Ok, έλιωσα το αυτί μου και τη γλώσσα μου να τα λέω στο τηλέφωνο, ας τα γράψω κι εδώ για να λιώσω και τα δάχτυλά μου!
Κατ' αρχάς, καλημέρα!!
Τέλεια, θεά, απίστευτη, φωνάρα, τι άλλο να πω, θα είναι λίγο!!
Ας προσπαθήσω να τα πάρω από την αρχή. Το πρόγραμμα άργησε να ξεκινήσει, άργησε αρκετά, δεν κοιτούσα το ρολόϊ, αλλά μπορώ να πω ότι στην αρχή είχα σκυλοβαρεθεί...
Ήμασταν και στο όρθιο γιατί φτάσαμε αργά, γεμάτο το θέατρο, αλλά εμείς που ήμασταν κοντά στη σκηνή όρθιοι περάσαμε πολύ καλύτερα γιατί μπορούσαμε να χοροπηδήσουμε καλύτερα!!
Πιάστηκαν τα ποδαράκια μου, αλλά χαλάλι της... Πρέπει να κλείσει καμία συμφωνία για καμία πίστα το χειμώνα για να την απολαύσουμε καλύτερα, γιατί χθες επειδή οδηγούσα δεν ήπια ούτε μία μπυρίτσα, αλλά καλύτερα... Γιατί αυτό το σιχαμένο το θέατρο είχε κάτι τούρκικες σιχαμένες τουαλέτες...
Λοιπόν, όταν άρχισε η μουσική, βγήκε μία τύπισσα και είπε όλες τις σύγχρονες επιτυχίες και μετά έπαιζε ο dj διάφορα κομμάτια ξένα, εκεί ήταν που αν μου έδιναν ναρκωτικά θα τα έπαιρνα ευχάριστα!
Κάποια στιγμή ωστόσο, μετά από αρκετή ώρα, σβήνουν τα φώτα και κατεβαίνουν κάτι κάγκελα που κλείνουν τη σκηνή, αυτά τα κάγκελα λειτουργούσαν σαν-πως λέγεται αυτό που κάνουν τις παρουσιάσεις στα διάφορα συνέδρια-προτζέκτορας (τελοσπάντων αυτό που λειτουργεί σαν οθόνη, αλλά δεν είναι οθόνη). Αυτό το πράγμα-τοίχος-κάγκελα έβγαλε ένα εκτυφλωτικό λευκό φως και άρχισε να αναβοσβήνει πάνω του το όνομα "Άννα" με μεγάλα γράμματα. Σβήνει το φως και ο προβολέας πέφτει στο σημείο όπου σκάει μύτη η Βίσση και λέει το καινούργιο της κομμάτι "λατρεμένο το απαγορευμένο".
Αυτό το λέει μέσα από τα κάγελα, μετά αυτά σηκώνονται και έχουμε το 2ο τραγούδι "Το παρελθόν μου, απόψε διαγράφω και πετάω φεύγω ψηλά...". Βέβαια μας τα έπρηξε λίγο με τα καινούργια γιατί τα είπε σχεδόν συνεχόμενα, εγώ βέβαια που έχω λιώσει το cd της δε βαρέθηκα, αλλά από πολλούς άκουγα "άντε, τα παλιά θέλουμε".
3ο τραγούδι, ένα από τα αγαπημένα μου, για να το βρω στο you tube να το βάλω γιατί χάρηκα τώρα που το θυμήθηκα...
[youtube]aubJCxd5UW0[/youtube]
Και μετά ξαναγύρισε στα καινούργια, είπε το "κόντρα", είπε το "μακριά κι αγαπημένοι", είπε "το ρίσκο", το "κάνε κάτι" και γενικά όλο σχεδόν το δίσκο της εκτός από το "αλήτισσα ψυχή" που το είπε πολύ πιο μετά και το "μπορείς απόψε να βγεις με όλες τις τσ... της γης" που αυτό θέλει ειδική περιγραφή γιατί μας την "έφερε" λίγο. Κι όλοι αυτό περιμέναμε, άντε πότε θα το πει...
