Καλησπέρα σε όλους σας. Eιμαι η vik και σας ζητώ συγγνώμη για τον ανορθόδοξο τρόπο επαφής, αλλά δεν τα πάω καλά μ' αυτό τον τρόπο επικοινωνίας, αλλά το προσπαθώ. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις πραγματικά πολύτιμες συμβουλές σας, κατά τη διάρκεια των 2 προηγουμένων μηνών, που έμαθα ξαφνικά ότι συμβιώνω με τη "φίλη μας". Με βοήθησε αφάνταστα η ενημέρωση απο τις συζητήσεις σας - συγχωρείστε με αισθανόμουν ότι διαβάζω γράμματα ξένων- αλλά δεν γνώριζα πως να ρθώ σε επαφή μαζί σας. Μετά από 14 ώρες καθημερινής δουλειάς επί 3,5 χρόνια σε υπηρεσία (υπογραφές ενταλμάτων κ.λ.π. ως μοναδική διοικητική υπάλληλος) άγχος στο φούλ, ΤΣΟΥΠ παραμονή Χριστουγέννων έκανα μαγνητική αυχένα και εγκεφάλου, μετά από μούδιασμα και βελονιές στο αριστερό μου χέρι, που επέμενε απ' τις αρχές Δεκεμβρίου. Εστία ενεργή στον αυχένα και ανενεργή στον προμήκη. Κορτιζόνη 5 ημερών στη συνέχεια ακολούθησαν αιματολογικές και λήψη εγκεφαλονωτιαίου υγρού στο Γ.Κ. Πρόσφατα πήρα τα αποτελέσματα του εγκεφαλονωτιαίου και των άλλων εξετάσεων, που ήταν αρνητικά αλλά μου σύστησαν τη Avonex, λόγω συνεκτίμησης με την κλινική μου εικόνα. Αποφάσισα όμως να μην την πάρω μετά από συζήτηση και με άλλους γιατρούς, εκτός του νοσοκομείου και σύμφωνα με ότι από σας αποκόμισα. Το τελευταίο το αναφέρω, διότι είμαι μεγάλη σε ηλικία - 52 χρόνων- και θεωρώ ότι αφού είμαι καλά κινητικά και αισθητικά προς το παρόν, να το ελέγχω και άν ξανακάνω ώση τότε θα προχωρήσω σε "φάρμακο". Ιδιαίτερα ευχαριστώ και συγχαίρω για τις πολύτιμες συμβουλές τους, τους SOU, panos, fantomas, pm, Ll-mm, mimikam,thomas καθώς και το μέλος που μου διαφεύγει το όνομά του και παρακολουθείται από τον κ. Παπαδημητρίου. Ήταν ένας από τους γιατρούς που μου συνέστησαν να μη πάρω φάρμακο. αλλά να το παρακολουθούμε. Χαίρομαι πολύ που είμαι μαζί σας και ένα έχω να σας πώ θα τη φάμε, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ. Σας ζάλισα συγγνώμη και πάλι σας ευχαριστώ όλους σας και εύχομαι ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, στον καθένα σας ξεχωριστά. Ευχαρίστως θα άκουγα τις γνώμες σας σχετικά με τα παραπάνω, άν θέλετε να μπώ στη παρέα σας και άν όχι να είστε πάντα καλά και χαρούμενοι.

(συγνωμη για τον ενικο(ειμαι σχετικα μικρουλα!) αλλα θεωρω ολα τα παιδια εδω ''δικους μου'' ανθρωπους!!)