• ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #55145  από elpida
 Πέμ Ιουν 23, 2011 1:44 pm
ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ + ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ zolotrin + ΕΝΕΣΕΙΣ avonex = ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ???????????????????????

ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ Ή ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ?
 #55148  από Γιάννης
 Πέμ Ιουν 23, 2011 2:30 pm
Με όλο αυτό που ζούμε ή που φοβόμαστε οτι θα ζήσουμε Ελπίδα είναι δυνατόν να έχουμε αυξημένη σεξουαλική επιθυμία;

Η γνώμη μου
Ο γιατρός σου - ένας ψυχολόγος - ο ερωτικός σου σύντροφος
αυτοί μπορούν να σε βοηθήσουν

Το θέμα είναι σοβαρό και αμπελοφιλοσοφίες μέσω ίντερνετ σίγουρα δεν θα σου δώσουν απάντηση στα ερωτήματα
 #55164  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 23, 2011 4:45 pm
ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ZOLOFT +TRANXENE (αγχολυτικο) =ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ,ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΟΡΓΑΣΜΟΣ....ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙΣ....ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΕΣ !!!!!!! :angry-cussing: ZOLOFT+TRANXENE+NEURONTIN 'η αλλο αντιεπιληπτικο = 20 κιλα επιπλεον,ερωτικη επιθυμια σπανια εως ανυπαρκτη.........ΤΟ ΔΙΔΑΓΜΑ.....ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...! υγ.οι νευρολογοι,τι λενε... :whistle: :whistle: :whistle:
 #55167  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 23, 2011 5:24 pm
podiki έγραψε:Ρε παιδιά , μην παίρνετε τέτοια πράγματα , εγώ κάθε φορά που πήγαινα στο νευρολόγο ψιλοπεσμένη μου γραφε κι από ένα αντικαταθλιπτικο. Προφανώς τα μοιράζουν όπου να ναι όπως να ναι για να πάρουν καμιά μίζα . Μην τους κάνεις τη χάρη , είναι καλοκαίρι , πήγαινε καμια βόλτα , πιες κανα καφέ στη θάλασσα .... χεσε τους μα..κες
Κι εμενα ομοιως ! Και να με βριζει ,που παχυνα ! Κι ,οταν εχασα τα κ--οκιλα ,κοβοντας τα κ--οφαρμακα ,παλι να μη το παραδεχεται !!! Αν ,θελουν ,οι γιατροι μας,να ειμαστε σε καλη ψυχολογικη κατασταση,ας φροντισουν να μας υποστηριξουν οταν τραβαμε ολα αυτα τα μαρτυρια απο τους αλητες των υγειονομικων επιτροπων !!! ας πιεσουν κι εκεινοι ,για κοινωνικες-οικονομικες παροχες,που να μας εξασφαλιζουν μια αξιοπρεπη ζωη !!!...και μιας και μιλαμε για σεξουαλικη επιθυμια.....το αδειο πορτοφολι...ειναι ανασταλτικο της επιθυμιας αυτης ,επισης...!!! ΟΧΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ , ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ :romance-kisscheek:
 #55168  από nowhere
 Πέμ Ιουν 23, 2011 5:34 pm
Η θλίψη είναι φυσιολογική και υγιής συγκινησιακή αντίδραση σε μια απώλεια.
Στην κατάθλιψη έχει γίνει παθολογική, στρέφεται εναντίον της ζωής.
Τα αντικαταθλιπτικά είναι σαν τα ανοσοφάρμακα για την ΣΚΠ:
όπως στη ΣΚΠ, τα ανοσοφάρμακα προσπαθούν να διορθώσουν μια παντελώς άγνωστη παθολογία του ανοσοποιητικού, καταστέλλοντας το,
έτσι και τα αντικαταθλιπτικά, προσπαθούν να διορθώσουν μια παντελώς άγνωστη παθολογία της θλίψης, καταστέλλοντας την.
Καταστέλλοντας την όμως, την κάνουν ακόμα πιο παθολογική, από εκεί και το “παράδοξο” (πάλι “παράδοξο”) των μεγαλύτερων ποσοστών αυτοκτονίας στην αρχή της θεραπείας με αντικαταθλιπτικά σε εφήβους, πριν προλάβουν να “βελτιώσουν την διάθεση”, σε σχέση με τα ποσοστά αυτοκτονίας σε “καταθλιπτικούς” εφήβους χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Επιπλέον πολύ συχνά προκαλούν και μια απώλεια παραπάνω, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της αγωγής με αυτά, της σεξουαλικής επιθυμίας ή της ικανότητας για οργασμό και μπορούν έτσι να αυξήσουν κι' άλλο τη θλίψη.

