• ΙΜΟΥΡΑΝ ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ?

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #67329  από litsa
 Κυρ Φεβ 05, 2012 12:15 am
Μήπως ξέρει κάποιος κάτι για το ιμουράν?
μια φίλη - το ΡΕΝΑΚΙ 09 - που δεν έχει τον κωδικό της για να μπει να ρωτήσει , μου ανέθεσε να ρωτήσω εγώ..

στο αχέπα της σταματάνε την κορτιζόνη και θα της δώσουν ιμουράν... τι ειναι πάλι τούτο??

ευχαριστώ εκ των προτέρων ...
 #67330  από pelopidas
 Κυρ Φεβ 05, 2012 2:58 am
ειναι ενα φαρμακο που καταστελλει το ανοσοποιητικο, το δινουν σ' αυτους που εχουν κανει μεταμοσχευση (πχ νεφρου)
δηλαδη τωρα το συνταγογραφουν αντι για κορτιζονη? δεν εχει δειχτει η σχεση με τη σκπ
-οχι οτι βοηθα κανενα φαρμακο, αλλα τουλαχιστον η κορτιζονη βοηθα στη φαση της φλεγμονης
κατα τ' αλλα , φταινε οι φλεβες μας, το ξερετε
τι αλλο θα σκεφτουν πια?
 #67337  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Φεβ 05, 2012 11:35 am
:sad-pacing: :sad-pacing: :sad-pacing: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.......
 #67351  από litsa
 Κυρ Φεβ 05, 2012 6:18 pm
που να ξέρω και εγώ τι είναι???
ευχαριστώ πελοπίδα..
 #67352  από costas
 Κυρ Φεβ 05, 2012 6:47 pm
pelopidas έγραψε:..........φταινε οι φλεβες μας, το ξερετε
Aλήθεια;;;;;;
 #67355  από Dhmhtrhs
 Κυρ Φεβ 05, 2012 7:00 pm
Να σας πω εγω για το ιμουραν το 1992 οταν αρωωστησα στο ΑΧΕΠΑ μου εδωσαν μεγελες δοσεις κορτιζονης και μετα για το σπιτι μου εδωσαν το ιμουρν, το οποιο το σταματησα για να κανω παιδια γιατι στις παρενεργειες ελεγε οτι προκαλει τερατογενεσεις. Εχω κανει δυο πανεμορφα τερατακια απο τοτε. το σταματησα χωρις να ρωτησω το γιατρο. Δε το ξαναπηρα ποτε. αυτα τα λιγα.
 #67413  από costas
 Δευ Φεβ 06, 2012 7:36 pm
Dhmhtrhs έγραψε:.... Εχω κανει δυο πανεμορφα τερατακια απο τοτε.

Αλήθεια;;;;; :happy-smileyinthebox:
 #68432  από nits
 Τρί Μαρ 06, 2012 6:34 pm
Μου το έδωσαν το 1992 στην Πάτρα, απο την αρχή τους έλεγα ότι δεν μου καθότανε καλά
Οι γιατροί επέμεναν να το πάρω με αποτέλεσμα ένα μήνα αργότερα να πάθω φαρμακευτική δηλητηρίαση...θα σου πρότεινα να ρωτήσεις και κάποιον άλλον γιατρό είναι πολύ δυνατό και παλιάς κοπής ανοσοκατασταλτικό.
 #74259  από Thor
 Δευ Ιουν 25, 2012 11:47 pm
Το ειχα παρει παλια γυρω στο 1996
Το παιρνεις προκαλει εμετο και ιλιγγο
Ισως δεν μπορεις να μπεις σε αυτοκινητο