• Ψάχνω να βρω κοινές παραμέτρους...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5230  από LL--MM
 Παρ Ιουν 05, 2009 3:39 pm
Μαρία77, σιδερένια από την ώση :D ! Αλλά το φάρμακο γι' αυτό που φοβάσαι παραμένει ένα, αν και δεν είναι πάντα αποτελεσματικό: :oops: :oops: :oops: Μάλλιασε η γλώσσα μου να σας "προγυμνάζω", δεν είσαστε μόνο εσείς τ' ανάπηρα, κι εγώ είμαι, και είναι αυτό που πρέπει να καταλάβουν κάποιοι και εκεί και εδώ...

Κατά τ' άλλα, ασε αυτούς να πάρουν το τανκ, όχι μόνο για να αισθάνονται πιο σπουδαίοι, αλλά δεν ξέρεις ποτέ, μπας και μπουκάρει κάνας ατίλας, να μας δείξουν την υπεροχή τους πιο γενικά... :P

Πολλά φιλιά, καλή ξεκουραση στη Γιούλη, και την Έλενα και Περαστικά σε όλους...
 #5231  από αλεξανδρος1
 Παρ Ιουν 05, 2009 3:44 pm
Λοιπόν ακούω προσφορές για το τάνκ. Είναι ελαφρώς μεταχειρισμένο αγοράστηκε το 2008 και μέχρι τώρα έχει πατήσει μία επιτροπή και δύο γιατρούς που ήταν άσχετοι με το αντικείμενο τους. Έχει και αίρκοντίσιον για τις πολλές ζέστες και μαζί παίρνετε δώρο οδηγό και σκάλα για να μπορείτε να ανεβαίνετε. Μάλλον θα μπαίνω το πρωί και θα φεύγω το μεσημέρι περισσότερα θα μάθω την τρίτη το πρωί γιατί ο γιατρός που θα μου κάνει την κορτιζόνη έλειπε σήμερα σε άδεια, πάει να ψηφίσει.
 #5232  από Maria77
 Παρ Ιουν 05, 2009 3:48 pm
Καλά λες LL--MM, θα τους αφήσω και το ΤΑΝΚ να αποδείξουν την υπεροχή τους γιατί χωρίς αυτό δεν θα μπορούν...εγώ/εμείς θα τα καταφέρουμε και χωρίς αυτό ;) Φιλιά!

Συγνώμη, τώρα το διάβασα αυτό, το τανκ έχει πατήσει και δύο γιατρούς?? Πολύ καλό αυτό το τανκ, η προσφορά ανεβαίνει με τέτοιες προδιαγραφές!! :D
 #5234  από LL--MM
 Παρ Ιουν 05, 2009 4:11 pm
Ελπίζω βέβαια να υπάρχει βοήθεια και στην κατάβαση, γιατί η δικιά μου η γνωμοδότηση λέει επί λέξει: "Δυσχέρεια στην κατάβαση κλίμακας...", ειδεμή δεν αγοράζω...
 #5243  από mary_d_ath
 Παρ Ιουν 05, 2009 9:00 pm
Την καλησπέρα μου σε όλους/όλες!!
Πωπω, έριξα ένα περπάτημα και χθες και σήμερα που βγήκα τελείως off, ούτε τη μπουγάδα δεν έχω δύναμη να απλώσω...
Θα πάρω όμως 2-3-4-5 ανάσες από το τσιγάρο μου και θα την κάνω την αγγαρεία...
Το μόνο θετικό είναι ότι αύριο φεύγω!! :D :D :D
Και θα είναι το πρώτο ταξίδι που θα κάνω με εμένα στο τιμόνι, μακάρι να φτάσω στον προορισμό μου! :lol: :lol: :lol: (εντάξει οδηγώ 1,5 μήνα, θα τα καταφέρω πιστεύω!).
Λοιπόν, φεύγω!! Έχω να ετοιμάσω και βαλίτσα τώρα που το θυμήθηκα... Έχω να κάνω και την ένεση γμτ.... Πολλές δουλειές...
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους/όλες! Να περάσετε όλοι σας πανέμορφα!!
 #5246  από LL--MM
 Παρ Ιουν 05, 2009 9:26 pm
Το βάζω εδώ και όχι στα κοινωνικά, γιατί αυτό είναι μάλλον παράμετρος:
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΘΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΩΡΑ;;; :P :P :P
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ: ΣΕ ΤΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ!!!

Το εκλογικό κεντρο στο οποίο ψηφίζω έχει σκάλες, αλλά άν πρέπει να ψηφίσω σε όροφο θα είναι προβλημα... Θα σας ενημερώσω για τα καθέκαστα τη Δευτέρα, ελπίζω... :x
 #5247  από Γιούλη Κ.
 Παρ Ιουν 05, 2009 9:53 pm
Καλησπέρα σε όλους :lol: Mary καλό ταξίδι να έχεις και να προσέχεις, όπως όλοι άλλωστε :lol: Και μια ή μάλλον ακόμα μια ερώτηση :?: Καταλαίνω πως αρκετοί, πολλοί ίσως θα μπορούσα να πω, είστε σε πολύ καλή κατάσταση ή στα πρώτα στάδια της ΣΚΠ :oops: Όλοι όμως ή σχεδόν όλοι κάνετε ιντερφερόνη :!: Με ποιο σκεπτικό :?: και ρωτάω χωρίς να θέλω να επηρεάσω, εννοείται, κανέναν :oops: Αλλά εγώ όταν πρωτοδιαγνώστηκε η ΣΚΠ δεν έκανα απολύτως τίποτα :oops: και για 6 χρόνια έζησα μια πολύ ωραία ζωή... χωρίς δεύτερες σκέψεις :oops: Βέβαια αυτό συνέβει (η διάγνωση) το '93 :roll: Έχουν κυκλοφορήσει πολλά φάρμακα έκτοτε :roll: αλλά με αυτό τι; Χωρίς να έχεις ένα δείγμα εξέλιξης της νόσου, πρέπει να πάρεις φάρμακα; Εννοώ αυτή η νοοτροπία επικρατεί τώρα; Και ρωτάω πραγματικά γιατί δεν το έχω καταλάβει :oops: Ίσως είμαι και πολύ κατά των φαρμάκων... :oops: ίσως γιατί ήμουν τυχερή και μου βγήκαν οι κινήσεις... :oops: Πάντως αυτό που σίγουρα ξέρω είναι πως αυτή η πάθηση είναι σαν το δακτυλικό αποτύπωμα, μοναδική για τον καθένα μας :roll: Ελπίζω να μη με παρεξηγήσετε :oops: άλλωστε δεν κάνω καμπάνια υπέρ κάποιου φαρμάκου :roll: ναι; :roll: απορίες θέλω να εκφράσω, γιατί ποτέ άλλοτε δε μου είχε τύχει να κουβεντιάζω αυτό το θέμα με ομοιοπαθείς, πάντα οι γύρω μου, που είναι έξω από το χορό, μου τη λένε για τη γενικότερη στάση μου απέναντι στη ΣΚΠ :evil: και μου τη δίνει να μου τη λένε, χωρίς να έχουν βιώσει την κατάσταση :evil: Φυσικά για καλό μου τα λένε... αλλά πραγματικά μου τη δίνει :mrgreen: Με καταλαβαίνετε; ελπίζω να μη σας έχω κουράσει :oops: Καλό βράδυ να έχετε και όσοι φύγετε να περάσετε όμορφα :lol: :lol:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 24