• ΗΛΙΟς Κ ΘΑΛΑΣΣΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #55808  από arianne
 Παρ Ιούλ 01, 2011 1:05 pm
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΝΙΑ(ΑΦΟΥ ΖΩ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ)ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΠΡΩΙ 9 Κ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 7.ΚΡΥΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ..ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ..ΒΟΥΤΙΕΣ,ΚΑΦΕΣ,ΦΑΓΗΤΟ Κ ΠΑΛΙ ΒΟΥΤΙΕΣ..ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΚΠ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΙΑΣ Κ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ..
 #55809  από Ευτυχία
 Παρ Ιούλ 01, 2011 1:15 pm
νομίζω οτι δεν εχει να κάνει με τον ήλιο..........τον χρειαζόμαστε ..σε λογικές ωρες βέβαια οπως κ οι υγιείς ... ο γιατρός σου μάλλον μιλούσε γενικότερα για τη ζέστη
τα μπάνια οντως βοηθούν..
εμένα παντως εχουν μειώσει αισθητά την ένταση των συμπτωμάτων......
οι μαλ΄@κες απο την αλλη μου τα εντείνουν σορι αλλα ειμαι φορτισμένη τωρα
 #55811  από arianne
 Παρ Ιούλ 01, 2011 1:31 pm
ΠΑΙΡΝΩ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΥΣΑΜΠΡΙ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΜΟΝΟ ΨΙΛΟΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΛΑΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΑΣΗΣ..(10 ΚΙΛΑ ΖΥΓΙΖΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ Κ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ Ο ΜΑΜΑΚΙΑΣ ΜΟΥ)Η ΖΕΣΤΗ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΘΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ..
 #55817  από ΑΝΤΙΓΟΝAKI
 Παρ Ιούλ 01, 2011 2:19 pm
Η ζέστη δεν βοηθάει καθόλου την κατάστασή μας.
Παλιότερα έλεγα ότι αν κέρδιζα ένα λαχείο (δεν αγόρασα ποτέ!!) θα κυνηγούσα το καλοκαίρι από ήπειρο σε ήπειρο.
Σήμερα λέω, (εξακολουθώ να μην αγοράζω) ότι θα κυνηγάω τον χειμώνα.
Να χαίρεσαι το μωρό σου και να σου λείπουν οι κοινωνικότητες στις παραλίες, μαμά πράγμα. :greetings-waveyellow:
 #55823  από litsa
 Παρ Ιούλ 01, 2011 3:23 pm
χααααχαχααχ!!

μαμά πράγμα!! εγώ θα συμπληρώσω.. ο ήλιος κάνει κακο στα μωρά!!!!!!!!
για αυτο με την ώρα σας κυρία μου :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :romance-adore: :romance-heartsthree:

εγώ στην αρχή φοβόμουνα πολυ με τον ήλιο... και δικαιολογημένα, εχω δισαισθησίες..

τώρα φοράω καπέλο ακόμα και 11 η ωρα το πρωί να βγω.. + αντιηλιακό..

αλλα τωρα που ημουν στην θαλασσούλα μου, έκανα μπανιο κατα τις 11 μια χαρά, και μετά ξανά κατα τις 7 -8 , μια χαρά τελεια δηλ...

ποτέ δεν μου πολυαρεσε ο ήλιος... κάποτε περνούσαμε κατω απο τις ομπρέλες ολη μέρα, αλλα αυτο 3-4 φορές ολο το καλοκαίρι... και αν!!

α, να συμπληρώσω ότι η κυρία σου, δηλ εγώ, εκανα μια μερα ντους στην παραλια, το νερό έκαιγε και εγω για τις επόμενες 12 ώρες , επαθα θερμοπληξία... .και το νερό ισα που επεσε πάνω μου...

μετα τελος.. εκανα με το κρύο νερό της βρύσης οποτε σε συνδυασμό με την θάλασσα ήμουν σουπερ...

:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: