• Καφεδάκι στην Αθήνα;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #48658  από geor.gia
 Δευ Φεβ 28, 2011 3:58 pm
Παραλίγο να σκασω απο το κακο μου που δεν εχω υπολογιστή αλλα ευτυχως υπαρχουν καλοι και εξυπηρετικοί γειτονες που νιωθουν τον πονο του διαδυκτιακα αποκλεισμενου !!!!!!

Παιδες για αλλη μια φορα γυρισα σπιτι ξανανιωμενη και με ψυχολογια μικρου παιδιου :-D :greetings-clappingyellow: :banana-dreads:
Εφυγα πρωι και γυρισα σουρουπωμα αλλα ηταν σαν να κρατησε λιγη ωρα :) Να μπορουσαμε να μεναμε κι αλλοοοοοοοοοοοο

Ευχομαι να ειμαστε παντα καλα ολοι μας και να μπορουμε να βρισκομαστε οσο πιο συχνα γινεται :)

και μην ξεχνατε...σας περιμενω στη Χαλκίδα!!!!!

πολλα πολλα φιλια :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #48660  από FANTOMAS
 Δευ Φεβ 28, 2011 4:07 pm
maria E έγραψε:Επειδη δε θελω να γινομαι κουραστικη δε θα ξαναπω οτι πιαστηκε ο τωλος μου...
Θα πω μονο οτι ΠΑΓΩΣΕΕΕΕ ο τωλος μου!(μουφα οι σομπιτσες!!)

Ειλικρινα σας ευχαριστω ολους για τα χαμογελα και την παρεα σας,καθε φορα περναω καταπληκτικα.Ειμαστε και γαμω τα παιδια!!!
Σας φιλω ολους!!! :romance-kisscheek:

Τα παραπονά σου στην κυρίες georgia , Elini P , και υπόλοιπες ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΑΓΙΑΣΑΝ :sad-fever: ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥΣ :obscene-smokingpimp:

Αλλα όμως ήταν φανταστικά, το απίθανο της όλης ιστορίας είναι οτι βλέπεις ανθρώπους για πρώτη φορά και σε sec αισθάνεσαι οτι γνωρίζεστε χρόνια.

Βαλια ελπίζω να συνήρθες :obscene-drinkingchug: σήμερα και να πήγες στην δουλειά :confusion-seeingstars:
 #48665  από soulla
 Δευ Φεβ 28, 2011 5:21 pm
ΠΑΙΛΙΟΠΑΙΔΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑς :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
ΨΕΜΑΤΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΑς ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗς ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΛΟΥΚ.ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΗ ΥΓΕΙΗΝΗς ,Ο ΠΑΡΗς ΤΡΩΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑς ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΖΑΜΠ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑς ΤΑ ΠΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ..ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ :romance-kisscheek:
 #48671  από elenipir
 Δευ Φεβ 28, 2011 6:15 pm
FANTOMAS έγραψε:
maria E έγραψε:Επειδη δε θελω να γινομαι κουραστικη δε θα ξαναπω οτι πιαστηκε ο τωλος μου...
Θα πω μονο οτι ΠΑΓΩΣΕΕΕΕ ο τωλος μου!(μουφα οι σομπιτσες!!)

Ειλικρινα σας ευχαριστω ολους για τα χαμογελα και την παρεα σας,καθε φορα περναω καταπληκτικα.Ειμαστε και γαμω τα παιδια!!!
Σας φιλω ολους!!! :romance-kisscheek:

Τα παραπονά σου στην κυρίες georgia , Elini P , και υπόλοιπες ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΑΓΙΑΣΑΝ :sad-fever: ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥΣ :obscene-smokingpimp:

Αλλα όμως ήταν φανταστικά, το απίθανο της όλης ιστορίας είναι οτι βλέπεις ανθρώπους για πρώτη φορά και σε sec αισθάνεσαι οτι γνωρίζεστε χρόνια.
Φαντομα τα παραπονα σου να τα κανεις σε αλλους :teasing-neener: :teasing-neener:
εγω δεν ειχα προβλημα να κατσουμε και μεσα :teasing-tease: :teasing-tease:
απο σημερα ετσι και αλλιως δεν καπνιζω ...... :sad-roulette:
Και σταματα να κοροιδευεις τον κοσμο και πες ποσα χρονια με γνωριζεις :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #48672  από FANTOMAS
 Δευ Φεβ 28, 2011 6:57 pm
elenipir έγραψε: απο σημερα ετσι και αλλιως δεν καπνιζω ...... :sad-roulette:
:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: κάλιο αργά παρά ποτέ, ελπίζω να κρατήσεις, ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΟΥ !!!!
 #48677  από Μαριάννα
 Δευ Φεβ 28, 2011 7:37 pm
:greetings-waveyellow: γιατι βρε κοριτσια δεν το κοβετε , για το τσιγαρο να κρυωνετε κιολας :romance-kisscheek: αν μη τι άλλο κάνει κακο και στην επιδερμίδα εεε χαχαχα
 #48688  από panos59
 Τρί Μαρ 01, 2011 8:53 am
Γεια και χαρά σε όλες και όλους!
μετά από ατελείωτες ώρες αναμονής χθες και σήμερα
μέχρι να "ανεβεί το δίκτυο"
(νάναι καλά η Tellas-Wind!)
ξαναμπαίνω και εγώ στο φόρουμ!
Επιτέλους !!!!!!!!!!!
Αν είχα μπει έγκαιρα,
θα σας έγραφα πόσο υπέροχα ήταν,
πόσο καταπληκτικά πέρασα και εγώ,
πόσο χάρηκα που ξαναείδα παλιούς αλλά και πρωτοσυνάντησα και γνωρίστηκα και με νέους φίλους,
πολλά θα σας έγραφα, αλλά
τώρα πλέον
θα γινόμουν κουραστικός ...
(Περσινά ξινά σταφύλια ... που λέμε ....)
προλάβατε ΟΛΑ και τα γράψατε ήδη, και συμφωνώ απόλυτα φυσικά!
24 μάρτυρες (και ένας εγώ 25) το επιβεβαιώνουν άλλωστε!
ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ !!!!!!!!!!!
σας ευχαριστώ και γω όλες και όλους, με τη σειρά μου!

Να παρακαλέσω κι εγώ να μου στείλετε τις φωτό που τραβήχτηκαν!
(όποτε θέλετε, με προσωπικό μήνυμα, θα σας δώσω το email μου)

Να προσθέσω ότι ακόμα ψάχνω την εναλλακτική ομοιοκαταληξία να σου κάνω "γύρισμα" Γιαννάκη στο ποίημα σου...
κάτι σε «ρακή» (γιατί ρακή ήταν που ήπιαμε, (νομίζω), όχι τσικουδιά …) :lol: :lol: :lol:

α.. και κάτι άλλο ...

Έχω μια απορία (ως ένας από τους ΜΗ καπνιστές της παρέας), βρε μπαγασάκηδες, με το τσιγάρο σας...

Τελικά ….
Γιατί κάτσαμε έξω-έξω, στην περίμετρο του κτιρίου, σε χώρο ανοιχτό και φάγαμε το κρύο της αρκούδας :?: :?: :?:
....εεεε........ :?: :?: :?:
Για να μπορείτε να καπνίσετε και μόνον
:?: :?: :?:
Μήπως αυτό είναι …. (ας μην πω καλύτερα κάτι …ας μην το ονομάσω) ????
Εικόνα
και μαθαίνω ότι (τελικά, μετά το 4ωρο) μπήκατε και μέσα,
όπου δεν σας πείραξε που δεν καπνίσατε,
χωρίς αυτό να σας ενοχλεί,
ΑΠΛΑ
για να συνεχίσετε
τρώγοντας
ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΜΕ ΑΓΡΙΟΓΟΥΝΟΥΝΟ ......

:eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty:

αχ κουνελάκι κουνελάκι,
ξύλο που θα το φας !!!!!!!!!

(αν τα δεκατάκια μου γίνουν πυρετός, θα τα πεις Πάρη ..με τον Κούγια ...)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κάτι για Χαλκίδα διάβασα .......
Άντε ....
Να μην αργούμε .......

:greetings-waveyellow:
 #48689  από Γιάννης
 Τρί Μαρ 01, 2011 9:12 am
panos59 έγραψε:Να προσθέσω ότι ακόμα ψάχνω την εναλλακτική ομοιοκαταληξία να σου κάνω "γύρισμα" Γιαννάκη στο ποίημα σου...
κάτι σε «ρακή» (γιατί ρακή ήταν που ήπιαμε, (νομίζω), όχι τσικουδιά …)
Με τη ρακή, πάει μόνο το βρακί
Όπως βλέπεις, το καταπληκτικό μου ταλέντο στην ποίηση δεν το κρατάω για πάρτη μου, το μεταλαμπαδεύω με απλοχεριά

Όσον αφορά στο θέμα τσιγάρο, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αν και 32 χρόνια καπνιστής. Την επόμενη φορά, το θέμα αυτό, πρέπει να αποτελεί για όλους μας, βασική παράμετρο της συνάντησης
 #48700  από panos59
 Τρί Μαρ 01, 2011 10:43 am
Εικόνα
Μαζευτήκαμε στο Mall
κάτι φίλοι αδερφικοί.
Και στο κέντρο της παρέας
που δεν ήταν μυστική,
Έστεκε και μας κοιτούσε
μια μπουκάλα με ρακή!

Η μπουκάλα ήταν δική μας,
όχι, δεν ήταν δανεική.
Όλα έδειχναν ωραία
κι η παρέα μαγική.
Και μας ζέστανε στο κρύο
η γλυκόπιοτη η ρακή!

Την τιμήσαμε δεόντως,
όλοι μας, σαν ποντικοί.
Κάποιοι αρχίσαν το τραγούδι,
το χορό, τη μουσική.
Τώρα δεν μιλούν τα μάτια,
τώρα γελάει η ρακή!

(Και, τι τραγουδούσαμε ????)

Μεσ’ το κρύο και τ’ αγιάζι,
η αντοχή μου ηρωική
Βαδίζω και παραπατώ,
πότε εδώ και πότε εκεί
Λες να είναι από τη σούλα (***)
ή μήπως φταίει κι η ρακή ?

Χικ !!!!

(***) σούλα = σκληρυνσούλα (γνωστή και ως m/s)

(Καλή επιτυχία στο νέο single-άκι σου Γιάννη !
Καθότι είσαι εσύ ο αρχικός εμπνευστής των στίχων,
παραιτούμαι –εννοείται- παντός πνευματικού δικαιώματος !
panos59)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Τρί Μαρ 01, 2011 12:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24