• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6227  από litsa
 Τρί Ιουν 23, 2009 1:02 pm
ti θα γίνει έλενα θα σε χρήσουμε αρχηγό??? ε σορυ ! μετά το μεγάλο αφεντικό....!!
:idea: :idea:

ε τι να κάνω με το παγωτό παρηγοριέμαι...........!!!!!!!!!!!!!!!!αφού η νευρολογία έχει δρόμο ακόμα..
ά ! τώρα που γράφω έχω και κάτι σφιξίματα στο κεφάλι!!!!!!!!!!!!!

πάει τάχασα πια!!!! ελάτε να με μαζέψετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ακου εκεί σφιξίματα στο κεφάλι!! δύο παγωτά θα φάω μετά το φαγητό και κανονίστε μετά να μου βρείτε δίαιτα!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :roll: :roll: :roll:
 #6230  από elena
 Τρί Ιουν 23, 2009 1:37 pm
Λίτσα τα αρχηγιλίκια δεν μου αρέσουν....αρχηγός του εαυτού μου θέλω να είμαι!!!
μήπως την θέλεις εσύ την θέση?παρακαλώ .....και από την άλλη γιατί ?ψάχνουμε αρχηγό?από πότε? :D :D :D
τώρα για τα σφιξίματα στο κεφάλι ...δεν ξέρω...μήπως είναι ημικρανία? :? κρύωμα?αυπνία?
δεν παίρνεις ένα παυσίπονο?
:idea: κάνε ασκήσεις με βαθιές εισπνοές και εκπνοές,μπορεί να σου περάσει... :?

και όσο για την δίαιτα αν είχα καμμιά καλή και εύκολη θα την κράταγα για τον εαυτό μου :D :D :D
 #6231  από aoratos
 Τρί Ιουν 23, 2009 1:43 pm
Δοκιμάστε την δίαιτα της πάπιας για σίγουρα αποτελέσματα !!!!!!!!!
 #6232  από Lena
 Τρί Ιουν 23, 2009 1:52 pm
LITSAKI ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!
ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?
ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΗ ΕΓΩ ΒΕΒΕΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΩ - ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΔΡΥΜΙΤΕΡΗ!!! ΤΛΚ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΝΟΣΩ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ?
Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΡΩΤΕΥΟΜΟΥΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
 #6234  από mary_d_ath
 Τρί Ιουν 23, 2009 2:04 pm
Εγώ πάλι που δεν τρώω πρωϊνό (εκτός από καφέ & τσιγάρο) και σπανίως τρώω βραδυνό, δεν χάνω τίποτα! :lol:
Πριν αρχίσω τη rebif και προτού διαγνωστεί η σκλήρυνση είχα καταφέρει να χάσω 20 κιλά, μετά (μισό να πάω να ζυγιστώ για να σας πω με ακρίβεια πόσα πήρα :lol:) όλο ανεβοκατέβαινε η ζυγαριά και έχω πάρει 10 κιλά. Δε νομίζω να φταίει όμως τόσο η rebif όσο ο τρόπος ζωής μου :lol:
Γιατί δεν είναι μόνο το φαγητό, αναψυκτικά, ποτά, όλα αυτά μετατρέπονται σε λίπος!
Τώρα κάνω απεγνωσμένες προσπάθειες να κόψω την coca cola κι αυτό γιατί διάβασα φρικτά πράγματα (το ξέρατε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάλλιστα για τον καθαρισμό της τουαλέτας; Την κάνει πεντακάθαρη!! :lol: Ακόμα και τη σκουριά λένε ότι βγάζει! Πρέπει ωστόσο να βρω χρόνο να κάνω τα ανάλογα πειράματα γιατί ο καθένας ό, τι θέλει γράφει, σιγά μην τα πιστέψω αν δεν τα δω εμπράκτως! Βέβαια διαβάζοντας και μόνο τα συστατικά της, μπορούμε να δούμε πολύ εύκολα όλες τις βλαβερές ουσίες που έχει).
Τελοσπάντων, πάω να διαβάσω!
Καλό μεσημέρι σε όλους/όλες!!
 #6237  από Maria77
 Τρί Ιουν 23, 2009 2:12 pm
Λένα σου επιτρέπουμε να απουσιάζεις και να μας ξεχνάς όταν ερωτεύεσαι αλλά μόνο τότε... :D για κανένα άλλο λόγο ;)

Λίτσα μου την φράση "πολλά καλό'' και "πολλά καλές" την χρησιμοποιούμε πολύ στην Κύπρο :D
Η δουλειά μου είναι σε τράπεζα αλλά σε συγκεκριμένο τμήμα της τράπεζας, στο οποίο η δουλειά μου είναι αποκλειστικά στον υπολογιστή!!! Δυστυχώς τα προγράμματα που χρησιμοποιώ εκεί αφορούν μόνο δουλειά της τράπεζας και τίποτα γενικότερο οπότε δεν υπάρχει λόγος να εκπαιδεύσω κανένα εδώ ;) ;) Και όταν μάλιστα τους ανάφερα πως δεν μπορώ για κάποιο διάστημα να δουλεύω στον υπολογιστή μου είπαν να μου φέρουν ακόμη δύο υπαλλήλους να τους εκπαιδεύσω στη δουλειά που κάνω και μετά να μου που ΟΚ :evil: Ωραία ανταλλαγή!!!
Καλό μεσημέρι, φιλιά!
 #6240  από αλεξανδρος1
 Τρί Ιουν 23, 2009 2:22 pm
Mary την coca cola παλιότερα όταν δεν είχαμε αντισκωριακό στον στρατό την χρησιμοποιούσαμε στις σκουριασμένες βίδες και μπορώ να πώ ότι δούλευε μια χαρά. Το rebif σίγουρα δεν ανοίγει την όρεξη αλλά η κορτιζόνη την ανοίγει και με το παραπάνω. Έχω τρελαθει στο φαϊ 2 βδομάδες τώρα και όχι τιποτά άλλο έαν συνεχίσω έτσι θα γίνω σαν μπαλόνι. Άντε καλό μεσημέρι πάω για φαϊ.
 #6244  από mary_d_ath
 Τρί Ιουν 23, 2009 3:00 pm
Ωραία, πάλι καλά που υπάρχει η coca cola δηλαδή... :lol:
Φανταστείτε τι κάνει στο στομάχι μας, έκρηξη!!
Και μιας και ανέφερα "έκρηξη", το συνδυασμό της με τις καραμέλες mentos τον ξέρετε; Ορίστε ένα "αργόσχολο" πείραμα:

[youtube]9vk4_2xboOE[/youtube]
 #6249  από Γιούλη Κ.
 Τρί Ιουν 23, 2009 3:51 pm
Μαζευτήκαμε σιγά σιγά λόγω Δευτέρας... ή καλύτερα τσαγκαροδευτέρας χιχι!!!
Mary_d_ath καταπληκτικό το βίντεο!!! Συμπέρασμα; δε θα σκουριάσουμε ποτέ :o
Η δροσούλα συνεχίζεται :lol: :lol: Όλα καλά :lol: :lol: Κανονικά έπρεπε να πάρω έναν υπνάκο :roll: αλλά δε μου προκύπτει για την ώρα :roll: και είπα ν' ανοίξω το laptop :roll: φαντάζομαι πως κάπου κάποιον θα συναντήσω ;)
Ή μήπως την πέσατε όλοι για ύπνο; Μάλλον... να τα πούμε το απόγευμα λοιπόν :lol:
Aorate να κάνω μια ερώτηση; Τι είναι η μιτοξανδρόνη; :oops:
Καλή ξεκούραση σε όλους :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 2901