• προσκληση

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #62767  από Δημητρης24
 Πέμ Οκτ 27, 2011 8:04 pm
Φιλοι μου κ φιλες μου.. Καθε Σαββατο παιζω κιθαρα και τραγουδαω σ'ενα μαγαζακι στην Εδεσσα.. Οποιος λοιπον μπορει και θελει να ερθει ας με ρωτησει για παραπανω πληροφοριες..
 #62798  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Οκτ 28, 2011 10:17 am
Μακαρι, να μπορουσα να ερθω,ενα Σαββατοβραδο ! Αλλα ειμαι....λιγο μακρια....Τι τραγουδας ??? :teasing-neener:
 #62803  από soulla
 Παρ Οκτ 28, 2011 11:22 am
και εγω αλλα είμαι πολύ μακρυά...
 #62807  από Μιμικαμ
 Παρ Οκτ 28, 2011 11:46 am
Κι εγώ φίλε Δημητράκη, θα ήθελα πολύ να σ'ακούσω να παίζεις με την κιθάρα σου και να
μας τραγουδάς.....αλήθεια ποιό είναι το ρεπερτόριό σου????

Εχω να σου κάνω μια πρόταση....επειδή, όπως βλέπω οι περισσότεροι φιλόμουσοι βρισκόμαστε
αρκετά νότια....τι θα έλεγες, να πάρεις την κιθαρούλα σου.....και να ερχόσουν προς τα μέρη μας...
ενα είναι βέβαιο, θα σε τιμούσαμε δεόντως..... :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #62812  από Δημητρης24
 Παρ Οκτ 28, 2011 12:10 pm
Παιζω Ιοαννιδη και ολο το συναφι του. Δε λεω εντεχνο γιατι δεν υπαρχει ατεχνη μουσικη. Πραγματικα θα ηθελα να ερθει καποιος "δικος" μου, με ΣΚΠ εννοω. Αν μπορουσα να οδηγησω παιδια πολυ ευχαριστως να ερχομουν οπουδηποτε θελατε, αλλα την εχω κοψει την οδηγηση για ευννοητους λογους.. Παντως αν ποτε σας βγαλει ο δρομος κατα δω και σαββατο να μην ειναι κατι θα κανουμε.
 #62823  από Μιμικαμ
 Παρ Οκτ 28, 2011 4:02 pm
Αχ, Αλκίνοος και τυ συνάφι του, πολύ μεγάλη αδυναμία.....ωραίο δέλεαρ... τι να σου πω...
το σκέφτομαι σοβαρά.....ελπίζω να μου κάτσει καμμιά τέτοια περίπτωση..ν'ανέβω προς τά πάνω...

Εύχομαι να περνάς καλά.....πάντα τέτοια.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #62831  από panos59
 Παρ Οκτ 28, 2011 7:21 pm
Καλή δύναμη με τη μουσική φίλε Δημήτρη,
που γιόρταζες και προχθές !!!!!!!!!!!!!!!! :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:

αλήθεια ....
έχεις αναρτήσει κάτι δικό σου μουσικό στο Internet????????

στο YouTube ίσως ?????
 #62836  από litsa
 Παρ Οκτ 28, 2011 9:42 pm
μπράβο πάνο!!
και εγώ αυτο ηθελα να πω
youtube....περιμένουμε λινκ...
για να κάνουμε πάρτυ!!
 #62837  από nefeli kappa
 Παρ Οκτ 28, 2011 9:55 pm
γεια σου δημητρη!!!ειμαι απο βεροια δεν εχω εγω σκπ αλλα ο αντρας μου.δεν ειμαστε κ πολυ μακρια αν θελεις πες μου σε ποιο μαγαζι τραγουδας κ θα το κανονισω!!
 #62844  από Δημητρης24
 Παρ Οκτ 28, 2011 11:29 pm
[quote="nefeli kappa"]γεια σου δημητρη!!!ειμαι απο βεροια δεν εχω εγω σκπ αλλα ο αντρας μου.δεν ειμαστε κ πολυ μακρια αν θελεις πες μου σε ποιο μαγαζι τραγουδας κ θα το κανονισω

Το μαγαζι λεγεται "κρασοδικειο 50-50" Δεν το ξερει ο κοσμος ακομα μ'αυτο το ονομα. Εχει λιγο καιρο που ανοιξε.. Εκεινο που θα ξερουν ειναι η καφετερια "να'μαστε'' ακριβως απεναντι ειναι το μαγαζι..