ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ
Mary_d_ath η Ζουγανέλη θα τραγουδήσει στην 3η μαρίνα Γλυφάδας,είναι μία αλάνα στην παραλία της Γλυφάδας που έχουν βάλει εξέδρα για να κάθεται ο κόσμος ,αν έχεις και σπαστές καρέκλες θαλάσσης πάρτες μαζί σου,γιατί μπορεί να σου χρειαστούν...ξέρεις στην εξέδρα δεν μπορείς να ακουμπήσεις την πλάτη σου...και αν είναι πολύ ώρα θα κουραστείς ...
τώρα ,αν έρθεις με τραμ,είναι η στάση <ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ> ..αν έρθεις με αυτοκίνητο από παραλιακή είναι ακριβώς στα φανάρια,της εκκλησίας του ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ,δεξιά...βγαίνεις ακριβώς στην 3η μαρίνα...μέχρι την Δευτέρα θα τσεκάρω αυτά που σου έγραψα,και αν είναι κάτι διαφορετικό θα σε ενημερώσω
Maria77 η ιδέα σου ήταν,για τα τραπεζάκια έξω

έλατε να πιούμε λοιπόν το ποτό μας....
τα έβγαλα κάτω από τα δέντρα, πότισα τα λουλούδια ,τον βασιλικό ,την μπουκαμβίλια,κατάβρεξα κίολας....καλά έχει μια δροσούλα...άλλο πράγμα!!!πήρα και κεράκια με ποτηράκια από το ikea ,τα έχω ανάψει...και είναι όνειρο...βρήκα και τασάκια, πολλά τασάκια ,σε διάφορα χρώματα,πράσινα ,φούξια,πορτοκαλί...ταιριάζουν τέλεια με τις πορτοκαλί καρέκλες <σκηνοθέτη>

(να είμαστε και ξεκούραστα)
πήρα και μπόλικο μαιντανό...μαιντανός δεν είναι αυτό που λιώνει στην διαφήμιση με το μοχίτο νομίζω?ελπίζω να μην έκανα λάθος

άντε καλά να περάσουμε

και από μουσική θα ξεκινήσουμε με κάποια κομμάτια από δεκαετία 60-70-80 και βλέπουμε...
άντε να τα πιούμε σήμερα και να σου ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ για αύριο,θα σε σκεφτόμαστε...
Γιούλη, που είσαι Γιούλη?σε κατάπιε η κουζίνα?
δεν σου είπα ότι προχτές με πήρε ο άντρας μου τηλέφωνο κάποια στιγμή,και με ρωτάει:τι θα μαγειρέψεις σήμερα?και φυσικά του απάντησα παστίτσιο

(αφηρημένη από αυτά που έγραφες)και χάρηκε ο φουκαράς...με την χαρά έμεινε
καλό βράδυ σε όλους!!!