• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6355  από Maria77
 Τετ Ιουν 24, 2009 11:56 pm
Mary-d-ath μην στεναχωριέσαι, αν είναι μόνο γδάρσιμο μπορεί να φύγει εύκολα ;)
Σημασία έχει τώρα πως έγραψες πολύ καλά! :D Μπράβο σου :D
Φιλιά και καληνύχτα σε όλους!!!

Έλενα, περιμένουμε αύριο πρωί νέες εκπομπές με πλούσια δώρα!!! ΟΚ? ;)
 #6359  από elena
 Πέμ Ιουν 25, 2009 12:19 am
Μaria 77 δεν θα έχει κάθε μέρα εκπομπές....σήμερα είχαμε περιήγηση στις Κυκλάδες...δεν με προσέχεις μου φαίνεται? :D
αύριο λοιπόν περιμένουμε να μας ταξιδέψεις στην Κύπρο!!!τι λες?θα το κάνεις?
φιλιά καληνύχτα!!! :D :D
 #6361  από aoratos
 Πέμ Ιουν 25, 2009 9:43 am
Καλή σας ημέρα παιδιά.

Έλενα από την μια λες βγάλτααααααα και από την άλλη λες ο πονηρός τα έβγαλε να μην τα δουν οι άλλοι, αμάν πια όλο με μπερδεύεις. :D
Εξάλλου δεν είχαν καμία δόση σύγκρισης με σένα αλλά ήταν να γελάσουμε!
Ερώτηση: Γιατί όλες οι γυναίκες έχουν πρόβλημα με τα κιλά τους; Αυτή την απορία την είχα πάντα. Λες και τα δυο-τρία κιλά που συνήθως έχουν παραπάνω κάνουν την διαφορά.
Το ίδιο χαμόγελο και την ίδια καλή καρδιά θα έχεις και με δίαιτα και χωρίς. ;)

Γιούλη ευχαρίστως να σου απαντήσω σε ότι ζητήσεις φτάνει να το ξέρω ή να μπορέσω να βρω απαντήσεις αν δεν ξέρω.

Ξανά καλημέρα αας!

Υ.Γ. Αν δώσει άδεια η Έλενα θα εμφανίσω πάλι τα απαγορευμένα τραγούδια. :D :lol:
 #6362  από elena
 Πέμ Ιουν 25, 2009 10:37 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!! :D :D :D

Ελπίζω να είστε όλοι καλά,και να κοιμηθήκατε επίσης καλά,και να ξυπνήσατε καλά!!!!
το αφεντικό μας ο Στάθης ,πιστεύω να το είδατε,είναι στο νοσοκομείο....πήγε για τα μουδιάσματα!!!ελπίζω οι νοσοκόμες να του φερθούν ευγενικά και με περισή φροντίδα!!! :D :D :D

aorate,το κόμπλεξ με τα κιλά ,δυστυχώς μας το έχετε δημιουργήσει οι άντρες,μας έχετε περάσει το μήνυμα ότι πρέπει όλες να έχουμε το σώμα μοντέλων,τέλειες αναλογίες,τέλειο πρόσωπο,υπέροχα μακριά μαλλιά,....το μόνο που δεν έχετε ζητήσει είναι να έχουμε και το μυαλό των μοντέλων,την <εξυπνάδα >τους!!! :D :D
και φυσικά ,οι γυναίκες μπαίνουμε σε ένα καλούπι ,για να βρούμε σύντροφο θα πρέπει να έχουμε
αυτά τα <στάνταρ>...και μετά αγώνας δρόμου να τα κρατήσουμε,να είμαστε πάντα αρεστές,όσα χρόνια και αν περάσουν....

και έπειτα σκέψου τις διαφημίσεις στην τηλεόραση....τα δημητριακά...τα διάφορα σνακ...είναι για διατηρούμε την φόρμα μας ...ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ουσιαστικά μας κάνουν πλύση εγκεφάλου!!!
στους άντρες για το πως πρέπει να είναι το ταίρι τους....και στις γυναίκες πως πρέπει να είναι οι ίδιες για να κρατήσουν το ταίρι τους...ΜΠΑΧΑΛΟ δηλαδή!!! :D :D :D
μην σου κάνει εντύπωση λοιπόν η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ όταν τα είδα είπα :ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ έτσι θα γίνω αν δεν ράψω το ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ...ΠΑΝΙΚΟΣ!!!! :D :D :D :D

τέλος πάντων σου ΕΠΙΤΡΕΠΩ να αναρτήσεις τα ΒΙΝΤΕΟ !!! :D :D :D
μου άρεσε αυτό που είπες:Η καρδιά και το χαμόγελο δεν θα αλλάξουν !!!

