• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5545  από Γιούλη Κ.
 Σάβ Ιουν 13, 2009 1:11 pm
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε :roll: :lol:
Εδώ θα είναι ο τόπος συνάντησης και ανταλλαγής άσχετων θεμάτων της παρέας ;) , εδώ θα έχει πολύ μπλα-μπλά :lol: Όσοι πιστοί προσέλθετε ;) Εκτιμώ πολλοί, ναι; Κι επειδή τώρα δεν προλαβαίνω να ξεκινήσω η... διοργανώτρια :roll: μαζευτείτε σιγά-σιγά και κάπου θα με βρείτε γύρω ή μέσα στο καφενείο!!! Έχω ετοιμασίες για τη συναυλία του μικρού μου το βράδυ :lol: :lol: :lol:
Γι' αυτό το θέμα θα ενημερωθείτε αύριο :lol:
Λοιπόν ποιος θα εγκαινιάσει πρώτος το καφενείο;
 #5549  από litsa
 Σάβ Ιουν 13, 2009 6:26 pm
ante kaloriziko!!
kai είπαμε καλη επιτυχία στο μικρό και εσύ με πλούσια χαμόγελα!! :D :D :D

loipon που χαθήκατε???
γύρισα και δεν βρήκα κανένα!!!

:roll: :roll:

ούτε να με καλοσορίσει, ούτε να με παρηγορήσει!! αλλά οκ είναι Σάββατο και διασκεδάζετε!!

αντε θα τα πούμε..
α! γνώρισα και άλλη συνάδελφο στη σκπ στο νοσοκ. πήγα να τους πω ότι έχω σκπ και μου λέει :
εγώ το έχω 15 χρόνια! και έκανε και παιδί!!!!
συνάδελφοι ανα την χώρα ενωθείτε!!!!!!!
 #5551  από Maria77
 Σάβ Ιουν 13, 2009 8:55 pm
Καλησπέρα σε όλους/όλες. Πολύ καλή η σκέψη να συνεχίσουμε εδώ την κουβεντούλα μας :D :D
Λίτσα περαστικά, τελικά ταλαιπωρήθηκες αρκετά και όλοι εμείς το είχαμε πάρει προς αστείο όταν μας το πρωτοείπες :oops: :oops: Πως είσαι τώρα, καλύτερα?
Φιλιά σε όλους θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή γιατί τώρα δεν προλαβαίνω!
 #5557  από litsa
 Κυρ Ιουν 14, 2009 1:08 am
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΡΙΑ77 δεν έδωσα σημασία ούτε φανταζόμουνα που θα εξελιχθει! αλλά άμα είδα τα δέκατα -λέω την πάτησα! είχα πρηστεί μέχρι το μάτι , στο τσακ θα πάθαινα χειρότερα..
τώρα είμαι καλά , εξακολουθώ να παίρνω αντιβίωση, αλλά τέλος καλό, όλα καλά!
η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι για υποτροπή, γιατί αυτά που ακούω ότι με τις λοιμώξεις μπορεί να πάθεις υποτροπή και σαν νέα στο άθλημα, ψαρώνω..!!

φιλιά πολλά! :roll: :lol: :lol:
 #5559  από Maria77
 Κυρ Ιουν 14, 2009 1:39 am
Μην αγχώνεσαι...δεν νομίζω! Εγώ κατα περιόδους είχα περάσει διάφορες ιώσεις και έπερνα και αντιβίωση πολλές φορές αλλά δεν έπαθα κάτι. Απλά προσπάθησε να ξεκουραστείς όσο περισσότερο μπορείς! Φιλιά :)

Σε μένα είναι πιο πιθανό να εμφανιστεί επεισόδιο σε περίοδο που είμαι πολύ αγχωμένη και πιεσμένη :( Αυτό έχω παρατηρήσει!
 #5560  από litsa
 Κυρ Ιουν 14, 2009 8:06 am
A! ευχαριστώ Μαρία77 μου, είπαμε είμαι ΨΑΡΑΚΑΣ! που θα πάει θα γίνω παλιά!
θα ξεκουραστώ αρκετΑ!, όσο γίνεται.. :roll: :roll:

καλημέρα σε όλους!! το καφενείο άνοιξε και εσείς κοιμάστε!!
κερνάει καφεδάκι σπέσιαλ, τοστάκι, αντε και κορν φλέικσ με γάλα και μέλι! ;) ;)
 #5561  από elena
 Κυρ Ιουν 14, 2009 10:16 am
καλημέρα σας!!! :D :D
τι έγινε βρε παιδιά ,γιατί αλλάξαμε στέκι? :?

Λίτσα καλώς ήρθες,καλή ανάρρωση,σιδερένια :!:
τέλος καλό,όλα καλά :D
μήπως σου είπαν τίποτα ,για την περίεργη γρίπη?τι να προσέχουμε?

