FANTOMAS έγραψε:Τι εξετάσεις γίνονται στο αίμα πριν δοθεί στον τελικό αποδέκτη ;Γιατί? Γίνονται?Η θεία του αρραβωνιαστικού μου είχε πεθάνει μετά από μετάγγιση
με μολυσμένο αίμα!

με σκπ...
Σκλήρυνση κατά πλάκας
FANTOMAS έγραψε:Τι εξετάσεις γίνονται στο αίμα πριν δοθεί στον τελικό αποδέκτη ;Γιατί? Γίνονται?Η θεία του αρραβωνιαστικού μου είχε πεθάνει μετά από μετάγγιση
sou έγραψε:ο στανταρ ελεγχος στα αιματα γινεται μολις δοθει το αιμα και ειναι:FANTOMAS έγραψε:Τι εξετάσεις γίνονται στο αίμα πριν δοθεί στον τελικό αποδέκτη ;Η αλήθεια είναι ότι γίνονται πολλοί έλεγχοι, αλλά όχι για να προστατεύσουν τον τελικό λήπτη (κοινώς τον μ.κα που αρρώστησε). Ο λόγος των ελέγχων είναι, κυρίως, η κατανάλωση αντιδραστηρίων. Όσο περισσότερα, τόσο ευκολότερα βγαίνει ο επιούσιος.
Θα μου πείτε ότι είμαι υπερβολικός. Σε ένα ιδανικό, ή τουλάχιστον ανθρωποκεντρικό, σύστημα υγείας θα είχατε δίκιο, αλλά εδώ συμβαίνει το απίθανο: "Επειδή ο αναπνευστήρας σταματά μόνος του, χτύπησέ τον για να ξαναξεκινήσει!". Στο αντιδραστήριο θα κολλήσουμε;!;!;!;! Μου έρχεται στο μυαλό η εικόνα της φίλης μου να χτυπά κάθε 3 και λίγο τον αναπνευστήρα για να μην πάθει ασφυξία...
ΟΥΣΤ!!!!!
sou έγραψε:Έχει μια εξαιρετική γραμματέα, που είναι φιλενάδα του Πάρη.Τώρα δικαιολογείται η ΕΜΜΟΝΉ του Π.Μ για τον συγκεκριμένο ιατρό.
sou έγραψε:Έχει μια εξαιρετική γραμματέα, που είναι φιλενάδα του Πάρη.Θες να τ'ακούσεις πρωί πρωί μου φαίνεται
podiki έγραψε:http://www.telegraph.co.uk/health/83598 ... minds.html