Γιούλη το κλειδί μην το ψάχνεις...το έχω βάλει στο άλλο παράθυρο,δίπλα από την πόρτα,πάνω από την γλάστρα με τον βασιλικό,στο περβάζι ,κάτω από ένα κεραμίδι... :D
κάποιος μπήκε στο <καφενείο>άφησε αναμμένη την καφετιέρα ,κάηκε ο καφές ,και βρώμισε όλο το καφενείο...για αυτό το έκρυψα!!!! :D :D :D

πάω δίπλα τώρα να δω αν ξύπνησε ο Στάθης!!!!
φτιάξτε φρέσκο καφέ και έρχομαι!!!! :D :D :D
 #6366  από elena
 Πέμ Ιουν 25, 2009 12:54 pm
Ξαναγύρισα αλλά ούτε καφέ βλέπω ούτε τίποτα :?
λοιπόν ....θα φτιάξω και εγώ το καφεδάκι μου και θα αρχίσω να γράφω....ελληνικός σκέτος...δυό ρουφηξιές και αρχίζω.... :D :D

Τι λέτε ?που να ταξιδέψουμε σήμερα?τι θα λέγατε για κάπου κοντά?....ας πούμε Εύβοια?
θα πάμε με αυτοκίνητο...φορτώστε ..τα πρώτης ανάγκης και φύγαμε!!!

υπάρχουν δύο διαδρομές από την εθνική οδό δεξιά,για να περάσουμε Ωροπό -Ερέτρια,μια πολύ ωραία διαδρομή ,μέσα στα πεύκα,δροσούλα,οικισμοί,και φτάνουμε Ωροπό ...εκεί παίρνουμε το καραβάκι,σύγχρονο και καθαρό, πίνουμε το καφεδάκι μας (καραβίσιος)και μέχρι να τελειώσουμε φτάσαμε Ερέτρια!!!!

αν πάρουμε την άλλη διαδρομή ,από Χαλκίδα δηλαδή ,η πρώτη στάση που θα κάνουμε για καφεδάκι είναι στην ΒΑΘΙΑ...θα τον πιούμε χαζεύοντας την ήρεμη θάλασσα...εδώ θα πάρετε και τα ψαράκια σας...φρέσκα(έτσι λένε)
Η διαδρομή από εκεί και ύστερα είναι ΑΠΛΑ υπέροχη ...θα βαρεθείτε να βλέπετε θάλασσα...θάλασσα...και φτάνουμε στο Αλιβέρι....εεε από εκεί και ύστερα αρχίζεται να μπαίνουμε στα ενδότερα του νησιού :D :D
θα απολαύσουμε τα μικρά χωριουδάκια,τους παππούδες και τις γιαγιάδες,να κάθονται στις αυλές...σχεδόν μέσα στο δρόμο :D και αν τύχει και σταματήσουμε κάπου ,να ρωτήσουμε ας πούμε κάτι,΄ΠΡΩΤΑ θα μας ρωτήσουν ποιοί είμαστε και που πάμε:D :D :D

συνεχίζοντας την διαδρομή αξίζει να σταματήσουμε για μπάνιο στο ΣΤΟΜΙΟ,υπέροχη θάλασσα ,καθαρή ...αλλά πρέπει να την πετύχουμε στα ήρεμά της(θηλυκό :D )αλλά και μπάνιο να μην κάνουμε ,μόνο και μόνο που θα αφήσουμε το βλέμμα να φύγει μακριά...έχουμε γίνει άλλοι άνθρωποι...ήρεμοι...χαλαροί...
μεσημέριασε!!!που θα φάμε ?σας έχω παραγγείλει μια ΚΑΡΑΒΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ να γλείφετε και τα δακτυλά σας...και τηγανόψωμο...και ψαράκι ψητό...και τυρί χωριάτικο...που αλλού μα φυσικά στην ΠΛΑΤΑΝΑ....και θα βλέπουμε και θάλασσα!!! :D :D :D

κουραστήκατε?κανένα πρόβλημα !!!θα στρώσουμε κάτω από ένα δέντρο...θα κοιμηθούμε λιγάκι...
και φύγαμε για καφέ στην ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ :D και θα βλέπουμε και θάλασσα!!! :D :D
και μόλις πέσει ο ήλιος θα ανέβουμε για ποτό στην ΠΟΛΗ της ΚΥΜΗΣ στην κεντρική πλατεία,
έχει και κουραμπιέδες,και μπακλαβά,και άλλα σιροπιαστά :D :D

και επειδή έχει περάσει η ώρα,και πρέπει πια να γυρίσουμε,όχι ότι είναι απαραίτητο,αλλά λέμε τώρα....θα σταματήσουμε σε ένα μικρό χωριό πάνω στο δρόμο,για λίγο...σε ένα ξέφωτο...και θα αγνατέψουμε μακριά....τα φώτα των μικρών καικιών...θα απολαύσουμε την ησυχία...θα κλείσουμε τα μάτια ...και θα σφραγίσουμε μέσα τους όλες τις εικόνες...θα πάρουμε βαθιές ανάσες....και θα σφραγίσουμε μέσα μας όλες τις μυρωδιές....θα ονειρευτούμε το επόμενο μέρος που θα πάμε.....
και θα ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή....

