Σ ευχαρσιτώ πολύ Π.Μ79 για το μήνυμα (έκανα πατέντα για να διαλέξω τα κομμάτια στα οποία θέλω να σου απαντήσω, γιατί ακόμη δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη με το σύστημα

)
Αυτό ξεκίνησε ήδη από κάποια μέλη του φόρουμ στη διαμόρφωση επιστολής που θα σταλεί μέχρι και στον υπουργό υγείας.
Θέλω και εγώ "να μετρηθούμε". Επίσης θα ήθελα (αν θέλετε) να με κάνετε κοινωνό της επιστολής σας.
Αντιπαράθεση υπάρχει, γιατί όταν αναφέρει κάποιος κάτι, πρέπει να στηρίζεται με επιχειρήματα.
Το θέμα ΧΕΝΦΑ (...) Το αντίθετο, δηλαδή εναντίον της ΧΕΝΦΑ και υπέρμαχοι του αυτοάνοσου μοντέλου, (...) Γιατί πολύ απλά, δεν κατάφεραν ποτέ να αποδείξουν την ορθότητα ή την εγκυρότητά τους. Βρες μου μία έρευνα που αποδεικνύει 100% ότι η σκπ είναι αυτοάνοση.
Προσωπικά, δεν θέλω να πειστώ είτε για υπέρ ΧΕΝΦΑ είτε για κατά ανοσοποιητικού : θέλω να θεραπευτώ, γίνεται ;
(μου θύμισα τον Κωνσταντίνου στην ελληνική ταινία "Χτυποκάρδια στα θρανία" με το προφιτερόλ : "δεν θέλω να το μάθω, θέλω να το φάω !")
Έτσι είναι ακριβώς όπως το λες και συμφωνώ απ'τη μία. Απ'την άλλη, (...)
Ας αφήσουμε τον καθένα μας να αποφασίσει μόνος του για την ζωή του, την ανηφόρα του, την κατηφόρα του, την ευτυχία του την δυστυχία του. Το πιστεύω !
Δεν με απασχολεί αν η ΧΕΝΦΑ είναι η αιτία, μακάρι να είναι, περιμένω να αποδεικτεί.
Μέχρι τότε όμως, με ευχαριστεί ότι η ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο με αυτή την επέμβαση και αυτή τη στιγμή, ο νευρολόγος που με παρακολουθεί, ακόμα δεν το πιστεύει ότι δεν έχω κανένα απολύτως σύμπτωμα της σκπ.
Σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα για την συνέχεια!