ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
αχ βρε παιδιά λείπεται πάλι?χάθηκε ο κόσμος να ήταν τουλάχιστον εδώ ο Μπράντ πίτ ή ο Τζώρτζ Κλούνει?να πιούμε το καφεδάκι μας ,να συζητήσουμε ....

γιατί δεν έχω να συζητήσω ,με τον Μπράντ ή τον Τζώρτζ?

τέλος πάντων....ήρθα να λύσω όλα τα προβληματά σας...
Μary_d_ath,μην είσαι κουτή ....ρίξε την νερόπομπα στον γείτονα ...και μετά κάνε την αδιάφορη...σφύρα κι όλας για να είσαι πιο πειστική....
Γιούλη...είμαι ο άνθρωπός σου...

λοιπόν άκου τι θα κάνεις...
ρώτα αν, στον δήμο σας υπάρχει Πούλμαν ,που να πηγαίνει τους δημότες για μπάνιο κάθε μέρα...
συνήθως το κάνουν πρωί -πρωί,θα στέλνεις λοιπόν τον νεαρό με τον μικρό τον γιό σου,για μπάνιο,θα γυρίζουν κουρασμένοι ,μέχρι να κάνουν μπάνιο να φάνε,θα έχει περάσει η ώρα...θα ξεκουράζεται λιγάκι ...εεε μετά στείλτα κανένα λούν πάρκ το βράδυ...βάλε τον άντρα σου να τα πάει για καμμιά πάστα....θα περάσουν οι μέρες
εάν δεν υπάρχει πούλμαν του δήμου ,συμφώνησε με κάποιο ταξί ,να τα πηγαίνει και να τα φέρνει...
στείλτα ένα πρωί στο μουσείο της Ακρόπολης,στο μοναστηράκι,στο Σύνταγμα....εεε εντάξει δεν χρειάζεται και κάτι άλλο....
πάλι καλά που στο είπε κιόλας....ο γιός μου αμφιβάλω αν το έλεγε...μπορεί την ίδια ώρα που θα ερχόταν να μου έλεγε κατι....
Σήμερα έδινε ο γιός μου ελεύθερο σχέδιο...6 ώρες καρφωμένοι στην καρέκλα ...δεν κουνήθηκαν ούτε για τουαλέτα.....ήταν που ήταν ,αποβλακώθηκαν τα καημένα.....
άλλοι κλαίγανε γιατί δεν προλάβαιναν να τελειώσουν ,άλλοι ξεκίνησαν λάθος,χαμός.....
στηρίζανε την <πλάκα>στην πλάτη μιας καρέκλας,δεν έχει τρίποδα το κράτος,εξετάσεις για σχέδιο θέλει
θέμα: μία σκάλα διπλή ,σαν αυτές που έχουμε στα σπίτια,ένα δοχείο πλαστικό δίπλα στην σκάλα,
ένα τούβλο (διπλό)και κάτι άλλο ....αλλά δεν θυμάμαι τι....μόνο όλοι αυτοί λείπανε από την σκάλα(του υπουργείου παιδείας)

να λειώνουν τα μολύβια τους,να λερώνονται τα χέρια...ήταν μια μαρτυρική μέρα...τον λυπήθηκα
Δεν τον αφήνεις τον γιό σου και λίγο να κάτσει με τον φίλο του?δεν πειράζει .....
πάω να φτιάξω καφέ και επανέρχομαι