• Καλησπέρα...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #62384  από billios
 Σάβ Οκτ 22, 2011 3:25 pm
Γεια χαρα νταν ευα.Τρομερη ενημερωση θα λαβεις απο αυτο το φορουμ και ολα θα πανε ζεν..
*Ζεν=μια χαρα
 #62389  από Νικος
 Σάβ Οκτ 22, 2011 4:50 pm
Γεια σου Εύα
Θα βρεις πολλές λύσεις εδώ , σκεφτόμαστε οριζοντίως διαγωνίως και καθέτως μην σου πω
:text-welcomewave:
 #62390  από titi
 Σάβ Οκτ 22, 2011 5:12 pm
:text-welcomewave:

καλώς την και καλή συνέχεια!!!!
 #62525  από ΜΑΤΙΝΑ
 Δευ Οκτ 24, 2011 5:23 pm
Γειά σου Εύα!Δεν ρίχνεις μια ματιά τότε και στην δική μου mri μιας που δεν έχω βρει κι εγώ κάποιον που να ξέρει να διαβάζει!
 #62726  από Εύα
 Τετ Οκτ 26, 2011 11:35 pm
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά σε Δήμητρες και Δημήτρηδες! :occasion-partyangel:

Ευχαριστώ, maestro! (Το «είπα» όσο πιο μελωδικά μπορώ. :P)

Ευχαριστώ, kath, αντεύχομαι κι εγώ τα καλύτερα. :-)

Καλώς σάς βρήκα, pelopida. Κι εγώ το εύχομαι, αν και είναι φιδογυριστός, ο άτιμος ο δρόμος! :auto-rally:

Να είσαι καλά, maria72. Σ’ ένα άλλο φόρουμ θα ήμασταν «συμμαθήτριες», εγώ θα ήμουν η eva73.

Σ’ ευχαριστώ, ΑΝΝΑ59! Το πρώτο πράγμα που δοκίμασα μετά τη διάγνωση ήταν να χορέψω (13 χρόνια μαθήματα έχω κάνει). Αφού τα κατάφερα, καλά είμαστε. :happy-partydance:

Δυστυχώς είναι, Μιμικαμ, επιβεβαιώνοντας ξανά και ξανά το Σαμαράκη: «Ποτέ οι στέγες των ανθρώπων δεν ήταν τόσο κοντά και οι καρδιές τους τόσο μακριά, όσο σήμερα.» Όλα καλά και σ’ εσένα, εύχομαι.

Καλησπέρα, Vassiliki! Καλώς σάς βρήκα!

Το ίδιο ακριβώς μού λέει κι ο γιος μου, billio! Μόλις άρχισα να γράφω και φραπ, ποδαρούνες στην καρέκλα και μάτια στην οθόνη! :animals-dogrun:

Γεια σου, Νίκο! Υγιείως να σκεφτόμαστε και η φορά δεν έχει σημασία. ;-)

Καλώς σάς βρήκα, titi! :-)

Γεια σου, ΜΑΤΙΝΑ! Νευρολόγος δεν έχει δει την MRI σου; Ή θεωρείς ότι ο/η Νευρολόγος δεν ξέρει να διαβάζει MRI; (όχι ότι θα μού έκανε εντύπωση, λέμε τώρα) Την έχεις και σε DVD και ποιές περιοχές έχεις; Μόνο εγκέφαλο ή και αυχενική μοίρα, θωρακική μοίρα κ.ο.κ.; :violin:

Να είμαστε όλοι καλά, παιδιά!
 #62729  από Δημητρης24
 Τετ Οκτ 26, 2011 11:56 pm
Εύα έγραψε:Καλησπέρα κι από εμένα, με λένε Εύα και είμαι 38.
Διαγνώστηκα (επισήμως: MRI, ΕΝΥ) με ΣκΠ τον Αύγουστο 2011 πάνω σε μια βαρβάτη ώση αλλά η πάθηση υπήρχε πολύ νωρίτερα, αν κάποιοι γιατροί "ήθελαν" να τη δουν.
Τελειώνοντας την κορτιζόνη, δοκίμασα ιντερφερόνη, όμως ο οργανισμός μου την απέρριψε σε 1 μήνα. Τώρα είμαι στο Copaxone και βλέπουμε.
Εργάζομαι part-time εκτός σπιτιού και όσο μπορώ και από το σπίτι. Δεν έχω κινητικό/αισθητηριακό έλλειμα, αστασία, απώλεια μνήμης κλπ, αλλά το σύνδρομο της αιφνίδιας κούρασης και μία χρόνια κατάθλιψη μού στερούν την παλιά μου ενεργητικότητα.
Έχω έναν υπέροχο υιοθετημένο γιο, σχεδόν 3 ανθρώπινων (άρα σχεδόν 27 σκυλίσιων) ετών, στον οποίο χρωστάω πολλά αναφορικά με την "Ποιότητα Ζωής με ΣκΠ".
Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο για μένα. Όλα αυτά που κάποτε είχαν ύψιστη σημασία (σπουδές, καρριέρα, οικογένεια), ανέβασαν το άγχος μου σε ύψη δυσθεώρητα για μεγάλα χρονικά διαστήματα και, πρακτικά, με οδήγησαν στην ΣκΠ. Χρειάστηκε ένα μόνο απόγευμα για να γυρίσει η ζωή μου τούμπα και να πάρει η ψυχολογία μου στροφή. Δυστυχώς για τους "ειδήμονες", λόγω σπουδών, ξέρω να "διαβάζω" MRI. Να πάω να το κάνω νωρίτερα δεν ήξερα, καθώς δεν είμαι (ακόμη) γιατρός.
Εύχομαι να παραμείνουμε όλοι όσο καλύτερα γίνεται.

Γεια σου κ απο μενα Ευα.. Θα πανε ολα καλα για ολους μας!! Θετικη σκεψη και (οπως τους εχω πρηξει ολους εδω και 2 μερες που ειμαι μελος).... ΔΥΝΑΜΗ!!!
 #62734  από Εύα
 Πέμ Οκτ 27, 2011 1:05 am
Καλησπέρα Δημήτρη και - καθυστερημένα κατά 1 ώρα - Χρόνια Πολλά για τη γιορτή σου!

Θετική σκέψη, σίγουρα! Και δύναμη... ψυχής, αν μη τι άλλο. ;-)
 #62735  από Δημητρης24
 Πέμ Οκτ 27, 2011 1:07 am
Εύα έγραψε:Καλησπέρα Δημήτρη και - καθυστερημένα κατά 1 ώρα - Χρόνια Πολλά για τη γιορτή σου!

Θετική σκέψη, σίγουρα! Και δύναμη... ψυχής, αν μη τι άλλο. ;-)
Σ'ευχαριστω πολυ ευα μου.. Σε ο,τι μπορω να βοηθησω με μεγαλη μου ευχαριστηση..
 #62794  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Οκτ 28, 2011 9:00 am
[quote="Εύα"]Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά σε Δήμητρες και Δημήτρηδες! :occasion-partyangel:

Σ’ ευχαριστώ, ΑΝΝΑ59! Το πρώτο πράγμα που δοκίμασα μετά τη διάγνωση ήταν να χορέψω (13 χρόνια μαθήματα έχω κάνει). Αφού τα κατάφερα, καλά είμαστε. :happy-partydance: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ευα !!! Πως το καταλαβες,οτι τρελαινομαι για το χορο ??? Συνεχισε να χορευεις ! Ειναι τελεια ασκηση και η ......καλυτερη ψυχοθεραπεια..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #62797  από Εύα
 Παρ Οκτ 28, 2011 10:17 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε: Ευα !!! Πως το καταλαβες,οτι τρελαινομαι για το χορο ??? Συνεχισε να χορευεις ! Ειναι τελεια ασκηση και η ......καλυτερη ψυχοθεραπεια..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
Το διάβασα στο Προφίλ σου, ΑΝΝΑ59! ;-)
Είναι πολύ καλή σωματική άσκηση και ψυχοθεραπεία ο χορός. Παρτενέρ δεν έχω πια (άσχετο με τη ΣκΠ αυτό, ο τελευταίος είχε εγκαταλείψει 1 χρόνο πριν), οπότε περιορίζομαι λίγο στα είδη του χορού που εξασκούμαι αλλά, "καλά να είμαστε".
Επίσης, όπως παλιά, υποχρεωτικά χορεύω με ψηλά τακούνια. :-)

Υ.Γ. Συνημμένο ένα αστειάκι από την επιστήμη σου, που επίσης διάβασα στο Προφίλ σου. ;-)
Συνημμένα
Pi vs SQR-1.jpg
Pi vs SQR-1.jpg (28.21 KiB) Προβλήθηκε 2748 φορές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Εύα την Παρ Οκτ 28, 2011 10:26 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.