Το σκ*τάνθρωποι είναι φιλοφρόνηση γι' αυτούς
 #55173  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 23, 2011 5:56 pm
sou έγραψε:
nowhere έγραψε:Το σκ*τάνθρωποι είναι φιλοφρόνηση γι' αυτούς
Έχεις δίκιο. Μάλλον τα σκ*τά προσβάλλω.
Χαιρομαι ,γιατι βλεπω οτι ''εκπεμπουμε στο ιδιο μηκος κυματος'' με ολους σας !!! Και κατι αλλο !!! Οταν ,η καταθλιψη που αισθανομαστε ,εχει συγκεκριμενη αιτια ,ξεκαθαρη και χειροπιαστη ,τοτε τι κανουν τα φαρμακα ??? Την κουκουλωνουν ,μας βαζουν σε μια κατασταση απολυτης αποβλακωσης! Δεν λυνουν τα προβληματα μας !!! Το ιδιο πιστευω και για την ψυχοθεραπεια,σε τετοιες περιπτωσεις!!! Ειμαι ανεργη !!! Αν παρω φαρμακα 'η κανω ψυχοθεραπεια ,θα βρω δουλεια ??????? υγ.για να μη παρεξηγηθω! πιστευω πως η ψυχοθεραπεια,μπορει να βοηθησει σε περιπτωσεις ''ανεξηγητης'' καταθλιψης ,χωρις φαρμακα ομως !!!
 #55187  από nowhere
 Πέμ Ιουν 23, 2011 7:56 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:πιστευω πως η ψυχοθεραπεια,μπορει να βοηθησει σε περιπτωσεις ''ανεξηγητης'' καταθλιψης ,χωρις φαρμακα ομως !!!
Αν τα αίτια της κατάθλιψης βρίσκονται στην καθημερινότητα σου και δεν μπορείς να τα δεις ούτε η ψυχοθεραπεία θα τα δει. Δεν μπορεί να βοηθήσει.
Αν βρίσκονται σε κάποια γεγονότα της ζωής σου στο παρελθόν, που τα έχεις ξεχάσει, άντε και χάρη στη ψυχοθεραπεία ανασύρονται στη συνείδησή σου και μαθαίνεις τα αίτια της κατάθλιψής σου, τι κάνεις μετά; μπαίνεις σε χρονομηχανή; πάλι δεν μπορεί να βοηθήσει.

Απλά μπορεί να κάνει "σωστές" τις αντιδράσεις σου. Όπου "σωστές" δεν σημαίνει κατ' ανάγκη και σωστές για σένα...
 #55192  από nowhere
 Πέμ Ιουν 23, 2011 8:48 pm
Και η ψυχανάλυση μια μορφή ψυχοθεραπείας είναι. Υπάρχουν κι' άλλες, αλλά ανήκουν στην ίδια οικογένεια, έχουν σημαντικές διαφορές μεν ως προς τις τεχνικές τους, αλλά όλες αυτές οι τεχνικές είναι ψυχολογικές.
Αυτό που λες για αλλαγή προσωπικότητας από μάγκες ψυχαναλυτές δεν το ξέρω, άλλωστε δεν νομίζω να μας αφορά γιατί όντως δεν χρειαζόμαστε αλλαγή προσωπικότητας, κανείς δεν χρειάζεται αλλαγή προσωπικότητας.
 #55236  από tzitzifia
 Παρ Ιουν 24, 2011 1:55 pm
Χαίρομαι που έχουμε κοινές απόψεις περί του θέματος. Αυτά που έχω δοκιμάσει είναι πολλά! zoloft, remeron, seropram, bespar κ.α. Το αποτέλεσμα από όλα αυτά ήταν όσα προαναφέρατε συν νεύρα κ αδικαιολόγητο άγχος. Εντωμεταξύ επειδή το σεξουαλικό θέμα παραμένει ταμπού για τους γιατρούς, τους δικούς μου τουλάχιστον, κανείς δε θεωρούσε σοβαρή την "παρενέργεια" ώστε να μου διακόψει την αγωγή. Έκανα την βλακεία κ τα πετούσα μόνη μου- ήμουν κ πιτσιρίκι, βράζει το αίμα :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: οπότε τα συμπτώματα επανέρχονταν στο τριπλάσιο. Μ΄αυτό τον φαύλο κύκλο την πάλεψα 5 χρόνια, μέχρι που τα άφησα όλα εδώ κ 4 χρόνια κ βρήκα την ηρεμία μου. Τα μόνα που παίρνω πλέον είναι βαλεριάνα, βασιλικό πολτό κ όλα αυτά τα γνωστά σε όλους.
Βέβαια Ελπίδα μου θεωρώ οτί ξέρεις πως όλα αυτά είναι αποφάσεις που τις παίρνει ο καθένας μόνος του κ όχι απλά επειδή "έτσι έκανε κ η φίλη μου, η κουμπάρα μου, η tzitzifia απ'το internet....." Καλή δύναμη! Να χαμογελάς!!!! :happy-bouncymulticolor:
 #55259  από Γιάννης
 Παρ Ιουν 24, 2011 6:46 pm
sou έγραψε:Σχετικά με τα απτά προβήματα, η ψυχοθεραπεία εκπαιδεύει τον τρόπο σκέψης σου και τη στάση σου απέναντι στο πρόβλημα. Σε μαθαίνει, δηλαδή, να κοροιδεύεις τον εαυτό σου και να σκέφτεσαι διαφορετικά. Με το ζόρι "καλά". Ο απόλυτος φασισμός!
Τώρα γίνεσαι πολύ άδικος, ενώ την ουσία της διαδικασίας απ' ότι βλέπω τη γνωρίζεις. Ο ψυχοθεραπευτής δεν σε ωθεί μόνο να σκέφτεσαι διαφορετικά αλλά και να πράττεις διαφορετικά, κυρίως (θέτοντας μικρούς ή μεγαλύτερους στόχους) να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, με προφανές αποτέλεσμα να αισθάνεσαι πιο "γεμάτος". Με το ζόρι δεν γίνονται αυτά. Αν εμπιστευθείς και προσπαθήσεις χωρίς άρνηση, θα δεις αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14