώρα για τα δέκατα....τα ξέρετε και εσείς...έχω κάνει τα παυσίπονα ..καραμέλες :D
Έλπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα!!! :lol:
Τι έγινε σήμερα :roll: κλειστό το καφενείο; :roll: Έχετε πάει για μπανάκι ;) όλοι; Καλά να περνάτε κι από αύριο... θα συναντηθούμε όλοι :roll: για να ανταλλάξουμε νέα στο καφενείο μας :lol:
Και τώρα που είπα καφενείο... πρέπει να το δηλώσουμε ως μη καπνιζόντων :shock: ή θα μπορούμε να καπνίζουμε; ;)
Αυτά για την ώρα :lol:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ!!!
 #6841  από LL--MM
 Κυρ Ιούλ 05, 2009 4:45 pm
Να είσαι πάντα καλά με το νέο φάρμακο σου Μαρία77 :D All the best σε όλους, Ελενάκι περαστικά :D

Εχει μείνει κανένας στη Θεσσαλονίκη;
 #6843  από Παναγιώτα
 Κυρ Ιούλ 05, 2009 6:49 pm
egw...an kai den to les 8essalonikh...eimai apo stauro 8essalonikhs paralia k bouno...alla an kanonisete gia sunanthsh mesa arkei na mhn einai sabbato giati paraskeuh kanw 8erapeia avonex!!!
 #6850  από Maria77
 Κυρ Ιούλ 05, 2009 10:01 pm
LL--MM έγραψε:Να είσαι πάντα καλά με το νέο φάρμακο σου Μαρία77 :D
Σ΄ευχαριστώ πολύ LL--MM, μακάρι τα πράγματα να πάνε καλύτερα τώρα!

Έλενα, πως είσαι? κάπως καλύτερα? Περαστικά!

Τα φιλιά μου σε όλους :D :D Καληνύχτα, θα τα πούμε αύριο!
 #6883  από elena
 Δευ Ιούλ 06, 2009 7:59 pm
Δυό μέρες έλειψα ....το κάνατε το καφενείο ...να μην πω.. ΤΙ!!!
Ο βασιλικός απότιστος,άπλυτα,χωρίς εκπομπή,χωρίς ταξίδια....άστα να πάνε με λίγα λόγια...
καλά, τι πάθατε?
εγώ μιά χαρά είμαι :D :D :D εντάξει ...κυκλοφορώ σαν μεθυσμένο κοτόπουλο(βλ.κόκορα κρασάτο)αλλά το αντιμετωπίζω...μην ανησυχείτε!!!με παυσίπονα ,ύπνο...που θα πάει ,θα περάσει το καλοκαίρι,γιατί η αλήθεια είναι ότι με κάνει κουρέλι η ζέστη....

περιμέναμε ένα ταξίδι στο Βουκουρέστι,ένα ταξίδι στην Ρόδο....μπα.... την πάπια΄ΟΛΟΙ...

περιμένω νέα σας !!!!
φιλιά σε όλους και όλες!!!!
 #6885  από Maria77
 Δευ Ιούλ 06, 2009 8:21 pm
Καλησπέρα σε όλους :D :D
Έλενα πως είσαι, καλύτερα?? Έλειψες για λίγο και πέσαμε όλοι σε μαρασμό :( :shock: Σοβαρά τώρα, εσύ δίνεις άλλη πνοή εδώ μέσα! Πάντα αισιόδοξη, γεμάτη θετική ενέργεια...όταν δεν είσαι εσύ καλά, δεν είμαστε ούτε εμείς ;)
Λοιπόν για να ανέβουμε λίγο... :D :D Θα μαζέψω λιγάκι εδώ το καφενείο, θα ανάψω και τα κεράκια και θα βάλω μουσική :D Σας περιμένω όλους για να πιούμε τα ποτάκια μας και να τα πούμε ;)

Τα φιλιά μου :D
 #6896  από elena
 Τρί Ιούλ 07, 2009 12:33 pm
Μην ανησυχείτε παιδιά :!: :!: μια χαρά είμαι ,αλλά τα δέκατα χωρίς παυσίπονο...επιμένουν...τα σκασμένα :D και δεν έχω όρεξη να γράφω ως συνήθως....αλλά θα επανέρθω ...που θα πάει?

πολλές απουσίες βλέπω :shock:

theoni,αλεξάνδρα ,Nash,Μιμίκα,Στάθης,mistersix,ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ?
aoratos,prince,αλέξανδρος1,Γιώργος,Λίτσα,mary_d_ath?
 #6897  από mary_d_ath
 Τρί Ιούλ 07, 2009 12:37 pm
Καλημέρα σε όλους/όλες!!

Έλενα, περαστικά!! Όντως, τα δέκατα είναι πολύ σπαστικά και γενικά όλη η αίσθηση του "μεθυσμένου κοτόπουλου" ( :lol: -"έγραψες" πάλι, καταπληκτική η παρομοίωσή σου! :lol: :lol: :lol: )

Οι υπόλοιποι τι κάνετε; Καλά είστε;

Καλό μεσημεροαπογευματόβραδο σε όλους/όλες!!
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 2901