• Ψάχνω να βρω κοινές παραμέτρους...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5183  από mary_d_ath
 Πέμ Ιουν 04, 2009 3:56 pm
αλεξανδρος1 έγραψε: Σήμερα ο παπανδρέου και αύριο ο καραμανλής οπότε καταλαβαίνεις τι θα γίνεται στο κέντρο αυτές τις ημέρες.
Πάλι καλά που δεν δουλεύω αύριο, δεν θα την πάλευα και για 3η μέρα χωρίς συγκοινωνίες!
Ευτυχώς που κάτω από την δουλειά μου ξεδιπλώνονται όλα τα ουζερί και έτσι θα τη βγάλω εκεί μέχρι να τελειώσει την ομιλία του!!
Πάντως θα έπρεπε να κλείσουν ένα θέατρο για να δώσουν την παράστασή τους σε έναν πιο φυσικό χώρο με για τις μπούρδες που θα λένε πάλι!!
Άντε πια!!

Ουφ... Φεύγω... Καλή μου δουλειά!
 #5184  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Ιουν 04, 2009 4:42 pm
ΓούληΚ τι εμπειρίες να εξιστορήσουμε από την ΣΚΠ . Περίπου όλων είναι οι ίδιες . Το άσχημο για μένα είναι ότι την Κυριακή είμαι Δικαστικός αντιπρόσωπος και πριν λίγο η γυναίκα μου με τα δύο παιδιά μου πήγαν για τριήμερο στην Άνδρο .
 #5194  από elena
 Πέμ Ιουν 04, 2009 10:32 pm
LL-MM το εαπ είναι το Ελληνικό ανοικτό πανεπιστήμιο,μπορούν να σπουδάσουν όσοι έχουν κλείσει τα 23 χρόνια μέχρι όσο φτάσει κανείς,αρκεί να πληρή τις προυποθέσεις...΄

Βασίλη γιατί να <κολώσουμε>?εντάξει δε λέω άνθρωποι είμαστε,αλλά εγώ δε φοβάμαι...
στην ανάγκη έχουμε και το ΤΑΝΚ του Αλέξανδρου,ανεβαίνουμε όλοι επάνω,την ισοπεδώσαμε!!! :D
όσο αφορά τις σπουδές μου ,πάλι δε φοβάμαι,γιατί το κάνω για το ΚΕΦΙ μου,το θέλω πολύ...άσχετες οι σπουδές με την δουλειά μου,νομίζω ότι θα τα καταφέρω...είμαι και πεισματάρα :D

Γιώργο,μόνος έμεινες?εντάξει ,θα περάσουν οι μέρες,αφού θα έχεις και δουλειά....και μέχρι να μετρήσεις και τα ψηφοδέλτια... :D

τα λέμε αύριο,καληνύχτα σε όλους!!!
 #5196  από LL--MM
 Παρ Ιουν 05, 2009 1:25 am
Για να κάνουμε τά πράματα λίιιιιιιιγο ανάποδα από τους άλλους: Θένκς!!!
 #5197  από Γιούλη Κ.
 Παρ Ιουν 05, 2009 7:05 am
Καλημέρα απ' άκρη σ' άκρη :P Έχω μια απορία βρε παιδιά :roll: Οι περισσότεροι από εσάς δουλεύετε; :roll: Διανύετε αποστάσεις με τα πόδια; (Να κάτι τέτοιου είδους εμπειρίες ή καταστάσεις θα ήθελα να ήξερα :roll: και φυσικά όχι από περιέργεια :roll: ) Γιώργο καλό κουράγιο στις εκλογές :P τουλάχιστον δεν υπάρχει σταυροδοσία :lol: Είχα πάει κι εγώ μικρή (ερμαμουνιατακαιπουτσαλακωθηκατε), αλλά είχα πέσει σε εθνικές και μας είχε βγει η ψυχή να μετράμε σταυρούς :evil: Σήμερα είναι η μέρα της ενεσούλας :evil: με έχει κουράσει γιατί με κάνει κουρέλι :evil: Σχεδόν, όπως τους πρώτους μήνες :evil: Κατά τη γιατρό ο οργανισμός έχει αρχίσει και κάνει αντισώματα... οπότε και που την κάνω, τη δουλειά της δεν την κάνει :evil: Με αυτή την έννοια, η γιατρός μου έδωσα μια εβδομάδα παράταση, για να δούμε, με λίγο μειωμένη δόση... τι θα γίνει :evil: :roll: Αυτά για ένα ευχάριστο πρωινό ξύπνημα :lol: Αλήθεια έχει γενέθλια κάποιο διδυμάκι σήμερα; :lol:
 #5201  από elena
 Παρ Ιουν 05, 2009 9:30 am
[youtube]8ejypIv8zSA[/youtube]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ... :D ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ.... :D
 #5203  από elena
 Παρ Ιουν 05, 2009 11:16 am
Χάλια είμαι σήμερα,ζαλισμένη,και κουρασμένη...έκανα την ένεση χτες το απόγευμα ,στο πόδι ,...όποτε την κάνω εκεί τα συμπτώματα τα περνάω πολύ βαριά :(

Ήρθε και το βράδυ η μαμά μου ,φορτωμένη με την τούρτα και τα κεράκια...ήθελε να σβήσω και κεράκια... :lol:
μισή ώρα έσβηνα...ναι...μισή ώρα,ήταν και όλα τα κεράκια,ήταν και από αυτά που σβήνουν και ανάβουν.....αυτή δεν ήταν τούρτα ,ήταν μανουάλι στο ναό της μεγαλόχαρης...βοήθειά μας,Παναγιά μου.

Ναι μη γελάτε :D :D και μου έφερε και δώρο η μαμά μου...ματάκι για το λαιμό...ποιός να με ματιάσει ? :? αχ τι τραβάμε!!!

Σήμερα δεν κάνω τίποτα...βαριέμαι...!!!

αααα!!!!! δεν σας είπα!!!σκέφτομαι να ξεκινήσω μαθήματα χορού :o
θέλω να μάθω να χορεύω το <Dum tek tek> πιστεύω ότι θα χορευτή φέτος το καλοκαίρι στα κλαμπ...τι λέτε?

μόνη μου γράφω ,μόνη μου διαβάζω...καλά τι ώρα βγαίνετε?
το έργο The legent το έχετε δει?που βγαίνανε τα ζόμπι ,το βράδυ?
και ο καλός ερευνητής κυκλοφορούσε μέχρι την δύση του ηλίου?

Φιλιά σε όλους!!!
μία τελευταία ερώτηση...να βάλουμε delivery για καφέ στο καφενείο? :D :D :D
 #5204  από babis
 Παρ Ιουν 05, 2009 11:56 am
ΒΑΣΙΛΗ,
Αν διανοηθώ ότι θα πάψουν το μπλα μπλα, "ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ" που έλεγε και η Μήτσαινα στους 10 μικρούς Μήτσους. :D :D :D :P :P ;) ;)
Έλενα συνέχισε δυνατά :)
 #5205  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Ιουν 05, 2009 12:22 pm
¨Ελενα συμφωνώ ,με τον babi όλοι ξέρουμε τι έχουμε , άρα δυνατά . Για να γελάσουμε λίγο , σήμερα έπρεπε να στε'ιλω τηλεγραφήματα στους αρμόδιους ότι ανέλαβα καθήκοντα . Η υπάλληλος που πήρε το τηλεγράφημα ακοθσε την υπέροχη νεανική φωνή μου και ζήλεψε .
Τελικά με αυτά που λέω καταλαβαίνω ότι είμαι πολύ άρρωστος .
 #5206  από αλεξανδρος1
 Παρ Ιουν 05, 2009 12:24 pm
Έλενα βλέπω οτι δεν είμαι ο μόνος που δεν έχει δουλεία σήμερα. Εύτυχως που πήρα το laptop μαζί μου σήμερα γιατί θα είχα βαρεθεί την ζωή μου. Γίωργο πάλι καμάκι έκανες στην κοπέλα; Για αυτό τους έδιωξες για τριήμερο;
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 24