• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #60791  από panos59
 Τετ Σεπ 28, 2011 9:21 am
Μιμικαμ έγραψε: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:

Πάνο, εκτος απ' το κεφεδάκι, το μαγαζί προσφέρει extra bonus, γυαλιά, κινητό????τα θέλω.... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Μάζευε εσύ πόντους και πού ξέρεις ...

Παρουσία σε μία (κάθε) συνάντηση είναι 1 ΠΟΝΤΟΣ!

5 ΠΟΝΤΟΙ είναι ένα BINGO!

Το κινητό είναι 3 BINGOs

Τα γυαλιά είναι 2 BINGOs

Η αγάπη μας είναι ΔΩΡΕΑΝ και άφθονη! Χαμένη δεν βγαίνεις ποτέ!

:-D :-D :-D :-D :-D

:happy-jumpeveryone:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Τετ Σεπ 28, 2011 10:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #60794  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τετ Σεπ 28, 2011 10:05 am
Σήμερα τετάρτη πρωί στην πρωτεύουσα , λόγω της έλλεψης συγκοινωνιών γίνεται χαμός . Έτσι αποφάσισα να μπώ στην σελίδα και διάβασα τους βαθμούς που δίνει ο Πάνος για το αν κάποιος έρθει στη συγκέντρωση .Σύγνώμη , άλλα έχει πολλή πλάκα. Σε λίγο οι παρευρισκόμενοι θα παίρνουν και δώρο γλυφιτζούρι.
 #60795  από panos59
 Τετ Σεπ 28, 2011 10:27 am
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:..... διάβασα τους βαθμούς που δίνει ο Πάνος για το αν κάποιος έρθει στη συγκέντρωση .Σύγνώμη , άλλα έχει πολλή πλάκα. Σε λίγο οι παρευρισκόμενοι θα παίρνουν και δώρο γλυφιτζούρι.
concentrate George !!!!!!!!!!
είσαι εκτός θέματος!!!!!!!!!!!
:(
μιλάμε για γυαλιά και κινητο! :-D

το γλυφιτζούρι δεν μπορεί να είναι η στοχοποίηση! :eusa-naughty:
το γλυφιτζούρι, άλλωστε, το έχεις από τώρα!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
(τα λέμε από κοντά! :-D
:greetings-waveyellow: )
 #60858  από Γιάννης
 Τετ Σεπ 28, 2011 8:25 pm
billios έγραψε:Ναιαιαιαιαιαιαι αλλα οχι 25 γιατι βαφτιζω τη κορακλα μου!! ψοφαω για δροσερο τσιπουρακι λεμε.Εγω μπορω να φερω βιολογικες ελιες απο τον ιδρωτα του πεθερου, καλαμον λεμε..
Φίλε Βασίλη μου διέφυγε (είμαι και κάποιας ηλικίας). Να σου ζήσει η κοράκλα και να την καμαρώσεις όπως εκείνη γουστάρει. Πως τη λέμε;
 #60863  από billios
 Τετ Σεπ 28, 2011 9:38 pm
Ευχαριστω πολλυ Γιαννη να εισαι καλα,το παζαρεψα σκληρα το ονομα δε λεω,του κοστισε του πατερα μου ενα οικοπεδακι και κατι μετρητουλια για να ''μεταβιβασω'' το ονομα του στη κορη μου...χιχιχι :teasing-signhere: :twocents-mytwocents: :liar:
 #60865  από βικυ
 Τετ Σεπ 28, 2011 9:40 pm
billios να σας ζησει!!!!!!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #60881  από litsa
 Πέμ Σεπ 29, 2011 12:29 am
βικυ έγραψε:billios να σας ζησει!!!!!!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #60905  από Γιάννης
 Πέμ Σεπ 29, 2011 11:58 am
billios έγραψε:Ευχαριστω πολλυ Γιαννη να εισαι καλα,το παζαρεψα σκληρα το ονομα δε λεω,του κοστισε του πατερα μου ενα οικοπεδακι και κατι μετρητουλια για να ''μεταβιβασω'' το ονομα του στη κορη μου...χιχιχι :teasing-signhere: :twocents-mytwocents: :liar:
Πολύ καλά ξηγήθηκες :bow-yellow:

[youtube]rkRIbUT6u7Q[/youtube]
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12