• ιντερφερονη -σημαδια

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #52852  από kath
 Τετ Μάιος 18, 2011 1:10 am
Παιδια βοηθεια..
Κανω την betaferon.Εως τωρα δν ειχα ιδιαιτερο προβλημα με σημαδια.Μονο εμενε μια ελαφρια κοκκινιλα η οποια μεχρι να ξανακανω στο ιδιο σημειο ειχε φυγει ,οπως στους περισσοτερους.Πριν 2 εβδομαδες ομως που εκανα στο αριστερο ποδι καταλαβα πονο που επεμεινε αρκετες μερες κ μεγαλη κοκκινιλα.Τωρα εχει φυγει ο πολυς πονος,η κοκκινιλα υποχωρει,αλλα σε ενα μικρο σημειο δν νιωθω καλα το δερμα.Κατι σαν ψιλονεκρωση.Εχει τυχει σε καποιον?Θα επανελθει καποια στιγμη η θα μου μεινει μονιμο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kath την Παρ Μάιος 20, 2011 12:52 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #52854  από kate2002
 Τετ Μάιος 18, 2011 6:19 am
γεια σου kath! εγω ειχα αυτο το προβλημα , οταν εκανα εξταβια...γυρω στο τριμηνο σε καθε σημειο εκανε να συνελθει. αφου το σταματησα τον περασμενο μαη, και το καλοκαιρι με αφησε με προβληματικα σημεια τετοια. τωρα παντως δε φαινεται να υπαρχει προβλημα, εχει επανελθει το δερμα. ελπιζω να σου περασει πιο γρηγορα...
 #52855  από pelopidas
 Τετ Μάιος 18, 2011 8:08 am
το αλουμινονερο ειναι το πιο παραδοσιακο
πρεπει ομως να κανεις κομπρεσες
απο τις αλοιφες οι πιο αποτελεσματικες ειναι αυτες με αρνικα που ειπατε, αλλα κι αυτες που εχουν αλοη
το σημαντικοτερο ομως ειναι να βαλεις την κρεμα και να τριψεις την περιοχη με λιγο μασαζ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pelopidas την Τετ Μάιος 18, 2011 2:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #52856  από litsa
 Τετ Μάιος 18, 2011 9:54 am
mariakod έγραψε:καλημερα σε ολους :greetings-waveyellow: εγω την ενεση τη κανω μονη απο τον Ιουλιο.παιρνω 1mesulid μια ωρα πριν κ τερμα. :eusa-dance: 4δευτερα κραταει η ολη διαδικασια.
μετα συνεχιζω τη μερα μου οπως καθε μερα :banana-dreads:
RESPECT :handgestures-salute:
αφού κάνω την ένεση = ρεμπιφ, παιρνω μισό μεσουλιντ και δεν καταλαβαίνω τιποτα... :eusa-dance: :greetings-waveyellow:
 #52867  από maria E
 Τετ Μάιος 18, 2011 3:59 pm
Και για μενα οι ενεσεις στα ποδια ηταν μεγαλο προβλημα dear Kath.
Εκτος του οτι εφευγε δυσκολα η κοκκινιλα,ηταν και ιδιαιτερα επωδυνες(τρελα μπινελικια κατα τη διαρκεια της ενεσης...για τη μανα της,τον πατερα της,τη θεια της,και γενικα για ολο της το σοι...).
Οποτε εκοψα τα ποδια και ηρεμησα...(την ενεση στα ποδια δηλαδη!) :happy-cheerleadersmileygirl:
 #52887  από Μιμικαμ
 Πέμ Μάιος 19, 2011 12:11 pm
Χαχα, πως τα λες ρε Μαράκι έτσι, δηλαδή μόνο τα πόδια σου αντιδρούσαν κάπως....
Καλά έκανες και τα έκοψες....δηλαδή τις ενέσεις, απ' το να ακούν ολα αυτά τα
μπινελίκια οι καυμένες... δηλαδή τα υπόλοιπα μέλη του σώματός σου, δεν εχουν
πρόβλημα.....γιατί εγώ με τις Rebif, έμοιαζα σαν σκυλάκι δαλματίας....
έτσι προτίμησα να κόψω ολα τα μέλη μου.......
 #52939  από kath
 Παρ Μάιος 20, 2011 12:45 am
Ευχαριστω πολυ ολους
Μaria E μου εφτιαξες το κεφι! :laughing-rolling: Με βλεπω να κοβω κ εγω την ενεση στα ποδια,στο αριστερο σιγουρα.
Sou υπηρχαν καποια σημεια που να εφυγε η νεκρωση σε σενα?Θα βαλω αλοιφη κ αλουμινονερο που ειπαν τα παιδια κ βλεπω
Kate μακαρι να περασει και σε μενα κ να επανελθει οπως σε σενα.Και να αργησει δεν πειραζει αρκει να φυγει