• NA΄ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #5873  από IRENA
 Πέμ Ιουν 18, 2009 10:58 pm
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ AVONEX ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΕΙΜΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ...... ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΑ COPAXONE ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΑ ΜΕ ΚΟΡΤΙΖΟΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ Γ ΣΦΑΙΡΙΝΕΣ!!!! ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!!!
 #5876  από elena
 Πέμ Ιουν 18, 2009 11:05 pm
Γειά σου IRENA ,αν δεν βαριέσαι,διάβασε στο θέμα ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ-ΣΥΝΤΑΓΕΣ ,υπάρχει για το AVONEX,νομίζω θα μάθεις αρκετά...και επίσης από δω και από κει σκόρπια...εγώ κάνω avonex ,αλλά ήρθα κουρασμένη,απότην βραδινή εκπομπή,και δεν μπορώ να γράψω τώρα...αύριο!!!οκ?
 #5877  από IRENA
 Πέμ Ιουν 18, 2009 11:09 pm
ΟΚ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.ΘΑ ΨΑΧΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ ΤΑ...... ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!!!
 #5887  από ebg
 Παρ Ιουν 19, 2009 8:14 am
ΚΑΝΩ AVONEX ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΦΑΡΜΑΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΤΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΝΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΟΜΥΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ.
 #5890  από elena
 Παρ Ιουν 19, 2009 9:28 am
καλημέρα IRENA ,καλή επιτυχία με την θεραπεία!!!!
εγώ κάνω avonex 3 χρόνια ...είναι ενδομυική ,ενέσιμη θεραπεία ιντερφερόνης.
γίνεται σε συγκεκριμένα σημεία ,που θα σου υποδείξει η νοσηλεύτρια που θα έρθει από την εταιρεία,στα πόδια και στα χέρια...μία φορά την εβδομάδα.Θα επιλέξεις εσύ ποιά μέρα και ποιά ώρα θέλεις να την κάνεις.Θα σου φέρουν και ένα τσαντάκι ,με παγοκύστη ,για την μεταφορά της ένεσης,όταν θέλεις ας πούμε να φύγεις ταξίδι.
Σε κάθε άνθρωπο οι παρενέργειες είναι διαφορετικές...μπορεί να μην σε πειράξει και καθόλου.
Το σύνηθες είναι ο πυρετός ,τα ρίγη ,η αδυναμία...από την εταιρεία,οι νοσηλεύτριες ,προτείνουν,μισή ώρα πριν ,να παίρνεις παυσίπονο..και μετά κάθε τρεις ώρες,ΑΝ το χρειάζεσαι...είναι ανάλογα τον οργανισμό...αυτό θα το δεις μόνη σου...
εγώ δεν έχω κάνει άλλη θεραπεία για να συγκρίνω ,και να σου πω αν είναι καλύτερα ή οχι..
καλή αρχή...και μην φοβάσαι!!!
 #5891  από Μαρία
 Παρ Ιουν 19, 2009 9:45 am
Irena για ποιο λόγο σου αλλάζουν το Copaxone?
Εγώ έκανα 3 1/2 χρόνια Avonex αλλά το άλλαξα σε Copaxone γιατί μου έριξε τα λευκά.
 #5955  από babis
 Παρ Ιουν 19, 2009 7:05 pm
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ :) :)
 #5981  από Maria77
 Παρ Ιουν 19, 2009 10:58 pm
Καλώς ήρθες Irena :) Ήσουν 9 χρόνια χωρίς θεραπεία? :? Όλα τα σχετικά με το Avonex σου τα έχει γράψει η Έλενα :)

Α! Έχω να συμπληρώσω πως ο πυρετός και τα ρίγη λένε ότι εμφανίζονται συνήθως στην αρχή της θεραπείας και πως μετά ο οργανισμός συνηθίζει το φάρμακο! Βέβαια αυτό μπορεί να διαφέρει απο ασθενή σε ασθενή! Εγώ για 3,5 χρόνια έκανα Avonex και υπήρχε φορά που είχα αυτές τις παρενέργιες και φορά που δεν καταλάβαινα τίποτα!
 #5986  από ΜΙΜΙΚΑ
 Σάβ Ιουν 20, 2009 1:44 am
Καλώς ήρθες κοριτσάκι! :lol: