Σκλήρυνση κατά πλάκας
podiki έγραψε:Passenger η επέμβαση μου στοίχισε 5000 , είναι ταρίφα , τώρα υπολόγισε ταξίδι , ξενοδοχείο , φαγητό , ήρθε και η οικογένειά μου μαζί ανέβηκε το μαλλί .....Εισαι μικρη...οχι σχετικα μικρη....Τι να πω εγω που εχω τα διπλα χρονια-2 ??????????????ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και τις ευχές αν και είμαι πεπεισμένη ότι αργά η γρήγορα όλοι θα περάσετε από την ίδια διαδικασία , είναι μονόδρομος δεν έχεις επιλογές .
Εγώ αυτό που σκέφτηκα μετά την επέμβαση ήταν πως αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει ,δεν μπορείς να ζεις με υποοξυγονωμένο εγκέφαλο , δεν μπορείς να ξέρεις πως έχεις πρόβλημα στα αγγεία που κατεβάζουν το αίμα από το κεφάλι σου και να μην κάνεις τίποτα , είναι υποχρέωση δική σου απέναντι στο σώμα σου και υποχρέωση των γιατρών να το διορθώσουν με τον πιο σωστό και ασφαλή τρόπο .
Δεν έκανα καμία γιορτή , ούτε αισθάνθηκα πως έγινε κάτι φανταστικό , έγινε αυτό που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια , αποκατέστησα την κυκλοφορία του αίματος .
Τώρα ο,τι χάσαμε χάσαμε , ας ελπίσουμε πως οι ζημιές είναι αναστρέψιμες , αν όχι , θα ζήσω μ αυτές , τουλάχιστον προλάβαμε τα τρις χειρότερα που έπονταν . Αυτό έχει σημασία σ εμένα τουλάχιστον που γενικά είμαι μια χαρά , είμαι και μικρή σχετικά , 27 χρονών ... , θα ήταν κρίμα να πετάξω τη ζωή μου για μια βλακεία , για 3 στενωμένες φλέβες , δεν νομίζετε??
Akatamakata έγραψε:Eύγε Ποντίκι.γιατι λες "με λαθος ανθρωπο" Akatamakata ;;; να ανησυχησω για κατι;;;; παλι κατι δεν έμαθα;;;;
Περαστικά και καλη ξεκούραση.
Άντε και στα δικά μας, εμείς που την κάναμε με λάθος άνθρωπο.