• Ποσοστό αναπηρίας!!!

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #60018  από kath
 Σάβ Σεπ 17, 2011 1:21 am
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:
alexandra έγραψε:Καλησπερα,μετα απο εναν χρονο απουσιας απο την παρεα ξαναηρθα........ευκολα τα πραγματα αγαπητοι μου.......απο το 1995 με ms περασαΑΥΕ τον Φεβρουαριο και πηρα το τρελο ποσοστο 45%,εκανα ενσταση και τον Αυγουστο ενω με εξετασαν μου βρηκαν και νυσταγμο και ασταθεια αστα να πανε.....μου εδωσαν 50% μεχρι και τον Ιανουαριο του 2012 :violence-pistoldouble: α!!!!!!!!!!!το 2001 ειχα 67% απο το ικα........τι θελετε επιδοματακι και συνταξουλα χαχαχαχα ποτε ποτε ποτε ποτε...ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗς ΖΩΗς ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΜΟΥ ΩΡΑΙΟ???????????ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.. :text-thankyouyellow:
Πρωτα θα σου ευχηθω ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ :text-welcomeconfetti: :text-welcomewave: :text-welcomeconfetti: ....και μετα.....θα πω.....ΑΙΣΧΟΣ....ΑΙΣΧΟΣ..... :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: Θα κανω και μια χαζη ερωτηση κι ας ξερω την απαντηση....Οι,καθε ειδους, γιατροι ,οι νευρολογοι κυριως....εχουν υποψη τους εστω και εναν ασθενη με σκπ, που να εχει μειωθει η αναπηρια του ?????????Αν ,ναι, ας μας το πουν για να χαρουμε !!!!!!!! :happy-bouncymulticolor: Το....τομαρι μου ομως...άλλα θα τους πει.....!!!!!Θα τους πει οτι,οσο περνανε τα χρονια χειροτερευω....θα τους πει οτι ακομα κι οταν ξεπερνω μια ωση ,αυτη αφηνει την ''αναμνηση'' της....θα τους πει οτι μπορει να φαινομαι ''μια χαρα'' οπως λενε κατι ασχετοι,ανεγκεφαλοι,αγραμματοι μ@λ@κες , εγω,ομως, δεν ειμαι καλα...*****Και ενταξει...τους προαναφερθεντες μ@λ@κες...τους εχω.....γραμμενους εδω και χρονια....!!!! Οι γιατροι ,ομως,ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ....( επιεικης χαρακτηρισμος) .......Μηπως ειμαι η μοναδικη ασθενης που βιωνω ολα αυτα ????....Δεν νομιζω...!!! Γι'αυτο φωναζω...μηπως και ακουσουν οι επισημοι εκπροσωποι μας....!!! ******* δεν αναφερω λεπτομερως τα συμπτωματα που ''δεν φαινονται''......οι περισσοτεροι απο σας τα ξερετε πολυ καλα.... :scared-eek: :scared-shocked: :scared-shocked: ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ :greetings-waveyellow:
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: