[youtube]IztGAS1D_Xg[/youtube]
Υπαρχουν ομως και οι εξαιρεσεις!!!!!!!!!!!!!!

Υπαρχουν ομως και οι εξαιρεσεις!!!!!!!!!!!!!!
Σκλήρυνση κατά πλάκας
sou έγραψε:Καταρχην φιλε Σταυρο δεν ειναι μπαντανα ειναι σκουφακι και το φορα χειμωνα καλοκαιριThor έγραψε:Υπαρχουν ομως και οι εξαιρεσεις!!!!!!!!!!!!!!Οι οποίες επιβεβαιώνουν την ύπαρξη (αλλά όχι και την ορθότητα) του κανόνα. Το ποιος έθεσε τον κανόνα είναι μια άλλη, πολύ μεγάλη, ιστορία και, σίγουρα, ένας τύπος με μια μπαντάνα που ισχυρίζεται ότι τραγουδά δεν αλλάζει κάτι.
Thor έγραψε:Τελικα μλκ Ανδριανα αν δεν ησουν κοριτσι και δεν ηταν τοσο λιγουρια τα αγορια θα σου ελεγα αν θα εβρισκες φιλο. Δυστυχως για εμας τα αγορια ειναι ακομα ποιο δυσκολα τα πραγματα.
sou έγραψε: Μην κακοφανεί σε κανέναν αν τελικά δεν ανταμοιφθεί μέχρι το τέλος της ζωής του, εκτός και αν καθαυτό το τέλος είναι, τελικά, η ανταμοιβή.Μα δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Δεν ειδες το βιντεακι στην αρχικη σελιδα πως μας λεει πως ολα ειναι beautiful day...?
Biskoto10 έγραψε:sou έγραψε: Μην κακοφανεί σε κανέναν αν τελικά δεν ανταμοιφθεί μέχρι το τέλος της ζωής του, εκτός και αν καθαυτό το τέλος είναι, τελικά, η ανταμοιβή.Μα δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Δεν ειδες το βιντεακι στην αρχικη σελιδα πως μας λεει πως ολα ειναι beautiful day...?![]()
Πραγματικα το πιο προπαγανδιστικο βιντεο που εχω δει...
sou έγραψε:Μιμικαμ έγραψε:Αλλωστε, είμαι πλέον τώρα πεπεισμένη, οτι η ζωή μας κάνει ατελείωτους κύκλους,Δικαιοσύνη... Άπειρη, ειδικά για τα ακρωτηριασμένα παιδιά του Ιράκ που θα ανταμοιφθούν αργότερα. Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω κάθετα. Δεν ξέρω στα άλλα τμήματα του σύμπαντος, αλλά σε αυτό ΣΙΓΟΥΡΑ δεν υπάρχει δικαιοσύνη.
και σε κάποια φάση της ζωής μας θα μας ανταποδώσει ο,τι μας έχει στερήσει ισως με
κάποια αλλη μονάδα μέτρησης, αλλά σίγουρα θα πάρουμε αυτό μας μας αναλογεί,
διότι υπάρχει δικαιοσύνη στο ΣΥΜΠΑΝ και απέραντη ΣΟΦΙΑ
Ασφαλώς, αυτό είναι από τα πιό επίπονα... Και συσχετισμός αυτός μας κάνει να φαινόμαστε επιπόλαιοι... Δυστυχώς όμως, δε χρειάζεται να περάσουμε τα σύνορα για να δούμε αδικίες και κακοήθειες παντός επιπέδου και παντός είδους... Ούτε οι εφιαλτικότερες επιπτώσεις μερικών μπορούν ποτέ να δικαιολογήσουν τις λιγότερο επωδυνες συμπεριφορές...
Σοφία... Χμμμμ, Σου, μου θυμίζεις το παμπάλαιο φίλμ με τη Ντέμπορα Κερρ και το Γιούλ Μπρύννερ: Του εξήγησε ότι από τη μία οι επιστήμονες, από την άλλη οι "άνθρωποι της πίστης" έφταναν στα ίδια συμπεράσματα, οπότε και οι αντιδράσεις του υπήρξαν εντυπωσιακές... Ωστόσο, το δεύτερο βίντεο αναδεικνύει το σκεπτικό του, το οποίο συμμερίζεται και η ταπεινότης μου, κι άς μην είμαι βασιλιάς του Σιάμ...[youtube]j-t7uVdID3s[/youtube][youtube]kxrSprn74Nw[/youtube]
Μην κακοφανεί σε κανέναν αν τελικά δεν ανταμοιφθεί μέχρι το τέλος της ζωής του, εκτός και αν καθαυτό το τέλος είναι, τελικά, η ανταμοιβή.
Οπωσδήποτε μας κακοφαίνεται, εκτός κι αν είμαστε και στρουθοκάμηλοι για να επιμένουμε να το αγνοούμε... ή όταν, εσκεμμένα, δε θέλουμε να δούμε το πως και το γιατί...
Και ας πάνε ν'αυτοκτονήσουν όσοι επιμένουν να μη ζουν παρά μόνο όταν πείσουν τον εαυτό τους ότι είναι ευτυχείς! Απλά, οι υπόλοιποι κάνουμε ότι και ο Βασιλιάς του Σιάμ: Κλπ, κλπ, κλπ...![]()
Η γιαγιά η Κασσάνδρα