Βγαίνει το μπουζούκι, καλώστο!! Κι αρχίζουμε...
"Ψυχεδέλεια", "μην ψάχνεις την αγάπη", "το απόλυτο κενό", "ο πόνος της αγάπης" (εδώ έκανε ΄τέλεια ερμηνεία) και η ώρα πάει 12...
-Τι ώρα είναι; Κοιτάει το ρολόι...
"Δώδεκα κι ούτε τηλεφώνημα..." (καλά ξελαρυγγιαστήκαμε...)
Φεύγει... Αλλάζει ρούχα...
Κατεβαίνει λίγο το κλουβί-πανό (δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι, πάντως κάπως έτσι φαινόταν) και δείχνει τη φάτσα του Jackson μαζί με την ημερομηνία του θανάτου του...
Όχι, ευτυχώς πολύ μετά είπε τραγούδι του, εκείνη τη στιγμή βγήκε ένας έγχρωμος και άρχισε να χορεύει κάτι ραπ-dance και εμφανίζεται η βίσση σαν hip-hop τυπάκι... Και λέει "5 χρόνια δικασμένοι..."-κάπως έτσι, ένα τραγούδι παραδοσιακό μου είπανε που έλεγε κάτι "γιαγκουλέ" μέσα, κάτι τέτοιο κατάλαβα, αλλά το είχε εκσυγχρονίσει, το είχε ραπάρει...
Μετά "έρωτα ή πόλεμο, τι ζητάς απ' τα δυο και ξαναπάμε στα παλιά!! Δώσε τσιφτετέλια, πωπω μας τρέλανε και δεν είχαμε και πολύ χώρο να κουνηθούμε!! "Χωρίς το μωρό μου", "αντίδοτο", "κραυγή" και μετά πάμε στα πιο ροκ και ελάτε να χοροπηδήσουμε με ρυθμό!! Εκεί πήγα να πέσω πολλές φορές γιατί πήγα να πηδήξω ψηλά κι εγώ και σηκώνοντας το χέρι μπάταρε λίγο η βάρκα...
Αλλά αρκετά χορέψαμε... Φτάνει... Τώρα θα μελαγχολήσουμε και λίγο...
Στο μεταξύ έχει φύγει έχει φορέσει μία μπλούζα με τη φωτο του Jackson, έχει παίξει ένα τραγούδι του ο dj, είπε κι εκείνη ένα (δεν έδωσα σημασία-δε μου αρέσει ο Jackson, ευτυχώς κράτησε λίγο...)
Για πάμε όλοι μαζί...
[youtube]XPiygda-mPY[/youtube]
Για πάμε τώρα, το "τρένο", την "αλήτισσα ψυχή", το "Θιβέτ", το "όσο έχω φωνή"...
Δεν είπε βέβαια το "ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη", το "μεθυσμένη μου καρδιά", το "συγχαρητήρια", το "πες το ξανά", έκανε λίγο κακές επιλογές... Αυτά έπρεπε να τα βάλει στο πρόγραμμα, αλλά εντάξει ήταν πολύ καλό το πρόγραμμα, εκτός από τις 2-3-4-5 μλκς που θα μπορούσε να είχε παραλείψει...
Λοιπόν, για να πω και ποιον είχα πίσω μου... Τον διάσημο κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά!!
Στο όρθιο ήταν ο καημένος, μπορεί βέβαια να ήταν και επιλογή του για να απολαύσει το πρόγραμμα από πιο κοντά...
Κάπου στο πλήθος ήταν και ο Ρέμος, η Παπαρίζου και η Θεοδωρίδου, αλλά δεν τους είδα πουθενά!! Μπορεί να έλεγε και ψέμματα η Βίσση για να τονίσει πόσοι διάσημοι ήταν σήμερα εκεί!!
Δημοσιεύω τη μέχρι τώρα μεγάλη εξιστόρησή μου και μπαίνω στο πιο ωραίο κομμάτι της βραδιάς που θα το περιγράψω σε λίγο, να κάνω κι ένα τσιγάρο πρώτα και να ξεκουράσω τα δάχτυλά μου λίγο...
Σε λίγο η συνέχεια...