• ΑΝΕΚΔΟΤΑ!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #61700  από panos59
 Πέμ Οκτ 13, 2011 9:44 am
Εικόνα
Εικόνα

Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΚΑΙ Η GOLDMAN SACHS...

O Billy, πήγε στο Τέξας και αγόρασε από έναν αγρότη ένα γάιδαρο, έναντι του ποσού των 100 δολαρίων.
Ο αγρότης συμφώνησε να του τον παραδώσει την άλλη μέρα.
Την επόμενη μέρα ο αγρότης του είπε: «Συγγνώμη αλλά έχω άσχημα νέα, ο γάιδαρος ψόφησε».
Ο Billy απάντησε: «Δεν πειράζει. Δώσε μου τα λεφτά μου πίσω».
Ο αγρότης του λέει: «Δεν μπορώ να το κάνω, γιατί ήδη τα έχω ξοδέψει».
Ο Billy είπε: «Εντάξει, τότε δώσε μου τον νεκρό γάιδαρο».
Ο αγρότης ρώτησε: «Τι θα τον κάνεις;»
και ο Billy απάντησε «Θα τον βάλω σε λοταρία».
Ο αγρότης του απάντησε με μια δόση ειρωνείας: «Αποκλείεται να βγάλεις σε λοταρία τον ψόφιο γάιδαρο»
και ο Billy απάντησε «Φυσικά και μπορώ, απλά δεν θα το πω σε κανέναν ότι είναι ψόφιος».

Ένα μήνα αργότερα ο αγρότης βρέθηκε ξανά με τον Billy
και τον ρώτησε «Τι έγινε με τον ψόφιο γάιδαρο;»
Ο Billy απάντησε: «Τον έβγαλα σε λοταρία και πούλησα 500 λαχνούς, προς 2 δολάρια τον ένα και έτσι κέρδισα 898 δολάρια».
Ο αγρότης ρώτησε «Καλά κανένας δεν παραπονέθηκε;»
και ο Billy απαντάει «Μπάααα ... :eusa-naughty: Μόνον ο τύπος που τον κέρδισε και, για να μην φωνάζει, του έδωσα πίσω τα δύο του δολάρια».

Α! ..... Παρεμπιπτόντως ....
Ο Billy πλέον συνεργάζεται με την «Goldman Sachs»!

:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Τετ Οκτ 26, 2011 1:38 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #61749  από panos59
 Πέμ Οκτ 13, 2011 7:57 pm
Εικόνα

Σκύλος που μιλάει

Περπατάει ένας τύπος στο δρόμο και έξω από ένα σπίτι βλέπει μια ταμπέλα που λέει:
«Πωλείται σκύλος που ξέρει να μιλάει»

Από περιέργεια μπαίνει στην αυλή, χτυπάει στην πόρτα και ζητάει πληροφορίες.
Ο ιδιοκτήτης του λέει ότι είναι πίσω απο το σπίτι ο σκύλος και αν θέλει να πάει να τον δεi.
Πάει πίσω ο τύπος και βλέπει έναν μαύρο κοπρίτη να κάθεται σε μια γωνιά αραχτός. Δεν του γέμιζε το μάτι, αλλά τον πλησιάζει
με δυσπιστία και, τι να κάνει, του λέει:

«Εσύ είσαι ο σκύλος που ξέρει να μιλάει;».
Ο σκύλος τον ξαφνιάζει απαντώντας του, «Ναι, εγώ είμαι.»
Ο τύπος σαστίζει και του λέει: «Καλά, πώς γίνεται αυτό, πες μου λίγα πράγματα για σένα».
Κι ο σκύλος αρχίζει,
«Κοίτα, από μικρός που γεννήθηκα είχα αυτό το χάρισμα. Οι πρώτοι μου ιδιοκτήτες, έκαναν το μεγάλο σφάλμα να το διαδώσουν και αμέσως με μαζέψανε για πειράματα. Πριν περάσει λίγος καιρός, με απήγαγε η κεντρική υπηρεσία πληροφοριών και με έβαλε να δουλεύω σαν κατάσκοπος. Όπως καταλαβαίνεις, κανείς δεν υποπτεύεται ότι ένας σκύλος μπορεί να κρυφακούει, και με στείλανε σε κάποιες αποστολές στη Μέση Ανατολή με αποτέλεσμα η ανατροπή ενός απολυταρχικού καθεστώτος να οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά σε δικές μου ενέργειες. Μετά από ένα διάστημα άρχισε να με κουράζει αυτή η ιστορία, και κυρίως τα συχνά ταξίδια στο εξωτερικό, και διαπραγματεύτηκα μια συμφωνία με την υπηρεσία. Από τότε καθόμουν στα αεροδρόμια και παρακολουθούσα συνομιλίες και ανταλλαγές λαθρεμπόρων. Οι συλλήψεις που ακολούθησαν συζητήθηκαν σε όλες τις εφημερίδες. Ε, να μην χασομεράω, από τότε παντρεύτηκα δυο φορές, έκανα ένα κάρο σκυλάκια, και τώρα είμαι πλέον στην σύνταξη και κάθομαι εδώ με το καινούργιο αφεντικό αραχτός. Αυτά πάνω κάτω ...»

