• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6456  από elena
 Παρ Ιουν 26, 2009 12:58 pm
ποιός κέρδισε στο τάβλι? :D :D
την πονηρή την Αφροδίτη? :shock: με τους εραστές τις εεεε!!!
μέχρι τώρα πάντως ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ το ταξίδι ...άξιζε τον κόπο!!!
(αυτός με το σκάφος μας έχει γίνει κολαούζος...σσσσσ)

Ευχαριστούμε προκαταβολικά Maria77 :D :D :D :D
(πότε είπαμε ότι θα μας φιλοξενήσεις? :D )
 #6458  από Maria77
 Παρ Ιουν 26, 2009 1:12 pm
Μετά απο όλην αυτήν την ξενάγηση πάμε σε ένα υπέροχο υπερπολυτελές ξενοδοχείο για ξεκούραση και διαμονή... στο Anassa, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Λατσί!
Εικόνα

Μπορούμε να την αράξουμε στην πισίνα ή να δοκιμάσουμε τις δυνατότητές μας στα θαλάσσια σπορ ;) Εικόνα
Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για να απολαύσετε τα κοκτέιλ σας δίπλα απο την πισίνα :D :D :D
Αλλιώς μπορείτε και εδώ να κάνετε τα Spa σας...

Η ξεναγός κουράστηκε ;) Πάει να κάνει ένα μασαζ και να το ρίξει στον ύπνο...θα συναντηθούμε το βραδάκι για την εξοδό μας, θα πάμε σε όλα τα μπαράκια της περιοχής :D Καλή διαμονή!
 #6460  από Maria77
 Παρ Ιουν 26, 2009 1:25 pm
Έλενα όποτε θέλετε να σας φιλοξενήσω...σύντομα μετακομίζω στο δικό μου σπίτι :D :D :D
 #6461  από mary_d_ath
 Παρ Ιουν 26, 2009 1:35 pm
Μας τα περιέγραψε τόσο ωραία η Maria77 (αλήθεια μήπως στο επάγγελμα είσαι ξεναγός;), που μου έβαλε τη σπίθα να θέλω να πάω κι εγώ μία βόλτα κατά Κύπρο!!
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την διάλεκτό σας, μιλάτε πολύ γρήγορα και τα λέτε τόσο μπερδεμένα, που όταν ακούω κυπριακά δεν καταλαβαίνω τίποτα απολύτως (ή δεν προσπαθώ να καταλάβω γιατί ίσως βαριέμαι να αποκωδικοποιώ :lol: )! Οπότε αν έρθω ποτέ Κύπρο, θα χρησιμοποιήσω τα αγγλικά για να συνεννοηθώ!! :lol: :lol:

Απορία: Μπουζούκια, έχετε αρκετά στην Κύπρο;
 #6462  από Maria77
 Παρ Ιουν 26, 2009 1:42 pm
Mary-d-ath, χαίρομαι που σου άρεσε η μέχρι τώρα περιγραφή μου...όχι δεν είμαι ξεναγός αν και θα μου άρεσε :D
Μα στους Κύπριους δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να μιλήσουν τα ελληνικά όπως τα μιλάτε εσείς και όχι την Κυπριακή διάλεκτο...αφού όλοι μας διαβάζουμε και γράφουμε στα ελληνικά, απλά χρησιμοποιούμε κάποιες λέξεις διαφορετικές και μιλάμε πιο γρήγορα την κυπριακή διάλεκτο! Εγώ όταν έχω απεναντί μου άτομα που δεν καταλαβαίνουν, μιλάω όπως αυτοί αφου δεν χρείάζεται να κάνω ιδιαίτερη προσπάθεια! Είναι και θέμα ευγένιας εξάλλου...

Και μπουζούκια έχουμε, αλλά όχι όπως στην Αθήνα :D Θα έλεγα πως έχουμε περισσότερα club και τέτοιου είδους διασκέδαση παρά μπουζούκια...αλλά αν εσύ θέλεις μπουζούκια θα σε πάρουμε ;) :D
 #6463  από αλεξανδρος1
 Παρ Ιουν 26, 2009 3:25 pm
Aorate πολύ γέλιο τα βιντεάκια. Μαρία τελειώσε έρχομαι Κύπρο με την επόμενη μετάθεση. Μου το έλεγαν ότι είναι πολύ ωραίο νησί αλλά απο τις φωτογραφίες βλέπω ότι είναι πανέμορφο. Τις μπύρες Έλενα άμα είδες τις είχαμε πεί και το αφήσαμε έξω για να μας φέρουν καινούργιες.
 #6465  από kirk
 Παρ Ιουν 26, 2009 3:39 pm
Σχετικά με τις σμέρνες:
ναι, έχουν δόντια και μάλιστα το δάγκωμά τους είναι πολύ άσχημο!
Καλό είναι, αν κάνεις ψαροντούφεκο, να μην έχεις τα ψάρια πάνω σου, μπορεί να σου επιτεθεί. Καλό πάλι είναι, να μην την χτυπήσεις, γιατί ψοφάει δύσκολα!
Αλλά, πάντα υπάρχει ένα αλλά, όταν την πιάσεις, τη γδάρεις, της τραβήξεις το κόκκαλο και την κόψεις ροδέλες....Με κουρκούτι στο τηγάνι και σκορδαλιά....Φέρτε ούζο-κρασί και όσο αντέξουμε....
 #6466  από Γιούλη Κ.
 Παρ Ιουν 26, 2009 3:43 pm
Λοιπόν ώρα για ξεκούραση :lol: Εσείς βλέπω την έχετε κάνει ήδη ;) Εγώ ξεχάστηκα χαζεύοντας το υπέροχο ξενοδοχείο μας :lol: Τώρα πάω για μασάζ :lol: και νάνι ;) Τα λέμε το βραδάκι στο μπαρ δίπλα στην πισίνα ;) που πίναμε το πρωί καφέ με τη Βιβή ;)
 #6473  από vivi_gia
 Παρ Ιουν 26, 2009 7:53 pm
To βραδακι ενα τζινακι θα το πιω, θα μαστε με τη γιουλη στο μπαρ διπλα στην πισινα ;) ελατε κι υπολοιποι να πιουμε ενα πριν βγουμε :D
Η σμερνα εχει δοντια και ειναι και ασχημη και δαγκώνει κιολας. Στο ΤΗΓΑΝΙ ομως ειναι κορυφή :!: αρκει να την καθαρισει αλλος ;)
Συνημμένα
smer.jpg
smer.jpg (2.83 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
smerna.jpg
smerna.jpg (3.38 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
 #6475  από Γιούλη Κ.
 Παρ Ιουν 26, 2009 8:22 pm
Βιβή πού έχουν πάει όλοι; :lol: Τους πλάκωσε το πάπλωμα ;) Πόσα ποτάκια να σφίξουμε ακόμα παιδιά;
Έλα Βιβή στην υγειά μας και στην ομορφιά μας :lol: Αυτά τα μανουλομάνουλα που κάθονται εκεί ανάμεσα στην πισίνα και τον κοκοφοίνικα τί σου λένε; :lol: :oops: μήπως το παράκανα παντρεμένη γυναίκα; Αλλά μήπως και οι παντρεμένοι δεν έχουν ψυχή; :lol:
Λοιπόν πάμε με τη Βιβή (Βιβή συμφωνείς;) μια βόλτα στα πέριξ και βλέπουμε... Αλλιώς θ' αρχίσουμε να χτυπάμε τις πόρτες των δωματίων σας :lol: :lol: :lol:
Βγήκε κι ο αρχηγός μας σήμερα... ευτυχώς δεν ήταν τίποτα, false alarm :lol: Τέτοια νέα να μαθαίνουμε πάντα :lol: :lol: :lol:
Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά αισθάνομαι πως έχουμε γίνει μια όμορφη τρελλοπαρέα διαδικτυακή και μ' αρέσει τρομερά :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 2901