Γιούλη να χαίρεσαι τα παιδάκια σου,και καλή επιτυχία στον μικρό ...στην συναυλία... :o

λοιπόν αυτές τις μέρες πήρα σημαντικές αποφάσεις για την ζωή μου :!: :!:

1 και βασικό...θα αλλάξω κομμωτήριο :!: :!: πήγα χτες να χτενιστώ ,για τον γάμο που είχα,...
ε δεν μπορώ να σας περιγράψω ,πως βγήκα :o ένα μαλλί σαν την περικεφαλέα του Κολοκοτρώνη
ΤΡΟΜΕΡΟ :!: :!:
αφού να σκεφτείτε με 8 μποφώρ που είχε χτες...με έπαιρνε ο αέρας ....αλλά το μαλλί ΒΡΑΧΟΣ...
δεν κουνήθηκε τρίχα :!: :!: δεν ξαναπάω σε άντρα κομμωτή,όλη την απελπισία στα κεφάλια τα δικά μας την βγάζουν...

ΑΠΟΡΙΑ μεγάλη έχω ,για το που πάνε όλοι 3 η ώρα την νύχτα?
παιδιά η παραλιακή πήχτρα...τρελάθηκα...δεν το πίστευα.... :?
γλεντάνε παιδί μου οι άνθρωποι...μήπως είμαστε ΚΟΡΟΙΔΑ?καθόμαστε αγκαλιά με τις ιντερφερόνες
και κλαίμε τον πόνο μας?

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ δεν θα μας πειράζει και η ζέστη :D :D :D

καλά σήμερα έχω έναν πονοκέφαλο :(
ήπια και εγώ ..και άσπρο κρασί ....και κόκκινο σαμπανιζέ....και σαμπάνια...
έριξα και τους χορούς μου ,με τις τακούνες....πως δεν σοριάστικα :D τυχερή ήμουν :D
ωραία περάσαμε :D
πρωί -πρωί έχω ξεκινήσει τους καφέδες μπας και συνέρθω :!: :!:
αλλά βρε παιδί μου με αυτά καταλαβαίνεις ότι είσαι ζωντανός....αναπνέεις τη ζωή ...
βέβαια με μέτρο...μόνο του μέτρου δεν είμαι...σε τέτοιες περιπτώσεις,έτσι ?μου αρέσει να το γλεντάω,τρελαίνομαι να το γλεντάω :D :D :D

LL-MM καλό ταξίδι :!: :!: καλά να περάσεις :!: :!:

τώρα θα πάω στις θεραπείες -συνταγές να σας ρωτήσω κάτι που θέλω,ΝΑΙ?
με παρακολουθήτε?

φιλιά αν συνέρθω από το ποτό :D θα σας ξαναγράψω

την καλημέρα σε όλους και όλες :D
 #5563  από Maria77
 Κυρ Ιουν 14, 2009 11:37 am
Μια γλυκιά καλημέρα και απο μένα :) Τί καφεδάκι σερβίρουμε?? Ένα φραπεδάκι για μένα σκέτο με λίγο γάλα (είπαμε να κόψουμε τις πολλές θερμίδες...)

Έλενα μου αρέσουν πολύ οι περιγραφές που κάνεις!!! :D Και βέβαια πολύ σημαντική απόφαση το να αλλάξεις κομμωτήριο...δεν μπορεί ο κάθε κομμωτής να πειραματίζεται με τα μαλλιά μας και την διαθεσή μας :D
Και εγώ χτες βράδυ που βγήκα γινόταν ένας χαμός στα μπαράκια και στα cafe...καλέ όλοι διασκεδάζουν και δεν τους καίγεται καρφί... :D Έμεινα και εγώ 1 ώρα όρθια στο μπαράκι που είχαμε πάει και μετά αφου δεν άντεχα άλλο την ορθοστασία, έφυγα :oops: :oops: Αλλά οι υπόλοιποι εκεί...τίποτα δεν καταλαβαίνουν ούτε κουράζονται σαν εμένα :cry:
 #5565  από αλεξανδρος1
 Κυρ Ιουν 14, 2009 11:55 am
Καλημέρα και απο μένα. Ελπίζω να περάσατε καλά όλοι χθές και Έλενα πιές ένα ποτήρακι απο το ποτό που ήπιες τελευταίο χθές το βράδυ και θα σου περάσουν όλα. Είναι το καλύτερο φάρμακο για τον πονοκέφαλο απο το ποτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος αλεξανδρος1 την Κυρ Ιουν 14, 2009 12:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #5568  από elena
 Κυρ Ιουν 14, 2009 12:31 pm
Ξεσαλώνουν,όχι απλά διασκεδάζουν :D :D μωρέ και εγώ ήμουν κουρασμένη αλλά δοκίμαζα τις αντοχές ΜΑΣ :D ξέρετε να δω μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε :D έκανα δηλαδή crash test για να ξέρουν οι επόμενοι... :D τα αποτελέσματα είναι θετικά ...οπότε ξεσαλώστε ,αντέχουμε και μην φοβάστε ΤΙΠΟΤΑ... :D

Αλέξανδρε depon ήπια ...δεν θα κάνει τίποτα λες?
που να θυμάμαι τι ήπια τελευταίο?την μια έπινα κρασί,την άλλη σαμπάνια....εναλάξ...για να μην με πειράξει :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 2901