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟ ΜΕΡΟΣ......ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ!!!
Maria77?
 #6367  από mary_d_ath
 Πέμ Ιουν 25, 2009 1:06 pm
Καλημέρα σε όλους/όλες!!

Περαστικά στον αρχηγό μας!!

Για ταξίδια συζητάτε βλέπω; Αν πάρετε το δρόμο του Ωρωπού, σταματήστε να σας κεράσω καφέ εγώ! :lol: :lol:
 #6372  από vivi_gia
 Πέμ Ιουν 25, 2009 1:18 pm
ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΙΝ ΒΑΛΙΣΤΑ? ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΡΟΥΧΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΙ ΕΞΩ ΚΑΝΑ ΒΡΑΔΥ ΕΤΣΙ? ΕΝΑ ΦΡΑΠΕ ΜΕΤΡΙΟ ΜΕ ΓΑΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ :P
 #6373  από αλεξανδρος1
 Πέμ Ιουν 25, 2009 1:22 pm
Μπράβο βρέ Έλενα πήγαινέ μας καμία βόλτα έστω και έτσι γιατί δεν πρόκειται να πάμε πουθενά μέχρι και τον αύγουστο. Mary αυτά είναι πταίσματα. Συμβαίνουν στον καθένα και δεν παίζει ρόλο πόσο καλός ή κακός οδηγός είναι κάποιος. Για την γρατζουνιά εάν δεν κάνει κολάει το νύχι σου όταν το περνάς απο πάνω μπορεί να φύγει και με μία αλοιφή.
 #6374  από Γιούλη Κ.
 Πέμ Ιουν 25, 2009 1:45 pm
Mary_d_ath συγχαρητήρια κι εις ανώτερα :D Να ξέρεις ότι πάντα θα σε συνοδεύει η θετική μας σκέψη :lol: Το επόμενο που έχω να σου πω είναι ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!! Συμβαίνουν και στις... καλύτερες οικογένειες ατυχήματα :roll: Αρκεί να περιορίζονται σε υλικές ζημιές!!!

aorate θα σε εκμεταλλευτώ χιχιχι!!! πώς μεταφέρεις ένα κομμάτι από κάποιον άλλο, για να το σχολιάσεις εσύ μετά; :roll:

Μaria77 να ετοιμαζόματε να μας ξεναγήσεις στην Κύπρο; ;)

Έλενα μην παίζεις άλλο με το κλειδί :lol: φτάνει :lol: Λέω να το αφήσουμε στην πόρτα και να μπαινοβγαίνει όποιος θέλει :lol: αρκεί φεύγοντας να κλείνει την καφετιέρα ;) Και αλήθεια πού πήγες κι έμαθες για την κατάσταση του αρχηγού μας; του Στάθη;

Και το τελευταίο :roll: Από το πρωί μέχρι τώρα είχα ένα πρόβλημα με το laptop κι έτσι ήμουν εξαφανισμένη :roll: Είχα πάει και για φυσικοθεραπεία... οπότε ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ σε όλες και όλους :lol:

vivi_gia ο μέτριος με γάλα έφτασεεεεε!!!
 #6375  από Maria77
 Πέμ Ιουν 25, 2009 2:17 pm
Γειά σας αγαπημένοι μου φίλοι :D Συγνώμη που χάθηκα απο το πρωί αλλά είχα διάφορα τρεχάματα...πάρε τηλέφωνα και ξαναπάρε τηλέφωνα γιατί θα αποφάσιζε σήμερα η "επιτροπή'' μετά απο διάφορες παρεμβάσεις του γιατρού μου για το εαν θα ήταν εντάξει να ξεκινήσω το Τysabri και να με δουν τον επόμενο μήνα απο κοντά...απ' ότι καταλάβατε πρέπει άμεσα να ξεκινήσω θεραπεία γιατί είμαι χωρίς εδώ και ενάμιση μήνα!
Τελικά μετά απο αυτόν τον γολγοθά, μου έδωσαν την προφορική τους έγκριση και την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάω το Tysabri...επιτέλους!Μου έβαλαν και ραντεβού για την ώρα που πρέπει να βρίσκομαι στο Ινστιτούτο για την χορήγηση του φαρμάκου! Πιστεύω πως τώρα δεν θα μου τα αλλάξουν πάλι! Μακάρι να πάνε όλα καλά!
Έλενα περιμένετε ξενάγηση στην Κύπρο??? Τις βαλίτσες τις ετοιμάσατε? Πάρτε όλα τα απαραίτητα γιατί θα μείνετε καμιά βδομάδα...! Η πτήση θα είναι βραδινή γιατί δυστυχώς δεν βρήκαμε άλλες θέσεις σε κάποια πτήση πιο νωρίς ;) (Έχω διάφορα τώρα, αλλά να είστε έτοιμοι για την αποψινή πτήση, Ok?)
Φιλιά προς το παρόν!!! :D
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 2901