• ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #55590  από Γιάννης
 Τρί Ιουν 28, 2011 3:51 pm
Είσαι ΠΑΝΤΑ αρνητική και αφοριστική, σε πράγματα, που από τα γραφόμενά σου φαίνεται οτι είσαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετη. Δεν αναφέρομαι βέβαια στην πιθανότητα να έχεις γνωρίσει ένα μ@λ@κ@ ψυχολόγο, γιατί υπάρχουν και τέτοιοι. Αναφέρομαι στην πιθανότητα αυτές οι μέθοδοι να είναι αποτελεσματικές για κάποιους.
Και ok εσύ είσαι διατεθειμένη να αρνείσαι, άρα ποτέ δεν πρόκειται να πάρεις βοήθεια από τέτοιες μεθόδους, ούτε και κανείς είναι διατεθειμένος να σου τη δώσει με το ζόρι (και γιατί άλλωστε).
Η σπουδή σου, να απαντάς συνεχώς αφοριστικά σε θέματα που όπως είπα δεν γνωρίζεις και ο περίεργος τρόπος που αναλύεις τα σχόλια που δεν σου αρέσουν, λέξη-λέξη, χρώμα-χρώμα, καταδεικνύουν έναν ψυχισμό ο οποίος μόνο υγιής δεν μπορεί να λέγεται (για ψάχτο). Από την άλλη, με αυτές τις περίεργες εμμονές σου, ίσως αποτρέπεις κάποιους να ζητήσουν και να λάβουν βοήθεια μέσω των συγκεκριμένων μεθόδων.
Το έχεις κάνει επανειλημμένα, σου το έχω πει και άλλες φορές και επειδή δεν πρόκειται να ξαναδεχτώ να διαψεύδει μια άσχετη τα γραφόμενά μου, σου λέω μόνο αυτό
ΚΟΦΤΟ
 #55599  από LL--MM
 Τρί Ιουν 28, 2011 4:54 pm
Γιάννης έγραψε:Είσαι ΠΑΝΤΑ αρνητική και αφοριστική, σε πράγματα, που από τα γραφόμενά σου φαίνεται οτι είσαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετη.
Ακριβώς επειδή είμαι άσχετη προτείνω αντικειμενικότητα και κριτική ικανότητα :scared-eek:
Η σπουδή σου, να απαντάς συνεχώς αφοριστικά σε θέματα που όπως είπα δεν γνωρίζεις και ο περίεργος τρόπος που αναλύεις τα σχόλια που δεν σου αρέσουν, λέξη-λέξη, χρώμα-χρώμα, καταδεικνύουν έναν ψυχισμό ο οποίος μόνο υγιής δεν μπορεί να λέγεται (για ψάχτο). Από την άλλη, με αυτές τις περίεργες εμμονές σου, ίσως αποτρέπεις κάποιους να ζητήσουν και να λάβουν βοήθεια μέσω των συγκεκριμένων μεθόδων.
Αφού είμαι άσχετη, γιατί θα με ακούσουν, άραγε;
Βλέπεις αφορισμούς εκεί που δεν υπάρχουν, εγώ δεν αφόρησα ποτέ κανέναν, ούτε παππάς είμαι, ούτε υπουργός δημόσιας τάξης, να στείλω, όπως φαντάζεσαι, το 100 να κλείσει όλα τα γραφεία ψυχολόγων... :violence-pistoldouble: όποιος θέλει πάει, και υπ'ευθύνη του... Εγώ απλά βάζω τα στοιχεία στη σειρά... Να πας στον ψυχολόγο σου να σε ηρεμήσει αυτός, αφού εσύ είπες ότι το χρειάζεσαι, και δείξε του και το σάιτ, να κρίνει ο ίδιος...

Το έχεις κάνει επανειλημμένα, σου το έχω πει και άλλες φορές και επειδή δεν πρόκειται να ξαναδεχτώ να διαψεύδει μια άσχετη τα γραφόμενά μου, σου λέω μόνο αυτό
ΚΟΦΤΟ
...και επομένως, εγώ, συμφωνώ με τον ενδιάμεσα λαλήσαντα :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Ιουν 28, 2011 5:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #55602  από nowhere
 Τρί Ιουν 28, 2011 5:06 pm
Γιάννης έγραψε:Είσαι ΠΑΝΤΑ αρνητική και αφοριστική, σε πράγματα, που από τα γραφόμενά σου φαίνεται οτι είσαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετη. Δεν αναφέρομαι βέβαια στην πιθανότητα να έχεις γνωρίσει ένα μ@λ@κ@ ψυχολόγο, γιατί υπάρχουν και τέτοιοι. Αναφέρομαι στην πιθανότητα αυτές οι μέθοδοι να είναι αποτελεσματικές για κάποιους.
Και ok εσύ είσαι διατεθειμένη να αρνείσαι, άρα ποτέ δεν πρόκειται να πάρεις βοήθεια από τέτοιες μεθόδους, ούτε και κανείς είναι διατεθειμένος να σου τη δώσει με το ζόρι (και γιατί άλλωστε).
