• ΑΝΕΚΔΟΤΑ!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #57998  από panos59
 Κυρ Αύγ 14, 2011 11:46 am
Εικόνα

Μιλάνε δύο φίλοι.

- Έχεις γυμνές φωτογραφίες της γυναίκας σου;

- Όχι βέβαια...

- Θέλεις μήπως καμία ;;

:-D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Σάβ Αύγ 27, 2011 10:05 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
 #58004  από βικυ
 Κυρ Αύγ 14, 2011 2:07 pm
:lol: :lol: :lol:
 #58011  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Αύγ 14, 2011 3:54 pm
maestro έγραψε:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ!!!
(ΘΕΛΕΙ ΗΧΟ)
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΑ
http://www.selfcontrolfreak.com/slaan.html
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:Τωρα το ειδα !!!! Πώς μου ξεφυγε.τοσες μερες ?????....Τον ζαλισα ομως,τον τυπο.... :laughing-rolling:
 #58013  από Μιμικαμ
 Κυρ Αύγ 14, 2011 4:45 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:
maestro έγραψε:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ!!!
(ΘΕΛΕΙ ΗΧΟ)
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΑ
http://www.selfcontrolfreak.com/slaan.html
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:Τωρα το ειδα !!!! Πώς μου ξεφυγε.τοσες μερες ?????....Τον ζαλισα ομως,τον τυπο.... :laughing-rolling:
:clap: :clap: :clap: :clap:

χαχαχαχα..Εμένα αντιθέτως με ζάλισε ο τύπος....τι πείσμα κι αυτό...δεκα λεπτά παλεύουμε.....
τώρα βλέπω :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
 #58031  από κωστας
 Κυρ Αύγ 14, 2011 11:35 pm
Άντρας:
- Γυναίκα πρέπει να κάνουμε οικονομία.. Μάθε να μαγειρεύεις για να απολύσουμε την μαγείρισσα...

Γυναίκα:
- Συμφωνώ αγάπη μου.. Και εσυ πρέπει να μάθεις να πηδάς, για να απολύσουμε τον κηπουρό.!
 #58119  από κωστας
 Τρί Αύγ 16, 2011 1:22 pm
Μια ξανθιά και μια μελαχρινή έβλεπαν στην τηλεόραση ένα έργο:- Πάω στοίχημα 500 ευρώ ότι θα πέσει ο πρωταγωνιστής από την γέφυρα! λέει η μελαχρινή.- Εντάξει, μέσα! απαντάει η ξανθιά.Μετά από λίγο, ο πρωταγωνιστής πηδάει από την γέφυρα και η ξανθιά πάει να δώσει τα λεφτά στην μελαχρινή.- Όχι, μωρέ! Αστο, λέει η μελαχρινή. Το είχα ξαναδεί αυτό το έργο.- Κι εγώ, λέει η ξανθιά. Απλά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα έπεφτε και δεύτερη φορά...
 #58135  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Αύγ 16, 2011 6:29 pm
κωστας έγραψε:Μια ξανθιά και μια μελαχρινή έβλεπαν στην τηλεόραση ένα έργο:- Πάω στοίχημα 500 ευρώ ότι θα πέσει ο πρωταγωνιστής από την γέφυρα! λέει η μελαχρινή.- Εντάξει, μέσα! απαντάει η ξανθιά.Μετά από λίγο, ο πρωταγωνιστής πηδάει από την γέφυρα και η ξανθιά πάει να δώσει τα λεφτά στην μελαχρινή.- Όχι, μωρέ! Αστο, λέει η μελαχρινή. Το είχα ξαναδεί αυτό το έργο.- Κι εγώ, λέει η ξανθιά. Απλά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα έπεφτε και δεύτερη φορά...
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: ...ελπιζω τα ανεκδοτα,να αναφερονται σε..βαμμενες ξανθες !!!!!! Ειμαι ''φυσικη'' καστανοξανθη....και η κορη μου...''φυσικη'' ξανθια....Δεν μας πιανουν εμας....ετσι ????? :laughing-rolling:
 #58170  από panos59
 Τετ Αύγ 17, 2011 10:28 am
σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ηλεκτρολόγων ......

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
Συνημμένα
boyz and girlz.JPG
boyz and girlz.JPG (23.61 KiB) Προβλήθηκε 169 φορές
 #58683  από panos59
 Παρ Αύγ 26, 2011 7:54 pm
Εικόνα

Στο μπαρ...

Η σούπερ άνετη γνωρίζει τον σούπερ άνετο:

Άνετη: "Μωρό ... καλά μιλάμε ... και πολύ σε γουστάρω..."

Άνετος: "Πού και πότε".

Άνετη: "Αστο μωρέ... Το κούρασες..."

:lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Σάβ Αύγ 27, 2011 10:08 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #58688  από Μιμικαμ
 Παρ Αύγ 26, 2011 10:54 pm
:clap: :clap: :clap: :clap: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 283