• Η ΧΕΝΦΑ και εγω

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #57753  από κωστας
 Τρί Αύγ 09, 2011 9:05 pm
Μπραβο podiki,η επιτυχια σε αυτην την παθηση ειναι να την σταματας αυτο ειναι το ποιο σημαντικο...καλη συνεχεια!!!
 #57755  από FANTOMAS
 Τρί Αύγ 09, 2011 10:37 pm
Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ Podiki που τα μοιράστηκες όλα μαζί μας με τόσο ωραίο και γλαφυρό τρόπο.

θα ήθελα να σε ρωτήσω αν θυμάσαι να μετράνε τα δευτερόλεπτα που φούσκωναν τα μπαλονάκια και αν θυμάσαι πόσο κράταγε περίπου ?

Καλή ανάρρωση, δώσε στον εαυτό σου τα χρονικά περιθώρια να κάνει ένα reboot και όλα θα πάνε καλύτερα.

Από Σεπτέμβρη θα επανέλθω με νεότερα και ευχάριστα δεδομένα που έχουν προκύψει στον Ελλαδικό χώρο και σε επίπεδο διάγνωσης (triplex) και σε επεμβατικό επίπεδο(αρκετοί τα έχετε μάθει αλλοι πάλι όχι, υπομονή.)
 #57760  από passenger
 Τετ Αύγ 10, 2011 9:56 am
Pontikaki μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι. Δεν εισαι σχετικα μικρη, εισαι πολυ μικρη και εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου!!! Ευχομαι απο δω και περα να σου ερθουν ολα δεξια!!!
 #57762  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Αύγ 10, 2011 10:13 am
podiki έγραψε:Passenger η επέμβαση μου στοίχισε 5000 , είναι ταρίφα , τώρα υπολόγισε ταξίδι , ξενοδοχείο , φαγητό , ήρθε και η οικογένειά μου μαζί ανέβηκε το μαλλί .
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και τις ευχές αν και είμαι πεπεισμένη ότι αργά η γρήγορα όλοι θα περάσετε από την ίδια διαδικασία , είναι μονόδρομος δεν έχεις επιλογές .
Εγώ αυτό που σκέφτηκα μετά την επέμβαση ήταν πως αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει ,δεν μπορείς να ζεις με υποοξυγονωμένο εγκέφαλο , δεν μπορείς να ξέρεις πως έχεις πρόβλημα στα αγγεία που κατεβάζουν το αίμα από το κεφάλι σου και να μην κάνεις τίποτα , είναι υποχρέωση δική σου απέναντι στο σώμα σου και υποχρέωση των γιατρών να το διορθώσουν με τον πιο σωστό και ασφαλή τρόπο .
Δεν έκανα καμία γιορτή , ούτε αισθάνθηκα πως έγινε κάτι φανταστικό , έγινε αυτό που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια , αποκατέστησα την κυκλοφορία του αίματος .
Τώρα ο,τι χάσαμε χάσαμε , ας ελπίσουμε πως οι ζημιές είναι αναστρέψιμες , αν όχι , θα ζήσω μ αυτές , τουλάχιστον προλάβαμε τα τρις χειρότερα που έπονταν . Αυτό έχει σημασία σ εμένα τουλάχιστον που γενικά είμαι μια χαρά , είμαι και μικρή σχετικά , 27 χρονών ... , θα ήταν κρίμα να πετάξω τη ζωή μου για μια βλακεία , για 3 στενωμένες φλέβες , δεν νομίζετε??
....Εισαι μικρη...οχι σχετικα μικρη....Τι να πω εγω που εχω τα διπλα χρονια-2 ??????????????ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ :romance-kisscheek:
 #57764  από Isolexion
 Τετ Αύγ 10, 2011 11:49 am
Καλή συνέχεια mouse!!!!! Σιδερένια να είσαι!! Χρησιμοποιήθηκε IVUS στην επέμβασή σου?
 #57787  από Akatamakata
 Τετ Αύγ 10, 2011 5:16 pm
Eύγε Ποντίκι.
Περαστικά και καλη ξεκούραση.
Άντε και στα δικά μας, εμείς που την κάναμε με λάθος άνθρωπο.
 #57788  από kate2002
 Τετ Αύγ 10, 2011 5:56 pm
Akatamakata έγραψε:Eύγε Ποντίκι.
Περαστικά και καλη ξεκούραση.
Άντε και στα δικά μας, εμείς που την κάναμε με λάθος άνθρωπο.
γιατι λες "με λαθος ανθρωπο" Akatamakata ;;; να ανησυχησω για κατι;;;; παλι κατι δεν έμαθα;;;;
 #57790  από FANTOMAS
 Τετ Αύγ 10, 2011 6:15 pm
Πέρυσι που τα πράγματα (στην Ελλάδα)ήταν εντελώς θολά βρέθηκε ένας αγγειοχειρουργός που είπε (με το αζημίωτο βέβαια ) ''βλέπω στενώσεις ανοίγω στενώσεις'' νόμιμο και ηθικό , από κει και πέρα ήθελε αρκετό ψάξιμο από την μεριά του για να μπει στα βαθιά για να συνδεθεί η ΧΕΝΦΑ με την Π.Σ, πράγμα που όπως αποδείχθηκε δεν ήθελε να κάνει (αποδεκτό εν μέρη :think: )

Kate δεν έχεις κάτι να σε αγχώνει, μόνο απογοήτευση, αλλά η ΧΕΝΦΑ και η αποκατάσταση της δεν σταματά εδώ :techie-studyingbrown: :shifty:
 #57793  από nikos
 Τετ Αύγ 10, 2011 6:41 pm
Pontiki ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την αποφαση σου και για την ενημερωση που μας εκανες.Ευχομαι τα καλυτερα!!!
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 41