ΚΟΦΤΟ
Αντιδράς επιθετικά, απέναντι σε κάτι που εισπράττεις, βιώνεις επιθετική συμπεριφορά της LL—MM απέναντί σου.
Ένας ψυχίατρος ή ψυχολόγος όμως που δεν βλέπει καμιά επιθετικότητα απέναντι σου, στα γραφόμενα της LL—MM, θα μπορούσε να διαγνώσει στη δική σου επιθετικότητα, ψυχολογικό πρόβλημα. Αυτή η διάγνωση όμως θα ήταν αυθαίρετη γιατί κανείς, πέρα από την ίδια την LL—MM, δεν ξέρει αν υπήρχε κάποια επιθετικότητα στα γραφόμενα της (και δεν μπορεί να μάθει, γιατί αν τη ρωτήσει, ότι και να απαντήσει, μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί και ψέμματα).
Αν ξεκινούσες λοιπόν ψυχοθεραπεία για ένα πρόβλημα που αυθαίρετα διαγνώστηκες με αυτό, θα προσπαθούσες να λύσεις ένα πρόβλημα που πιθανό να μην υπάρχει καν. Αυτό δείχνει πολύ απλά ότι κάτι πάει στραβά με την ψυχοθεραπεία, όχι μόνο σαν τρόπος αντιμετώπισης συγκινησιακών καταστάσεων, αλλά και ως προς τον λόγο ύπαρξής της...

Υ.Γ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, προσωπικά δεν βλέπω καμιά επιθετικότητα απέναντι σου, στα γραφόμενα της LL--MM, ούτε ψυχικό πρόβλημα στην αντίδραση σου (γιατί είπαμε αν υπάρχει επιθετικότητα στα γραφόμενα της LL--MM, το ξέρει μόνο η ίδια, κανείς αλλος, αλλά για σένα είναι πραγματικό γεγονός και αντιδράς φυσιολογικότατα σε αυτό το για σένα πραγματικό γεγονός)
 #55603  από Γιάννης
 Τρί Ιουν 28, 2011 5:18 pm
Γιάννης έγραψε:με αυτές τις περίεργες εμμονές σου, ίσως αποτρέπεις κάποιους να ζητήσουν και να λάβουν βοήθεια μέσω των συγκεκριμένων μεθόδων.
Γνωστή (και ξερατέα) και η τάση σου να συμφωνείς με "ενδιάμεσα λαλήσαντες" ψάχνοντας για (σχετική έστω) δικαίωση. Για το ζουμί δε μας λες τίποτα.
 #55605  από LL--MM
 Τρί Ιουν 28, 2011 5:28 pm
Είναι που εγώ δε μεγενθύνω τόοσο τα γράμματα δίχως λόγο... Θα το βρείς ίσα ίσα από κατω από τα τεράστιά σου...
 #55608  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιουν 28, 2011 5:50 pm
:crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: ...Νοιωθω λιγο υπευθυνη για τον ''καυγα''...επειδη πρωτη αναφερθηκα στην ''ψυχοθεραπεια'' ,νομιζω..ΛΟΙΠΟΝ,ειδικοι δεν ειμαστε,ο καθενας λεει τις εμπειριες του...δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε ολοι...!!!Υποφερουμε,απο την ιδια παθηση ολοι μας,αλλα ακομα και τα συμπτωματα μπορει να διαφερουν!!!Ποσο ,μαλλον οι αποψεις μας περι φαρμακων και θεραπειων...!!!Γι'αυτο συζηταμε ,εδω στο φορουμ,για να ακουσουμε κι αλλες αποψεις! Προσωπικα,με εχουν βοηθησει ,ολα οσα εχω διαβασει,μεχρι σημερα!!!Ολα,οχι μονο οι πληροφοριες για επιδοματα κλπ!!! :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #55609  από Γιάννης
 Τρί Ιουν 28, 2011 6:26 pm
LL--MM έγραψε: Θα το βρείς ίσα ίσα από κατω από τα τεράστιά σου...
Το βρήκα, το βρήκα, ξέρεις τι γράφει βρε κουτό;
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:Νοιωθω λιγο υπευθυνη για τον ''καυγα''...επειδη πρωτη αναφερθηκα στην ''ψυχοθεραπεια''
Να μη νοιώθεις καθόλου υπεύθυνη Άννα, είναι απλά ένα sequel
 #55610  από LL--MM
 Τρί Ιουν 28, 2011 6:30 pm
Tα μαύρα σου, εννοούσα... τώρα ποιός ζητάει δικαίωση;
 #55615  από tzitzifia
 Τρί Ιουν 28, 2011 6:50 pm
Είναι κάποιος από τους φίλους εδώ στο σάιτ ψυχολόγος? Θα θελα ν ακούσω κ τη δική του γνώμη. Εκτός αν έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά μετά από όλα αυτά που λέγονται! :scared-eek:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14