Παιδια η σπιρουλίνα άρχισε να επιδρά!
Άρχισε να αντέχει πράγματα που πριν λίγο καιρό ήταν απλά ακατόρθωτα.
Άρχισε να αντέχει πράγματα που πριν λίγο καιρό ήταν απλά ακατόρθωτα.
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Fotis έγραψε:Αλήθεια; Εγώ δεν κατάλαβα καμία διαφορά.
![]()
Παίρνεις πρωί-μεσημέρι-βράδυ;
Σκέφτομαι δοκιμάσω και κανένα βασιλικό πολτό μπας και βοηθήσει.
Αυτό που έχω την εντύπωση ότι με έχει βοηθήσει τελευταία, είναι ορισμένοι ξηροί καρποί με το πρωινό. Συγκεκριμένα έχω μερικές μέρες που για πρωινό τρώω δύο φέτες ψωμί ολικής με μέλι και μερικά καρύδια (ούτε νιόπαντρος να ήμουν) και νομίζω ότι μου έχει κάνει καλό από πλευράς ενέργειας.
nick1981 έγραψε:k γω παιρνω το ιδιο σκευασμα της συγκεκριμενης εταιριας εδω κ 3 μηνες.
αν κ δεν εχω προβληματα κουρασης κ ειναι πιο δυσκολο να καταλαβω πιστευω ομως οτι βοηθαει.θελει 3 χαπακια το πρωι με αδειο στομαχι κ ενα ποτηρι νερο.παιρνω κ ιπποφαες 1 softgel μαζι με το φαγητο.
Ακομα βιταμινη Ε, σεληνιο που ειναι αντιοξειδωτικα βιταμινες Β, λεκιθινη και εδω λιγες ημερες καρνιτινη. Η τελευταια ειδικα οταν παιζω μπασκετ ενιωσα να μου δινει ενεργεια.
ΛΕΝΑ έγραψε:Καλησπέρα εγώ εχώ ιπποφαές σε σπόρους όχι χάπι & το παίρνω όταν νιώθω <<πεσμένη>>To Iπποφαές σε σπόρους είναι καλό σύγουρα, αλλα θα χρειαστεί να φας πολλούς σπόρους για να έχεις αποτέλεσμα. Η ιδανικότερη λύση είναι οι καψουλες με το έλαιο του Ιπποφαούς.
νομίζω ότι μου κάνει καλό.