• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6426  από aoratos
 Παρ Ιουν 26, 2009 10:26 am
Οι μπύρες είναι στην θέση τους με μαγικό τρόπο και έτοιμες για σερβίρισμα. :lol:

Εικόνα

Για ότι αφορά τις δικές σου φωτογραφίες Έλενα πρέπει να είναι σε ψηφιακή μορφή. Αν έχεις scanner μπορείς να τις μετατρέψεις.
 #6427  από Maria77
 Παρ Ιουν 26, 2009 10:29 am
Καλέ aorate πολύ γέλιο το τραγούδι με την σούβλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εμένα όμως δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η σούβλα :? παρόλο που όλοι οι Κύπριοι πεθαίνουν για σούβλα!
 #6428  από vivi_gia
 Παρ Ιουν 26, 2009 10:30 am
καλημερααααααα :lol: εγω πινο καφεδακι στο μπαρ διπλα στιν πισινα, μετα μπορει να παω για ενα μασαζακι οποτε θα σας δω αργοτερα :P
 #6434  από mary_d_ath
 Παρ Ιουν 26, 2009 10:51 am
elena έγραψε:αφήστε που το βράδυ ροχάλιζε η Mary_d_ath!!! :D :D :D
:lol: :lol: :lol:

Χαίρομαι που ο αντιπερισπασμός με το "ροχαλητό" έπιασε, μετά από λίγο όμως όταν είχατε πέσει σε βαθιά επίπεδα ύπνου, εγώ την έκανα και πήγα στο μεγαλύτερο κλαμπ του νησιού παρέα με έναν Κύπριο εφοπλιστή που γνώρισα στο μπαρ του ξενοδοχείου και ο οποίος τυχαίνει να είναι ο συνιδιοκτήτης του υπερπολυτελέστατου ξενοδοχείου που μένουμε.
Μου πρότεινε λοιπόν να μείνουμε άλλες 10 μέρες δωρεάν, δεν θα πληρώσουμε τίποτα για οτιδήποτε κι αν χρησιμοποιήσουμε στο ξενοδοχείο. Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να καταχραστώ την "καλοσύνη" του αυτή. Εσείς τι λέτε; :lol:
Έχει και κότερο, πάμε μία βόλτα; :lol: (σαν το βίντεο με τον Βουτσά που είχε βάλει ο αόρατος)
 #6435  από Γιούλη Κ.
 Παρ Ιουν 26, 2009 10:55 am
aoratos έγραψε:Την καλημέρα μου σε όλα τα καλά παιδιά!
Αυτό ήταν για να δεις πως είμαι καλή μαθήτρια :lol: Αλλά αυτό το "παραθ" για παράθυρο το είχα :lol: Είσαι καταπληκτικός :lol: ευχαριστώ πολύ κι όταν γυρίσουμε από τα ταξίδια θα σε κεράσω έναν περιποιημένο καφέ ;)

Τα βιντεάκια σου άπαιχτα :lol: πολύυυυυ γέλιο :lol: Έλενά μου είμαι σίγουρη πως δεν έχεις καμιά σχέση με την... παχούλη ;) κυρία του βίντεο :lol: Και πρωινιάτικα μας άνοιξες την όρεξη aorate :lol: Κάτσε να πιούμε έναν καφέ, να περιηγηθούμε και μετά χτυπάμε αλύπητα μεζέδες :lol: ναι; :lol:

Έλενα μη γίνεσαι λιάρδα κάθε βράδυ ;) και μέσα στη ζάλη σου... έχεις και το νου σου στο κλειδί του καφενείου ;)

Μαρία γιατί έκοψες απότομα την ξενάγηση; προσπαθείς να βάλεις εικόνες; :lol: μην πτοείσαι... θα τα καταφέρεις :lol: Περιμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχεια :lol: κι έχουμε μαζευτεί πολλοί :lol:

Κάθε φορά που πατάω "υποβολή", υπάρχουν και νεώτερες εγγραφές :lol: Βιβή έρχομαι κι εγώ για καφέ... στο μπαρ δίπλα στην πισίνα ;)
Και τώρα "υποβολή" και καφέ :lol: :lol: :lol:
 #6438  από litsa
 Παρ Ιουν 26, 2009 10:58 am
για εισαγωγή εικόνας από τον υπολογιστή μας - απο δικό μας αρχείο:
  • πατάμε απάντηση -
    κατεβάζουμε το ροδάκι πιο κάτω να δούμε που γράφει προσθήκη συννημένου αρχείου
    πατάμε αναζήτηση
    βάζουμε τη φωτο που θέλουμε
    πατάμε προσθηκη αρχείου
    γραφουμε και ε΄να μικρό κειμενάκι
    και
    υποβολή
 #6439  από Γιούλη Κ.
 Παρ Ιουν 26, 2009 11:01 am
mary_d_ath έγραψε:Μου πρότεινε λοιπόν να μείνουμε άλλες 10 μέρες δωρεάν, δεν θα πληρώσουμε τίποτα για οτιδήποτε κι αν χρησιμοποιήσουμε στο ξενοδοχείο.
Θα θυσιαστείς για την παρέα; :lol: Άντε κι αν έχει κάποιον ωραίο φίλο ;) να βοηθήσουμε την κατάσταση... όχι τίποτε άλλο ;)
 #6442  από elena
 Παρ Ιουν 26, 2009 11:18 am
Μόνο αν είναι κάτω από 35...!!!διαφορετικά .....τσου... :D :D
(για μένα)

πρέπει να έκανα μεγάλη μ....α!!!μετέφερα ένα ολόκληρο αρχείο 256kb ...δεν το πήρε όμως ,γιατί ήταν μεγάλο...και πάτησα και ακύρωση...λέτε να βγει πουθενά?είναι όλο φωτογραφίες.....
αφήστε μην μου λέτε τίποτα άλλο γιατί θα βγάλω όλα τα <άπλυτα στη φόρα>

θα αφήσουμε τώρα την Maria77 να κάνει την ξενάγηση?....ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΔΕΣ.... :D :D :D

κάπου είδα τον Γιώργο!!!γύρισε από τις διακοπές :D :D

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ!!!ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!
 #6444  από aoratos
 Παρ Ιουν 26, 2009 11:22 am
Γιούλη Κ. έγραψε:Αυτό ήταν για να δεις πως είμαι καλή μαθήτρια :lol:
Χαίρομαι όταν έχω καλούς μαθητές. Μπράβο!!! :lol:

Εικόνα

Αναμένω για τον περιποιημένο. :lol:
 #6445  από mary_d_ath
 Παρ Ιουν 26, 2009 11:25 am
:lol: :lol: :lol:

27 είναι, οπότε μένουμε άλλες 10 μέρες!! :lol:
Και επειδή σήμερα δεν πολυπρολαβαίνουμε, θα πάμε αύριο βόλτα με το κότερο! :lol:

Τι αξιοθέατα έχει η Κύπρος Maria77; Κανένα καλό και αξιόλογο μουσείο;
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 2901