Ο τύπος έχει κουφαθεί τελείως. Πάει στο αφεντικό και του λέει:
«Πόσο τον δίνεις;»

Αυτός απαντάει «20 Ευρώ».

Ο τύπος κουφαίνεται:
«Μα καλά, γιατί τόσο λίγο; Ο σκύλος σου είναι απίθανος!»

Και το αφεντικό του απαντάει:
«Ρε ... Mη μασάς... Ψεύτης είναι, δεν έκανε τίποτα από αυτά που σου είπε!!!»!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #62658  από panos59
 Τετ Οκτ 26, 2011 10:30 am
Εικόνα

Πάει ένας τύπος στο φαρμακείο:

- Δύο κουτιά προφυλακτικά παρακαλώ!

- Μάλιστα, απαντάει ο φαρμακοποιός. Σακούλα θέλετε;

- Όχι, μωρέ.... εντάξει…. ψιλοβλέπεται!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:
 #62671  από maestro
 Τετ Οκτ 26, 2011 12:20 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #62677  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Οκτ 26, 2011 2:04 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
 #62950  από Γιάννης
 Δευ Οκτ 31, 2011 11:38 am
ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ ΛΕΕΙ:
«Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ
ΟΡΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!»
- ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΛΕΕΙ:

«ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ
ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ, ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ... ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ
ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!»

-ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ:

«ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ,
ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ
ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!»

-ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ :

«ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ !!
ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ
ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ......
ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!»

Sorry για τα κεφαλαία αλλά είναι copy paste
 #62951  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Οκτ 31, 2011 11:45 am
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: Ευχαριστω !!!! Ειχα αναγκη απο γελιο....μπας και παει στα τσακιδια ο..... :evil: τριδυμοδαιμονας :twisted: ...με τρΙγυριζει παλι ο......ουστης...!!!!!Βριζω παλι...Σορρρρρρυ!!! :think: Ποσο αισχροι γινομαστε...οταν ποναμε.....ΚΑΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ.... :teasing-neener:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Δευ Οκτ 31, 2011 6:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #62970  από βικυ
 Δευ Οκτ 31, 2011 3:59 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #62983  από κατερινα 55
 Δευ Οκτ 31, 2011 6:26 pm
ΔΥΟ ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ.ΠΡΟΤΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑ.Ο ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΡΕΟΠΩΛΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ....ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΕΟΠΩΛΗ :2 ΜΠΥΡΕΣ. -ΤΙ 2 ΜΠΥΡΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ ΚΡΕΑΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΗΣ.ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΕΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΡΕΑΣ.ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ Ο....ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ:4 ΜΠΥΡΕΣ.ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ......ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ:ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΡΕΟΠΩΛΗ.ΕΝΤΑΞΕΙ;
ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ 1 ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ.ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ....ΚΡΕΟΠΩΛΗ:ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΑΦΕΡΕΣ; :character-oldtimer:
 #62989  από chryssa
 Δευ Οκτ 31, 2011 7:38 pm
Σε μια κρουαζιέρα ένας τυπάς μπανίζει ένα γκομενάκι που διάβαζε ένα περιοδικό πολύ αφοσιωμένα.
Την πλησιάζει και της λέει:
- Σόρρυ κούκλα, αλλά τι είναι αυτό που διαβάζεις με τόση αφοσίωση;
- Λέει για τα πουλιά των ανδρών.
- Δηλαδή;
- Λέει ότι οι Αιγύπτιοι την έχουν μακριά και οι Κρητικοί την έχουν χοντρή.

- Συγνώμη, δεν σας συστήθηκα. Αχμέτ Φορτουνάκης....
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 283