• Ψάχνω να βρω κοινές παραμέτρους...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5207  από elena
 Παρ Ιουν 05, 2009 12:35 pm
Γιώργο Διεφθαρμένος είσαι ,όχι άρρωστος,καλά κάνει η γυναίκα σου και σε έχει σε αυστηρότητα!!! :D

Αλέξανδρε στη δουλειά είμαι ,αλλά αρνούμαι να δουλέψω...από δευτέρα πάλι ,σήμερα δεν έχω όρεξη...άσε που νομίζω ότι έχω και πυρετό,και δεν έχω depon μαζί μου !!!ουφ θα περάσει και η σημερινή μέρα...

αφήστε που οι περισσότεροι γνωστοί μου φεύγουν για τριήμερο!!!δεν θα ψηφίσουν?δεν μπορώ να το καταλάβω!!!τι θα ψηφίσουμε?καμμιά ιδέα?
 #5208  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Ιουν 05, 2009 12:50 pm
Kυρία όχι δεν είμαι τέτοιος και η κυρία μου δεν μπορεί χωρίς εμένα . Ά , ξέχασα να πω ότι δεν είμαι δίδυμος .
 #5209  από Maria77
 Παρ Ιουν 05, 2009 12:54 pm
elena έγραψε: στην ανάγκη έχουμε και το ΤΑΝΚ του Αλέξανδρου,ανεβαίνουμε όλοι επάνω,την ισοπεδώσαμε!!! :D
Πολύ καλό Έλενα!!! Με έκανες και γέλασα πολύ :D
Και εγώ αυτές τις μέρες κάθομαι στο σπίτι αφού είμαι με άδεια του γιατρού και το έχω ρίξει για τα καλά στον ύπνο...!
Μου αρέσει που με παίρνουν τηλέφωνο κάποιοι φίλοι μου, που γνωρίζουν την κατάστασή μου και δεν ξέρουν τί να μου πουν...το μόνο που καταφέρνουν να μου πουν είναι "μην ανησυχείς..." μήπως θα ήθελαν να τους το έλεγα εγώ αυτό?? πάντως γενικότερα όλοι βρίσκονται σε μία αμηχανία και δεν βρίσκουν λόγια να μου πουν... :roll: Δεν ξέρουν πως να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις :(

Εγώ Γιούλη πηγαίνω στην δουλειά μου -εκτός βέβαια απο αυτές τις μέρες- με το δικό μου αμάξι! Ευτυχώς οι αποστάσεις στην Κύπρο δεν είναι τόσο μεγάλες και τόση πολλή η κίνηση όπως στην Αθήνα! Πάντως είναι μαρτύριο να περιμένεις και να παίρνεις μέσο συγκοινωνίας στην Αθήνα...θυμάμαι που όταν σπούδαζα έπρεπε να αλλάξω δύο λεωφορεία για να φτάσω στο πανεπιστήμιο...πόσο μάλλον να έχεις και κάποιο πρόβλημα, πόσο δύσκολο γίνεται όλο αυτό... :shock:
Αχ, και εγώ θα ήθελα πολύ να πάω κάπου το τριήμερο...το πολύ να πάω για κανένα μπανάκι σε καμιά παραλία(!) και αυτό συγκεκριμένες ώρες...!
 #5211  από αλεξανδρος1
 Παρ Ιουν 05, 2009 12:58 pm
Και εγώ μία απο τα ίδια βαριέμαι να δουλέψω γιατί σκέφτομαι την τρίτη που θα ξεκινήσω κορτιζόνη στο νοσοκομείο και αποφάσισα σήμερα να κάνω κούρα για να πάρω δυνάμεις. Το μόνο καλό απο την όλη ιστορία είναι ότι θα γλυτώσω το βάρβαρο ξύπνημα στις 5 το πρωί που έχω κάθε μέρα. Γίωργο το ξένο είναι πιο γλυκό αλλα που να το καταλάβουν οι κυρίες. Αμέσως να μας πούνε διεφθαρμένους εάν κοιτάξουμε λίγακι παρα έξω.
 #5213  από elena
 Παρ Ιουν 05, 2009 1:04 pm
και τι ζώδιο είσαι Γιώργο ?για να ξέρουμε?

Μaria77 χαίρομαι που σε έκανα και γέλασες :D :D :D
πως πας ,πας καλύτερα?και κάτι που ήθελα να σε ρωτήσω...στην επιτροπή που θα πας θα σου κάνουν προφορική εξέταση? :D θα σε ρωτήσουν κάτι?ή θα σε εξετάσουν σαν γιατροί?
και τι περιμένουν να δουν?υπάρχει κάποιο πλάνο για το πως πρέπει να είμαστε?

τρελά ζωηρά αγόρια τσ..τσ..τσ..τσ

Αλλέξανδρε τι έπαθες ?γιατί κορτιζόνη και νοσοκομείο?
 #5214  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Ιουν 05, 2009 1:15 pm
Το ζώδιο μου ακοθει στο όνομα υδροχόος . Α , ξέχασα να σας πω ότι η υπάλληλος του δήμου μας κάνει τη χάρη να πάρουμε στον ώμο το υλικό του τμήματος για την ψηφοφορία σήμερα 3μ.μ. έως 10μ.μ.
 #5215  από ΒΑΣΙΛΗΣ
 Παρ Ιουν 05, 2009 1:19 pm
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ :o ;) .

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ -ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΟΠΙΑ- ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ<<ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ>> ΑΝΔΡΕΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ (ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΝΝΟΩ) ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ NORMAL ;) :D 8-) .

Υ.Γ.: ΑΓΟΡΙΑ, ΑΝ ΜΟΥ ΧΙΜΗΞΟΥΝ...... ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 8-) 8-)
 #5216  από elena
 Παρ Ιουν 05, 2009 1:21 pm
τα ήθελες και εσύ ...δικαστικός αντιπρόσωπος δεν ήθελες?τράβα τα τώρα :mrgreen:
υδροχόος είναι η κόρη μου ....το ξέρω καλά το ζώδιο σου!!!

δε σας είπα ,το απόγευμα ξεκινάω καινούρια θεραπεία!!! ;)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 24